Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikna007

Czy dla faceta jestescie najpiekniejsze?

Polecane posty

Gość pikna007

Mowia wam to? Wczoraj rozmawialismy cos w tam w zartach powiedzialam ze laska to ja jestem a on: laska nie przesadzaj sa ladniejsze a ja na to: tak sa ladniejsze sa brzydsze ale ja sie zaliczam do lasek bo widze jak mnie podrywaja a on tak jasne.. Wiem ze jestem atrakcyjna kobieta inie jeden mi to mowi ale czy nie powinnam sie czuc atrakcyjna dla mojego chlopaka bo taka sie nie czuje dla niego :( a wy dziewczyny jak czujecie sie z zwiazku atrakcyjne? Czy faceci wam podklreslaja ze jestescie ladne ??

Gość tylko tyle powiem
hahhahaah!!!skromność przede wszystkim:P

Gość legitymacja clzonkowska do
czego? jakie stowarzyszenie szczery?

Gość koziołka
Mój też mi mówi że jestem dla niego najpiękniejsza. A to czy mu wierzę to już moja sprawa ;) Miło że mówi.

Gość pikna007
wydaje mi sie ze mi ttak mowi zebym nie czula sie ladna i byla zakompleksiona

Gość deszczowa pora.........
Autorko z tego twojego chlopaka to niezly pajac. i przez takich potem tylko dziewczyny w kompleksy wpadaja. jak cie nie uwaza za super laske to niech sobie inna znajdzie. ale pewnie zadna by go nie chciala. moj mi ciagle powtarza ze jestem piekna i jest dumny jak inni sie ogladaja za mna:) a co do takich panow-kretynow ktorzy nie potrafia nic milego mowic swych kobietom to znam jeden przypadek: dziewczyna byla szczupla ale chlopak zabronil jej jesc batonow (!!!!) i dziewczyna dostala takich kompleksow ze wygladala jak anorektyczka. na szczescie sie rozstali.....

Gość pikna007
deszczowa pora: Inni faceci prawia mi komplementy ale wolalabym zeby torobil moj chlopak :( a on widze ze woli mowic ze jego koleznaki sa ladniejsze itp.. Fajnie jest miec chlopaka ktoremu sie podobacie i mowi wam komplementy pozadroscic tylko dlaczeog moj taki jest

Gość nie nigdy mi nie powiedzial
nic takiego. Zreszta nie ma podstaw by tak mowil. Po co ma klamac ;) Tylko po to, zebym ja sie lepiej poczula? :D

Gość zapewne szczery ma
jakas swoja pseudo teorie kolejna...

Gość deszczowa pora.......
to po co jestes z kims kto nie ma o Tobie dobrego zdania i ciebie ciagle krytukuje? ja wlasnie miedzy innymi przez to rozstalam sie z moim eksem bo juz mialam serdzecznie dosyc wiecznej krytyki mojej osoby. teraz mam cudownego chlopaka, ktory ciagle mi powtarza ze jestem wspaniala:)

Gość naprawdopodobniej ma
kompleksy na własnym punkcie,boi się,że komplementując Ciebie sprawi,że odstawisz go na dalszy plan-to taka gierka(mam cię w garści),powodem jest też pewnie niedojrzałość mimo wszystko,nie potrafi dostroić się emocjonalnie -ja bym takiego chłopczyka do szkoły posłała,a szukała dojrzałego mężczyzny!

Gość cyyytryyyna
mnie też mówi że mu się podobam i takie tam, wie że mam kompleksy i ciągle powtarza że bezpodstawne... ostatnio wspomniałam coś o diecie, to mi zabronił! fajne uczucie wiedzieć że facet akceptuje Cię całą do końca ze wszystkimi mankamentami. a jak jest jeszcze lepiej to tylko się cieszyć. Nie jestem jakąś potworą, ale mój były był jak Twój obecny....też twierdził że "powinnam znać miejsce w szeregu" i nawbijał mi równych farmazonów do głowy...nie warto wierzyć! jesteśmy piękne!

"kompleksy na własnym punkcie,boi się,że komplementując Ciebie sprawi,że odstawisz go na dalszy plan" A kogo obchodzą przyczyny? Jak koleś wyskakuje z takimi tekstami, to znaczy tylko tyle, że jest burakiem. Jeśli uważa, że inne są łądniejsze od jego dziewczyny(cóż, bywa), to niech to zachowa dla siebie, a nie jej dosrywa bez powodu.

Gość pikna007
deszczowa pora: Zazdroszcze ci . Nie pezeszkadzalo by mi to jesli bylabym brzydka to wiadomo nie chcialabym zeby mmnie oklamywal ale widze jak inni mnie oceniaja a jak ma sie czuc w lozku jak nie czuje si eprzy nim atrakcyjna moze on tak specjalnie mowi bo neiwiem czy to mozna zazdoscia nawzwac albo jak?

Moj "Pan" uwaza ze faktycznie jestem najpiekniejsza. Autorko, skoro Twoj Ci tego nie mowi, to pomoz troch rzeczywistosci i mu to udowodnij :P, sasasa... Ubierz sie jak zawsze ladnie i idzcie gdzies w jakies publiczne miejsce (moze byc jakis pasaz handlowy), np. ze znajomymi obu plci (najlepiej 2 pary) i idz z kolezanka tak z 5 m przed nim:). On zobaczy, ze masz powodzenie-ahhh te pozadliwe spojrzenia mezczyzn... i zmieni zdanie:P:P:P. Hehe, dosc drastyczna metoda, ale dziala. Ja tak czasem sobie pogrywam nieladnie, wiem ze to okrutne, ale tak dla przypomnienia to robie :D. A jeszcze jak jakis wzglednie przystojny zagada, to krew ukochanego zalewa, w koncu to samiec :p

To ty potrzebujesz jakiegoś zapewnienia żeby czuć się atrakcyjna? ... Nie wiem czy jestem najpiękniejsza bo na pewno jest wiele piękniejszych kobiet ode mnie, ale skoro już z nim jestem to najwidoczniej o czymś świadczy...wygląd nie jest jedyną i najważniejszą wartością w zwiąku.

Nie wiem czy jestem najpiękniejsza bo na pewno jest wiele piękniejszych kobiet ode mnie, ale skoro już z nim jestem to najwidoczniej o czymś świadczy...wygląd nie jest jedyną i najważniejszą wartością w zwiąku. brawo

Gość nogo....ciebie obchodzą tylko
skutki????myślący szukają też przyczyn!co nie przeszkadza ocenić sytuacji i zachowania,ale pomaga ładować mniej emocji w coś co nie jest tego warte...

Gość teczowy ptaszek
No ale jesli facet celowo poniza dziewczyne wiedzac ze ona czeka na komplement to jest wiesniakiem :o wiadomo ze zawsze znajdzie sie ktos ladniejszy od nas,ale skoro ten facet z Toba jest to moglby takie teksty zachowac dla siebie a jak mu cos nie pasi to n iech sobie idzie do swoich kolezanek :o Kazdy z nas chce byc najladniejszy dla swojego partnera i nie ma w tym nic dziwnego ani proznego :o

Gość pikna007
najprawdopodobniej ma : chyba masz racje dzieki za wypowiedzi

Kazdy z nas chce byc najladniejszy dla swojego partnera i nie ma w tym nic dziwnego ani proznego odpowiednia dawka kobiecej proznosci jest jak najbardziej wskazana