Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gót biznes

Sprzedam atrakcyjną małżonkę.

Polecane posty

no, myślę, jestem uczciwą kobietą i się nie zadaję, z kim nie trzeba:) muszę lecieć na zajęcia, skoro małżonka jest już nieco przez tą progeniturkę wyeksploatowana, to poczekam na następna ofertkę w razie czego mogę Ci opylić dwóch nieatrakcyjnych kandydatów na męża, może jakiś łańcuszek handlowy? jeden dobrze gotuje, a drugi nie wiem, każdy ma w końcu jakąś zaletę wymienię na słonia w karafce. albo dam małej mi na 1 listopada, będzie miałą prezent na Andrzejki dla dawno niewidzianych kuzynek

Gość podejdź bliżej
Uległam,nie uległam.Czuję bardzo zdrowo,iż Ty dla mnie stworzony jesteś.Mój Ty Nudziarzu,takiego Cię chcę. :) No! Zachęcam.Chodź do mnie:)

Gość Gót biznes
Ale ja się zupełnie nie znam na uprawie aerobiku, Mi mała. Nie tylko nie znam i dodam, że uprawa aerobiku śmieszy mnie ogromnie. Widziałem kiedyś stado kobiet podskakujących w jeden rytm. Podobnie było u mnie w wojsku. I również było śmieszne.

Gość Gót biznes
Aha, Podejdź bliżej. Ty mnie zamierzasz po prostu skokietować, nieprawdaż? Nic z tego. Ja jestem niekokietowalny. Ponadto aktualnie zajmuję się biznesem, a to oznacza, że nie ma mowy o mieszaniu spraw zawodowych z prywatnymi. Jak sprzedam już z sukcesem małżonkę, Podejdź bliżej, to ew. możemy wrócić do sprawy.

Gość Gót biznes
A po co mi do szczęścia dwaj faceci, w dodatku nieudani? Nie chcę, koleżanko. :-)

Gość podejdź bliżej
19_października_2009r.Trzeba tę zbrodnię nazwać po imieniu! Gót biznes Szczerze odpowiem Ci na Twoje zapytanie:Nie,nie próbuję skokietować.Jestem porządną obywatelką!. Ale,ale.. gdy sprzedaż z sukcesem,poinformuj mnie prędko.:) Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę.Do widzenia. :)

Gość Gót biznes
Nie wie, czy taki aerobik. Ja tamten aerobik obglądałem sobie przez dużą, przeszkolną ścianę z pewnego dystansu. Na czas obglądania koniecznie musiałem zatrzymywać samochód, albowiem przypływ wesołości nie pozwalał mi wówczas na bezpieczne prowadzenie auta.

Gość 20_października_2009 r.
Dzień dobry. Ponawiam moją specofertę! Korzystać, panowie, kiedy nadarza się okazja. Szczęście nie będzie się do Was wiecznie uśmiechać.

Mój nr gg to: 13702787 piszcie, omówimy szczegóły oferty.

Ja nie mam żadnego gg. Więc nie można w ten sposób ze mną rozmawiać...

Podszyw:o To jest mój nr gg!!! Dlaczego podszywacze chca wszystko utrudniac?! Piszcie, umówimy szczegóły.

Piszcie, piszcie, skoro nie macie nic innego do roboty.

Gość podejdź bliżej
Gót biznes Dziękuję za wczoraj. 🌼Muszę Ci się przyznać,iż zacierałam dłonie z rozkoszą. Sądziłam,że sprzedano!Oznaczałoby to,iż możesz swobodnie moim być.:) Jak długo mam czekać,jak ?

Gość Gót biznes
A cóż takiego spotkało Cię ode mnie wczoraj, Podejdź bliżej, że teraz mi dziękujesz? Zastanów się nad rozumną odpowiedzią, a ja tymczasem zrobię sobie kawy rozpuszczalnej...

Gość Gót biznes
Moge byc twoim, musisz jednak spelnic jeden podstawowy warunek ku temu, a mianowicie wylizac mi prącie. Kobiet nieliżących nie traktuje bowiem powaznie.

Gość Gót biznes
Obawiam się, Podejdź bliżej, że wyciągasz mocno ryzykowne wnioski. Gdzie i kiedy ustaliliśmy, że po sprzedaży mojej małżonki będę wreszcie Twój? Swoją drogą, co znaczy, że będę Twój? A skąd przekonanie, że ja chciałbym być Twoim?

Gość Gót biznes
Chyba oczywistym bedzie, iz Twoim nie chcialbym byc za zadna cene, takze ta liczona w dolarach. Jak nadmienilem powyzej, nie lubie niewiast nieobeznanych w prastarej sztuce fellatio. A wiec zapomnij, Mała :o🖐️

Gość podejdź bliżej
Unosi się zapach espresso?A może trzy w jednej? Gót biznes :) http://www.youtube.com/watch?v=5tN-b87AeS4&feature=related Całe popołudnie pieściło mnie powyższe dzieło.Za to dziękuję.:) W każdym bądź razie,wracając do Twoich pytań ,a moich odpowiedzi.Nie ma co ustalać,pewne rzeczy same się dzieją.:)Uważam,iż moje wnioski nie są roztropne .Nie są również przemyślane.One po prostu są.I już!

Gość Gót biznes
Jako zdeklarowana lesba musze przyznac iz mam ochote na te sopranistke:)

Gość Gót biznes
No i wycofuje moje wczesniejsze posty:) Moge byc Twoja o ile lubisz kobiety....:)

Gość ej gót biznes ale zes smieszne
wrzucila. te ludzie tutaj sa tacy zjebani ze zal bierze jak se tak graja i tancza:o

Gość Gót biznes
ACHTUNG: NOWA OFERTA!!! ODSPRZEDAM SWE ZASNIEDZIALE DZIEWICTWO ANALNE! Byłam w swym życiu niejednokrotnie przełożona , jednak nigdy analnie. Teraz to podobno niezwykle modny rodzaj kopulacji. Ja posiadam wciaz aktualne dziewictwo okolic odbytu. Odsprzedam po korzystnej cenie. Piszcie.

Gość 21_października_2009 r.
Dzień dobry. :)

Gość 21_października_2009 r.
Czećć, Szukanie. Twój wpis jest potwierdzeniem Twoich własnych słów. Z wyjątkiem frazy dotyczącej "podszywów". Sądzisz, że ja je zauważam?