Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rheia13

CHAMPIX-TABLETKI , KTORE POMOGA TOBIE RZUCIC PALENIE W MILYM WWESOLYM TOWARZYST

Polecane posty

wlasnie sie zastanawialam , co jest grane , czyzbym ta moja energai wszystkich wystraszyla , uciszyla , nie oni czytaja , kaka zasnelas z malym ? jovanca co z toba mam do ciebie pytanie ? mario przestan czytac zacznij pisac

Popieram Rheię, odezwijcie się bo mnie ta kobieta wykończy. Już mnie boki od śmiechu bolą. Kolki dostałam. Ratujcie przyjaciele

Gość TABEXXXXX
chcecie przestac palic >>>?? tabex polecam naprawde kurcze chce sie z tym z wami podzielic zludzie tabex!!!!!!!!!!!!!! naprawde !!!!!!!!! tabex wedlug ulotki jesc 2 tyg cierpliwosci i przestaj was ciagnac do fajekkkk!!!

Co Was doczytam ,to mały dostaje histerii... Ja też dziś wyssana jakaś jestem / wampir energetyczny działa ?/, Myślę, że to 2-3 dzień po odstawce Champixa - i nastroje spadają, nerwowość obserwuję większą. Ciągoty wzrosly.... Oby to przejściowe ! Tak bym chciała do wielu wątków nawiązać, ale pewnie już 10-ty się pojawił teraz. O , teraz Was skasuję - Zosia pisała o jedzeniu i ja myk po uśpieniu ponownym małego do lodówki. I zgadnijcie co schorowana kobieta / wątroba, trzustka i inne ?/, niedomagająca poważnie od 4 dni robi sobie na kolację ? - Sałatkę śledziową ./ Matiasy, cebula, pomidory i dużo pieprzu / ! Tak, Mario Ty już nie pisz o inteligencji mojej / w/g Ciebie..... A, a sprawa samochodów - to jest temat. Słuchajcie, Karol-Milo do pięciu nie zliczy dobrze/ te niedotlenienia../, ale wymieni Wam wszystkie marki i modele aut, jakie widzi. Wszystkie !!!! Od rana ' gazuje " kolekcją swoich autek i tak do wieczora / nawet w przedszkolu/. Myślicie, że można w genach odziedziczyć taką skłonność do moto tematu, ale to obsesję na punkcie aut, motorów - wszystkiego, co gazuje ? Tatuś - Pilot Rajdowy .... A najbardziej jest zdziwiony, że ja nie mam auta. Cóż, tatuś obiecywał swojego czasu , a jedyne co mi ofiarował psychopata - to pierścionek zaręczynowy.... Może wygram kiedyś w Lotto, na razie to Prawnik ma mój niedoszły samochód.... Jezu , nie dogonię Was nigdy.

mialas racje wszyscy sie wystraszyli ?to o czym teraz rzucaj temat , co proponujesz temat lekii czy powazny ty zosiek ile my juz nie palimy?

witam! nie wiem o co chodzi ? ale sie dowiem ! :-) nie macie nic lepszego do roboty ? siedzita w necie ? pogielo was :-)

tabaxxxx my juz nie palimy ale zapraszmy do rozmowy , czesc ? a rty kaka nie przejmuj sie salatka sledziowa to mnie dobilas ale bardziej swoje wnetrznosci ale co tam watrobka spuchnie po cebulce pozniej takze smacznego , mozna odzidziczyc wszystko w genach , a liczyc tez bedzie nie martw sie te dzieciaki jak sa pod odpowiednia opieka to sa niewiarygodnie zdolne i kochane dzieci , jak salatka ?

Mam pomysł na Jego brak. Maria wywalili z pracy - bo ciągle niedospany chodził i zmięty. Żona dorwała komputer i standardowe - on, albo ja . To osładza teraz zaistniałe problemy .... Macie inny pomysł ?

sluchajcie ja pamietam jak dzisiaj jak marek 12 napisal ,ze nie pali 206 dni a ja zaczelam brac tabl. szczescia champix i mysle ok , sprobuje ale to nie mozliwe ,chcialam ale nie wierzylam ,ze moge i ja napisac nie pale a juz nie mowiac nie pale prawie 50 dni? to jak zart brzmi ale dumy dodaje , prawda kaka ty i ja prawie w tym samym czsie ja pierwsza a pozniej ty ale zosik nasz jest najstarsza stazem , GRATULACJE ,ONA MIALA ROCZNICE 50 DNI NIE DAWNO

Wyniki mam o dziwo w granicach. Śnię chyba. Kamień mi siedzi z prawej strony - gniecie, boli - ogólnie zatruta chodzę - a tu morfologia i inne o.k. Ja już nic nie rozumiem... Po śledziach - to już nie wiem. Ale - " Kto nie ryzykuje - ten nie pije szampana " - jak to u nas ostatnio w modzie.

Ty mi tu od wieku kobieto nie wymyślaj. Co najwyżej do starszyzny zaliczyć mnie możesz. Ja od 15 września jestem "czysta".

Brawo Zosiek !!! Która to jest Diamentowa ? Powiem Wam, że mnie ciągnie - jednak Champix trochę to usypiał / w mojej 0,5 końcowej dawce.

Kaka, a może kamień na nerce. Ja na medycynie się nie znam, ale kamyki są wredne. Mama i siostra moja miała w woreczku (strasznie cierpiały) a mąż na nerce. Urodził. Ale może jakieś USG

Zgadzam sie z tym dzialaniem, o czym Kasia mowi. jak bralam pol dawki to ciagnelo do palenia, przeszlam znowu na 1 tabletke rano i jest ok Musze zrobic restart, klawiatura sie znowu przestawila., Jak zwzkle nie wiem dlaczego i jak przelaczyc. zamiast literki z mam y. Zaraz bede.

Kochana - ja przy pierwszym rzuceniu palenia - dostałam z tego szoku ataku woreczka - co już pisałam. Już go nie mam, jak i pęcherzyka żólciowego i kamyczka, wyrostka robaczkowego i 3/4 tarczycy - Autodestrukcyjna jestem.....

No i fajnie było - ale teraz na czysto - może być wycie i zgrzytanie zębami !!!

No tak, czy ja dostałam znak, by spadać ? Ledwo weszłam - Wy wychodzicie, nie ma nikogo.... Czy sobie wmawiam coś znowu ;)

Czyli mowisz ze nici NOWEJ ZELANDII ? ......................... po co ty tam ? nie ma jak w australii !!! :-) powiem ci ze bardzo sie ciesze ze nie bede musial ,robic tej skladki na wieniec !!! z drugiej strony ciesze sie ,ze przylatujesz do europy !!! to cie cieplutka zobacze :-) mam nadzieje ze ten wdziek o ktorym tak pisalas, to nie podpucha ?........nawet KUR..A NIE WIESZ JAK SIE CIESZE............TAK ZE AZ BYM ZAJARAL... ALE NIE DAM GADOWI...TEJ SZANSY.. HA HA HA HIP HIP HURAAAA zreszta jak bedziesz kulawa to tez obleci ..nie bedziemy najwzyzej tanczyc.. :-)

my juz od 3 godz. piszemy to palce nas bola teraz wy popiszcie ja poczytam , nie tez cos napisze

luzik kaka u rheia jest pigula :-) zosiek zabawia meza w miedzy czasie,,,,,,, :-)

Wy faceci - to fioła macie na punkcie wyglądu zewnętrznego u nas/uogólniam/, a na siebie to samokrytyki żadnej.

Powiem Wam, że dziś jestem zmiętoszona, nie mam weny - nic. jutro może będzie lepiej.

mario , ty nadal myslisz, ze jak doktorek to w okularkach na nosie i butach zdrowotnych jak w domu starcow? i teraz jeszcze garbata ?, nie byl bys to TY gdybys chociaz w ten sposob nie dal mi czegos do zrozumienia , a nowa zelandja jest teraz a pozniej europa , czytasz czasami co pisze bo ja mam wrazenie ,ze zerkasz i walisz z drubej rury ale tutaj pytanie czy my sie spotkamy ? ja lece do siostry i przyjaciol!!

Kaka, jak tak dalej będziesz tymi podrobami swiomi na prawo i lewo handlować to na wiosnę nie będzie miało co przyjechać.

Idę , zrobię sobie herbatę z cytrynką - może to mi umysł rozjaśni - no jakby mi naprawdę coś energię wyssało. siedzę i patrzę w komputer i mogę tak 10 minut , jak po pierwszej dawce 2 x 1 mg Champixu - pamiętacie, jaki odlot był ?

Zosia - to raczej my będziemy gościć. Jakieś propozycje ? Miejsca ? Dajmy wodze fantazji .... mazury, morze, góry, Kraków ?

moze ta ja jestem tym wampirem energetycznym ale do tej pory to bylo odwrotnie , takze nie wiem , moze salatka daje sie we znaki a moze masz depresje chorobe naszego wieku