Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaSobieJa18

buty zimowe ccc

Polecane posty

hej:) widział ktos tą nową kolekcje w ccc? co sądzicie o kozaczkach? bardzo podobaja mi się takie zamszowe na delikatnej platformie firmy jenifer&jenifer za 150zł. zastanawiam się czy warto za nie dać tyle kasy

Gość
Lepiej daj drugie tyle i kup porządne

widziałam podobne w innym sklepie w moim mieście.to jest zwykły obuwniczy sklep, ale zalicza sie do tych lepszych u mnie. były tam podobne do tych z ccc, w podobnej cenie, ale firma inna.moze na te bardziej watro zwrocic uwage, tym bardziej ze cena bardzo podobna

Gość jbj
150 na buty zimowe to nie tak duzo

Gość mam kozaki
Raczej kup skórzane, bo zamszowe mogą przemakać. Dlatego pewnie tyle kosztuja...

na codzień to ja chodze w glanach i nie mam zamiaru z nich rezygnować tylko ze one nie zawsze do wszystkiego pasuja. dlatego szukam jakis innych butów, zeby zakładac je okazjonalnie, a nie na codzien

na codzień to ja chodze w glanach i nie mam zamiaru z nich rezygnować tylko ze one nie zawsze do wszystkiego pasuja. dlatego szukam jakis innych butów, zeby zakładac je okazjonalnie, a nie na codzien

ja kupiłam skórzane z Lasockiego za 299zł. Mam nadzieję ze wytrzymają zimę i nie będą przemakać, bo jesli tak to bardzo się zawiodę....

Gość fly...
te takie muszkieterki??za kolano??jak o te ci chodzi to sa cudne!!!!!!!!!

Zawsze byłam przekonana, że za obuwie zimowe warto dać więcej pieniędzy a mieć w domu już coś porządnego. Także może skusisz się na buty, które są droższe ale z pewnością dłużej wytrzymają niż tre z ccc. Zresztą nigdy nie pałałam większym zaufaniem do tego sklepu i nigdy bym tam butów nie kupiła. Możesz spróbować poszukać czegoś w innych sklepach np. zobacz w eobuwie.pl. Zainwestuj w porządne buty dobrej firmy, w których będziesz mogła przechodzić więcej niż jeden sezon. A w większości buty w ccc takie są.