Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienna depresjaa

Czy Wasi mężowie chodzą codziennie po pracy na piwo?

Polecane posty

Gość barbarinkaa
przedwczoraj miarka sie przebrala(nie wrocil na noc do domu tylko zostal chlac) spakowalam go i kazalam isc mamy male dziecko a jemu tylko w glowie koledzy i piwo mialam dosc nie takiego zycia chcialam:(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
I JAK AUTORKO, POPRAWIŁO SIE COS, JAKIE KROKI POCZYNIŁAS

Gość mój nie chodzi na piwo
mój nie chodzi, pije w domu :)

Mój nie pije wcale :D no zdarzy mu się raz na rok z moim ojcem łyknąć wódeczki ;) piwa i wina do ust nie bierze :D

Gość mój nie chodzi na piwo
2 piwach - lekko mu szumiało coś słabą głowę ma znam wiele dziewczyn w takiej sytuacji, siedzą w domu z dzieckiem i mają pretensje do całego świata, jakie to one biedne nic dziwnego, że facet chce po pracy z kimś pogadać, a nie wiecznie żalów wysłuchiwać i każda mówi, że szuka pracy i jakoś znaleźć nie może ! jakby chciała to by znalazła, nawet za najniższą pensję lub sprzątanie najlepiej to nic nie robić i użalać się nad sobą

moj tez sobie popija, oprocz tego uwielbia grac w maszyny, szczegolnie po wyplacie ;/

Gość sdfghjk
Mój Mąż nie chodzi po pracy na piwko bo prowadzi samochód :P Jest przedstawicielem handlowym i za kółkiem ciągle. Za to po pracy 2-3 razy w tygodniu lubi wypić sobie piwko wieczorkiem.

Gość gość
To zależy, kto wraca później z pracy - jak on, to tak, jak ja, to mnie musi z baru zbierac.