Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_g_a_8_5

Garnier Color Shine - kupiłam, ale mam wątpliwości - proszę o odp

Polecane posty

Gość a_g_a_8_5

Kupiłam dzis Garnier Color % Shine mroxny kasztan 4,15. Z natury mam włosy brązowe, ale odcien ... z góry jasny, potem taki średni a od spodu bardzo ciemny brąz - chyba nawet delikatne czarne. Chciałam sobie wyrównać korol - na brąz - początkowo wybrałam sobie kolor naturalny brąz )chyba 4) ale ostatecznie wziełam mroxny kasztan. Dopiero w domu zauwazyłam, ze kolor ten nie jest polecany do włosów o kolorze ciemny brąz - co to znaczy, co może mi wyjśc na głowie? Generalnie chodziło mi o jednolity, ladny brąz... raczej ciemniejszy niż jasny, ale nie chce czarnego. Ps. Czy szczoteczke można czymś zastąpić? Z gory dziękuję za odp.

Gość jakajaka
tzn ze ja miałam taki kolor tylko ze z loreal casting i włosy mi wyszły koloru sliwkowego:O

Gość a_g_a_8_5
no to mnie uspokoiłaś ..... Aha, oczywiście zapomniałam o pędzelku. W rossmanie dostane pędzelek do farbowania?

Gość jakajaka
nie, nie dostaniesz

mialam mrozny kasztan i fajnie wyszedl na poczatku przeyzlam szok bo wyszedl ciemny wpadajacy w czerni ale kolor szybko sie ladnie wyplukujei uzyskalam taki kasztan chlodny:)) teraz zrobilam wlosy ale jasnym brazem i tez narazie mam ciemne wpadajace w czern ale mam nadzieje ze wypluka sie po kilku myciach :)