Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piccolo

Wypowiedzenie z przedszkola...

Polecane posty

Podjelismy decyzje (własciwie wstepna) aby wypisac córke z przedszkola... Jaka mam szanse na rozwiazanie umowy z dnia na dzien, za porozumieniem stron? Córka wlasciwie wiecej w domu siedzi niz w przedszkolu, a jak juz tam pojdzie na 2 dni to przynosi tylko okropne zachowanie. W przyszlym roku i tak bedziemy zmuszeni zmienic przedszkole, wiec moze lepiej jak juz teraz ja wypiszemy... Czy ktos ma juz to doswiadczenie za soba? Chcialabym uniknac listopadowej opłaty...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa789
zwstretne zachowanie to z każdego przedszkola i szkoły będzie przynosić,chyba nie to jest tym głównym powodem wypisania?

Napisalam ze wiecej jej tam nie ma niz jest. Poza tym bedziemy zmieniac przedszkole ze wzgledu na przeprowadzke, no i wiele innych powodow, ale nie chce sie rozdrabniac...

No i z tym złym zachowaniem, które przynosi z przedszkola, to nie chodzi o samo zachowanie, ale o sam fakt, ze nic innego nie wynosi z tamtad. Zdaje sobie sprawe z tego, ze zachowania sa rózne itd, ale skoro niczego innego sie nie uczy.. to jaki jest sens

Wszystkie zasady co do rozwiązania umowy masz na umowie, którą podpisywałaś Ty lub ojciec dziecka z przedszkolem - poszukaj i poczytaj, bo nie wiem czy w każdym przedszkolu są takie same zasady. U mnie w przedszkolu obowiązuje miesięczny okres wypowiedzenia.

Gość przeciw
moje dziecko zostało tam wiele razy pogryzione i tez tylko wynosi złe zachowanie

Gość dziecko autorki
byc moze juz do szkoly chodzi :D To jest topik z 2009 :D:D:D:D