Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmarki senne

Nie mma pojęcia jak nazwać syna

Polecane posty

Gość Mała Destylacja
Z klasycznych, może Adam, Adaś?

Gość ptasi mozdzek
autorko a moze poczytaj sobie o imionach.co oznacza dane imie,moze wtedy podejmiesz decyzje. ja bardzo chcialam Leona ,ale jak przeczytalam co oznacza to zrezygnowalam.mnie osobiscie podoba sie Jaś, Stas,Franus,Maxymilian,Alex,Igor,Marceli -Marcys, jakub

widze że Kamil wraca do łask a jak dawałatak dziecku na imie to się śmiali że niemodne nie chciałm oklepanego

Gość Te nosidelka to sa od 7 miesia
Albert

Gość może?????
Antoni Antoś zdrobniale

Gość Cichutka2011
Ja mam synka Igorka :)

Gość ewelala
Paweł, Miłosz

Gość ewelala
Damian Daniel

Gość Jan albo Jozef
moze

Gość Piekna wiolaczelistka
Seweryn mozesz tak nazwac syna,lub kornel

Gość Phoebe20
słyszałam o gościu (Hindusie) który się nazywa Superman Batman :D Serio ;P Możesz nadać jakiekolwiek imię Ci się podoba, nawet zagraniczne neutralne w pisowni typu Alan, Dylan itp. ale rozważ jak będzie się z tym czuło dziecko, więc nawet jak już nadaj imię które Tobie się średnio podoba, ale jest neutralne i nie skrzywdzi dziecka, np. Sebastian. Ja uważam że to lepsze niż jak takie gwiazdki na przykład nadają imię Etienette bo im się podoba, a dziecko ma przekichane. Już lepiej jak się Mamie nie będzie podobać a dziecku być może owszem :)) A Tobie się zacznie podobać jakbyś syna nie nazwała :D Ja osobiście lubię Sebastiana, Eryka, Filipa, Grzesia, Mateusza...

Gość temat sprzed 1.5 roku
a wy sie tu produkujecie:/

Gość ewelala
tak tylko odswiezyla go mama spodziewajaca sie synka i zastanawiajaca sie nad imieniem...;]

Gość izia87
ja mam Kacperka i mi sie jeszcze podoba kubus i wiktor

Gość Zgadzam się z przedmówczyniami
Michał, Piotr, Mikołaj, Filip, Tadeusz.

Gość meowkotq
Kryspin Ksawier Kordian Nataniel Nikodem Seweryn Zachariasz Błażej Gracjan Jeremiasz Eliasz Dorian Joachim Eliot Tymon Tymoteusz Tobiasz Bruno Dacjan Maksym Fabian Ksawery Maks Bastian Łukasz Miłosz Natan Oskar Olivier Beniamin

Gość Ooo taak
Miłosz ładne :) Wojtek proste i zwykłe, dobrze się kojarzy. Także Paweł, Grzegorz, Jacek - nie ma ich wielu wśród maluchów. Wszyscy 4 ewangeliści: Mateusz, Łukasz, Marek i Jan - zawsze na czasie, nie są pretensjonalne. Z oryginalniejszych - Daniel i Damian, Błażej, Kacper ok.

Gość Otaksowana
Wyrzucić z tej listy horrory pt: Kordian - i cham Nataniel - prorok ST Nikodem - rabbi z Biblii Kryspin - aspiryna Ksawier - paranoja Wiśniewskiego.. Gracjan = Gracek - gacek Jeremiasz - Jeremi Przybora? jeremiady.. Eliasz - prorok jaki czy co ??? (dowcip) Dorian - Grey??? Joachim - Akim? Eliot - Aronson ??? Tymoteusz- Rymcymcim ??? Tobiasz - kolejny prorok? Dacjan - Dacek- gacek ? Maksym- Gorki ?? Fabian - Fabienne Wiśniewskiego? Maks- pies.. Bastian - to Sebastian Natan - hit przedszkoli :P Oskar - dy i kilofy.. Olivier - Janiak :P Beniamin-ek mamusi.

Gość sdfghnbvc
Proste to Krzysztof, Marcin, Artur, Tomasz.

Gość Lena .
Witam !. Mi właśnie na odwrót miałam dużo imion dla syna , a dla córki tylko 2 . Urodził mi się synuś Tymon . A może takie ? : -Bartosz , -Marcel, -Wiktor, -Jeremiasz , -Szymek , -Borys, -Nikodem, -Tobiasz .? : ) Pozdrawiam ;-* .

Gość Lena .
PS - Podoba mi się jeszcze Jakub , i Kacper . Jakub może jest teraz popularne ale ładne . ; )

Gość chyba zwariuje z niewyspania
mnie sie podoba Adrian, Krystian, Kamil i Artur :) gdybym miala synka, to pewnie mialby ktores z tych imion :)

Gość klaudia_polskaa
Hej :) Moi chłopcy to Filipek - 3 latka, oraz Piotruś - 2,5 miesiąca, i moją maleńką Zuzie - 2,5 miesiąca ! :) osobiście imiona które brałam pod uwagę dla chłopców to : Bartosz, Mateusz, Jan, Szymon, Igor, Łukasz, Jakub, Wiktor, Leon, Kacper, Sebastian, Damian, Stanisław ( Staś ) ! a dla dziewczynki : Julia , Ania , Lena, Alicja, Adrianna, Marysia, Madzia, Nina i Marta ! może któreś imiona wam wpadną w ucho i zainteresują ! warto też mówić kilka dni imię i zdrobnienie do brzuszka czy coś bo zupełnie inaczej imię brzmi na głos a inaczej tak tylko w myślach ! pozdrawiam wszytskie mamuśki

Gość bo to jest tak...
KLAUDIA wymieniłaś najbardziej oklepane imiona, tyle ile jest Szymonów, Mateuszów, Igorów i Kacprów to nie zliczę a autorka nie chciała oklepanego, Jan to w 2012 najczęściej nadawane imię. Mnie się podoba Hubert,Miłosz, Olaf, Artur, Cyprian.