Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sliczczna sloneczna plaza

Wyznacznikiem meskosci nie jest wzrost tylko szerokosc ramion

Polecane posty

Gość gfgfgfgf
Ja tez kiedyś mówiłam że liczy się tylko twarz, ale życie zweryfikowało moje poglądy. Facet nie musi mieć buźki jak z okładki - ta twarz co najwyżej pobudzi moje poczucie estetyki, ale nie spowoduje że poczuję się bezpiecznie, nie spowoduje że w ciemnej ulicy będę bez obaw z takim mężczyzną szła. Twarz mija, robią się zmarszczki, siwe włosy. Ciało - przy dbaniu o nie - zostanie. Mój sąsiad ma 50 lat i mimo nieciekawej "głowy" (zmarszczki, łysinka), ma wciąż nowe kochanki, bo ma po prostu rewelacyjne ciało - szerokie bary, cudna klatka, kaloryfer na brzuchu, mała jędrna pupcia i umięśnione uda (wiem to bo w lato często go widzę bez koszulki, albo gdy uprawia jogging w samych spodenkach) - lecą na niego nawet małolaty. Nie przesadzam, ma ciało jak z reklamy jakiegoś środka poprawiającego musklulaturę

Gość dziewczyno w jakim swiecie Ty
zyjesz, jak czesto cie atakuja w ciemnej uliczce?? Ale tak powaznie?? zastanow sie :) Moim zdaniem twarz za to gwarantuje posrednio facetowi (i zatem jego kobiecie) lepsza pozycje, pieniadze. Ludzie z ladnymi symetrycznymi twarzami sa o wiele lepiej postrzegani przez innych, wiecej zarabiaja, nawet bylo takie doswiadczenie niedawno, okazalo sie ze nawet wyroki tych samych przestepstw sa nizsze o 1/3 dla przystojnych facetow :D

Gość ja Ci powiem dlaczego zycie
"zweryfikowalo Twoje poglady". Po prostu nie moglas zdobyc zadnego faceta z przystojna meska twarza wiec w takiej sytuacji schodzi sie z wymagan bierze sie brzydszego i wszystkie jego cechy wmawia sie sobie ze sa zajebiste, zeby przed wlasnym EGO nie wyjsc na przegranca :classic_cool:

Gość gfgfgfgf
Nie rozumiem dlaczego jestescie tacy zgorszeni i oburzeni? Co was boli w moich poglądach? :O Podejrzewam że dlatego iż wasi faceci mają przeciętne ciała a wy sobie wmawiacie że za to piękne twarze. Albo piszą to chudzi wymoczkowaci faceci? Bo nie widzę innych podstaw by tak się gorszyć. Z przystojniakami też się spotykałam. Miło było popatrzeć, ale to co mnie najabardziej rajcuje w seksie (no i ogolnie, bym czuła się bezpieczna) to jednak ładne ciało. No nie powiecie mi że czujecie zwierzęce pożądanie patrząc wprawdzie na zajebistą twarz, ale z to na ciało kurczaka.

Gość gfgfgfgf
E tam, moje poglądy są i pozostaną klasyczne. Nie podoba mi się obecny kanon "piękna", lansowany przez głównie projektantów mody (skądinąd gejów) - chudzi faceci z dziewczęcą buźką.

Gość gfgfgfgf
21:07 - podszyw zaczyna mnie to już bawić :) naprawdę mnie ciekawi dlaczego wywołałam u was taką złość? :)

Gość gfgfgfgf
mój obecny facet mimo swojej fantastycznej postury nigdy nie chodził na siłkę, tak po prostu jest zbudowany, więc możecie sobie darować przytyki że lubię przypakowanych karków-dresów :P

Gość calinka z wenus
gfgfgfgfgf nie wywolalas we mnie zadnej zlosci :D po prostu kazda z nas ma inny gust ;)

Gość do zolza jakich malo
A ja bym postawila :):):)

Gość Powiem wam krotko00
Ale powiedzial to juz wczesniej ktos madry - "w dzisiejszych czasach wzrost jest zdecydowanie przewartosciowany"

Ja też nigdy nie byłem na siłce ale wszyscy mi wmawiają ze jestem na sterydach!To chyba zazdrość,tylko nie wiem dlaczego bo i tak ma brzydką mordę!!

Gość gfgfgfgf
zly i brzydki- jestes moim idealem, chcesz mnie przeleciec?

Gość gfgfgfgf
Nie będę zaczerniać tak glupiego i przyadkowego nicka jak gfgfgf :P I tak wiadomo co piszę ja, a co podszywacz. :) Co do Twojego "problemu"... sama nie wiem. Chyba że masz naprawdę ale to naprawdę odrażającą twarz na którą zdrowy psychicznie człowiek nie może patrzeć (bez urazy). Albo... mimo że przyciągasz wizualnie posturą - odpychasz potem charakterem?

Gość gfgfgfgf
to wyzej to podszyw!!! pytam powaznie, zly i brzydki robie sie mokra jak czytam co piszesz o sobie, chce poczuc te 110 kg jak pcha we mnie sztywna maczuge to jak ? :D

Gość gfgfgfgf
zly i brzydki co ty taki niesmialy.....

Gość gfgfgfgf
podszywko, jeśli zły i brzydki Cię interesuje, to napisz do niego :) maila widzisz przecież :)

Gość gfgfgfgf
zly i brzydki ja juz zaczynam mowic sama do siebie....

Gość gg877
racja ze szerokie ramiona najwazniejsze, tez tak mam, i maly tyleczek

Kolejność jest u mnie taka: wysoki, z symetryczną twarzą, barczysty. Najchętniej zaś wszystkie trzy :) Jednakże muszę podkreślić, że o ile jakieś "kompromisy" są możliwe, tak wszelkie odkształcenia od normy raczej nie. Inną zaś kwestią jest fakt, że mam specyficzny gust i wiele rzeczy mi się podoba, choć innym kobietom nie ;)

Gość zakochana w Dryblasie
Wszystko jest kwestią gustu;) Ja mam faceta, ktory ma 195 cm wzrostu, ponad 100 kg wagi i jest zajebiście zbudowany, strasznie mnie kręci jego budowa ;) Ale twarz też ma seksowną, ważne że mnie się podoba ;) Ale ja szerokości ramion nie stawialabym ponad wzrost, z prostego chyba powodu. Sama mam 175 cm wzrostu i zawsze gustowalam w wysokich mężczyznach:)

Gość reshka
moj facet ma 177cm wzrostu .wystarczajaco no i silna budowe.. bardzo lubie jego ramiona... sile. moj ex byl mojego wzrostu - 165cm i wygladal jak wywloka :/