Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtarapatach09

Przebieranie się w sypialni ... co mam o tym sądzić chodzi o uczucia

Polecane posty

Gość faceci byliby zachwyceni
gdyby zaoszczędzili na burdelu,żaden fajny uczciwy nie powie ci że to normalne,tylko seksoholicy znudzeni tu zadowoleni

Gość inteli-nie bardzo...
urabiasz tu darmową komuś???przeciesz ty nie skorzystasz!!!!czy aż tak nie kumasz,o co chodzi?

czego tu nie kumać? nawet jak nie będą ze sobą do końca życia, nawet jak nie będą ze sobą dłużej niż rok to co jest złego w jego propozycji? dlaczego dziewczyna miałaby się czuć źle zgadzając na to? czemu ma sobie z góry odmawiać przyjemności? może się jej spodoba może nie, ja tego nie wiem, a może sama ma jakieś fantazje, które z nim spełni? przecież ja jej nie zagwarantuje że to będzie trwały związek, jest dorosła i zdaje sobie sprawę że ludzie czasem się rozstają. a skoro wszystko im się układa to tylko czarnowidzki z kafeterii mogą wróżyć że NA PEWNO się rozpadnie, rozumiem że jesteś waśnie z tej grupy "skoro jest fajnie to znaczy że facet fajnego udaje" ;)

Gość i na tym polega sedno
czytaj między wierszami!będziesz wiedział,czego oczekuje Autorka!!!!czy napisała ,że jest z nim dla seksu???? i po co założyła ten topik???

Gość szczesliwa żona
inteligentny bardzo - popieram twoje zdanie.Na tym forum zawsze pisze ze jest zle obojetnie w jakiej sprawie.Ona jest dorasla kobieta, jest im dobrze w łóżku i facet zaproponowal cos fajnego moim zdaniem.Moim zdaniem on jest starszy i bardziej doswiadczony, moze juz to robil i podobalo mu sie.Nic nie szkodzi na przeszkodzie aby ona tez spróbowala.

Gość pewnie szybko mu dupy dalas

Gość konflikt potrzeb i postaw
4mce,kilka dni co 2 tygodnie-czy to związek!!!!piszecie o różnych sprawach-nikt niczego nie krytykuje,tylko chce wiedzieć na czym stoi,czy jest to taki związek o którym myśli Autorka,czy daje się wmanewrowywać w coś czego nie chce!!!!!!!!tu jest problem!!!!sygnałem jest to,co czuje-niepokój!!!!!!

Gość burdel się szerzy
"jestem z moim nowym partnerem 4 miesiące. widujemy się na kilka dni co 2 tygodnie. Cieszymy sie wtedy swoja bliskoscia i seksem..naturalne." hahahahahahahahahahaha :D ale się uśmiałam ... nie ma przyszłości wasz związek ..

Gość szczesliwa zona
do burdel sie szerzy- wrozkom dziekujemy!!!!nie rozumiem jak ludzie moga tak szybko ocenic osobe, ktorej nie znaja i jeszcze miec pewnosc ze zwiazek sie rozpadnie, jestem w szoku.Ja przed slubem tez widywalam narzeczonego tylko w weekedny i jakos nam wyszlo.Skoro autorka ufa mu i jest z nim szczesliwa to dlaczego ktos odrazu probuje dowiesc ze ich zwiazek nie ma szans.To prawda krotko sa ze soba a autorka topiku nigdy nie robila takich rzeczy wczesniej i ma watpliwosci.To jednak nie jest dowod na to ze ich zwiazek sie rozpadnie.Odpowiadajcie na pytanie autorki a nie przewidujecie ich przyszlosc!

Gość szybko mu dypy dalas

Gość burdel się szerzy
zonko a ty nie podniecaj się tak, to jest forum i rozluźnij poślady a nie podniecaj się czymś co nie jest skierowane nawet do ciebie ;)

Gość szczeliwa zona
Masz racje to jest forum i ja tez mam prawo napisac swoje zdanie na ten temat:-)

Gość malinka_różowa
Ja bym się cieszyła gdyby mój facet chciał dla urozmaicenia tylko przebieranek bo mój wymyślił sobie trójkącik. Chyba muszę z nim zerwać bo nie jestem w stanie zrobic czegoś takiego ale jego to nie obchodzi, ważne jest tylko to że on o tym marzy. Co za żenada.