Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwila szczerosci dla pan

chwila szczerosci dla pan - facet traktuje kobiete tylko przez pryzmat seksu

Polecane posty

Gość lamka 2
bo osoby tylko w zwiazku sakramentalnym moga uprawiac seks, no to chyba jest jasne jak slonce. No a, ze tym, ktore nie sa i nie uprawiaja bije na dekiel czesto to juz inna sprawa.

wiecie, ale rozmawiamy o tym jak to wyglada od meskiej strony... skoro oni potrzebuja kobiety tylko do jednego, a potem narzekaja, ze sie z nimi zwiazali to po co sie maja wiazac...

choineczka-To że ty nie potrzebujesz seksu świadczy że coś jest z twoją seksualnością,zresztą ty jesteś kobietą a większość kobiet ma słabą seksualność,ile masz lat?

a czy ja mowie, ze nie potrzebuje??? znowu mnie nie rozumiesz... ja potrafie panowac nad popedami... a nie jak tylko mam ochote rzucac sie na wszystko co sie rusza :]

Gość lamka 2
ja nie potrafie nad tym zapanowac, chociaz tak sie bardzo staram

ZiB- czyli jako osoba z ognistym temperamentem i nie będąca w związku odwiedzasz zakłady pracy przyjemnej, biegasz w samym płaszczu po parku i kilkanaście razy dziennie dbasz o zdolności manualne? czy może masz stałą opiekunkę Twego zdrowia? prawdopodobnie odkryłyśmy z choineczką źródło frustracji :D

choineczka-Już ci mówiłem że masz słaby popęd bo jak byś miała silny taki jak u samców to na pewno byś go nie opanowała,bez masturbacji by się nie obyło a i tak by ci było ciężko jak byś miała okazję na sex to napewno byś z niej skorzystała!!

zołza i widzisz... dlatego mezczyzni nie rozumieja kobiet :] nasz poped bierze sie z glowki... a nie z majtek... dlatego potrafimy nad nim panowac :]

Gość lamka 2
moj sie bierze z glowy i nie potrafie nad nim panowac, a co gorsze musze. Co robicie w tym momencie, aby to pragnienie wygasic?

poczytaj moje posty wyżej to sie dowiesz,jak byś znała mózg ludzki to byś wiedziała że popęd seksualny też sie z niego wywodzi,to tak jak byś chciała panować nad swoją kondycją,czyli że możesz biegać ile chcesz i nigdy nie jesteś zmęczona,albo to tak jak byś chciała zostać ninfomanką i tylko to by od ciebie zależało,poczytaj na temat ninfomanek które nie chcą ale muszą!!

Gość lamka 2
na silownie, no super, tylko, ze ja mam np. tak, ze siedze przy kompie i nagle fala uderzeniowa. Odganiam mysli, za chwile znowu, wstaje ide zrobic sobie cos do jedzenia, picia zeby inne zmysly przejely to pragnienie i nic. Znow cos probuje robic,, az w koncu wymiekam, potem wyrzuty sumienia i tak w kolko. Nie mowcie kurde, ze bez seksu nie mozna 2 tygodnie albo nawet miesiac przezyc, ja zyje kilka dobrych lat i jakos zyje.

no dobrze... ale my mowimy o zdrowych ludziach czy z zaburzeniami psychoseksualnymi? bo nimfomania to jest zaburzenie :)

a skoro potraficie panować nad swoją seksualnością to znaczy że jest słaba,ciekawe czy też potraficie tak samo panować nad bólem czy też sięgacie od razu po środki przeciwbólowe!