Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Październik 23, 2009 Mam na myśli chłopaka w wieku 25 lat. Domyślam się, że pierwszym jest to aby pracował zarobkowo. Czy jeśli chodzi o wymagania minimalne to już wszystko? Bo takie odnoszę wrażenie z obserwacji otoczenia. I jeszcze WAŻNA UWAGA: Nie piszcie co sobie marzycie (tzn, że minimalne wymaganie to wysoki, przystojny, bardzo bogaty, wysportowany, dowcipny, opiekuńczy, zaradny, oczytany itd) bo wiadomo, że o tym większość dziewczyn marzy ale bierze co jest, bo takich chłopaków jest bardzo mało. MAM NA MYŚLI REALNE MINIMALNE WYMAGANIA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Październik 23, 2009 Ty chyba nie jesteś dziewczyną. A ja zapomniałem dodać, że pytam dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak dla mnieeee Napisano Październik 23, 2009 musi byc wysoki tak od 184 do 192 no ale nie tylko to co ma w glowie jest najwazniejesze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Październik 23, 2009 u mnie minimalne wymagania to (takie najmniejsze): -wyzszy przynajmniej o 5 cm -zarabia przynajmniej 2800 -przecietny z wygladu -ciekawy z charakteru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzidzetta Napisano Październik 23, 2009 musi miec w sobie cos co przyciaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miiiisaczkowa Napisano Październik 23, 2009 Kochany. Moj facet jest wysoki, przystojny, bardzo bogaty, wysportowany, dowcipny, opiekuńczy, zaradny, oczytany Ma 192 cm wzrostu. Zarabia 7 na reke. Ciebie takiej ciapy nikt nie zechce :) Chyba ze jakas z dolin :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona taka sobie Napisano Październik 23, 2009 Musi mieć poczucie humoru, być opiekuńczy i szanować kobiety. Reszta to tylko dodatek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bydlak. 0 Napisano Październik 23, 2009 >>musi miec w sobie cos co przyciaga. czyli kase :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona taka sobie Napisano Październik 23, 2009 Wysokie zarobki wcale nie świadczą o osobowości... więc jak dla mnie nie graja roli bo sama przecież tez zarabiam i nikt nie musi mnie finansować. Wazne żeby było z tym facetem o czym pogadać, zeby mial jakies swoje zainteresowania ktorymi moglby sie ze swoja polowka podzielić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona taka sobie Napisano Październik 23, 2009 Moze kiedy dziewczyna ma 18 lat;) to uroda, kaska i fajny samochod wystarcza zeby ją zafascynować, ale jak juz sie ma po 20 to wtedy troche inne cechy dochodza do głosu. Co z tego ze facet jest przystojny i kasiasty jesli jest rownie pusty i bezmyślny. Zanudziłabym sie z takim na smierc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migotka9908 Napisano Październik 23, 2009 dba o higiene, jest kulturalny , opiekunczy i zabiega o dziewczyne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minimum to Napisano Październik 23, 2009 wykształcenie wyższe może być licencjat powinien być inteligentny, z poczuciem humoru dobrze by było gdyby miał pracę, niekoniecznie stałą ale żeby cokolwiek zarabiał musi być przystojny, wzrost min 180cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bydlak. 0 Napisano Październik 23, 2009 >>ale jak juz sie ma po 20 to wtedy troche inne cechy dochodza do głosu. większy kuutas, większa kasa, i droższy samochód :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona taka sobie Napisano Październik 23, 2009 Bydlak. ....współczuje ci jeśli mierzysz wszystkich według jednaj miary... każda osoba jest indywidualistą, sa puści faceci, sa też puste laski, ale nie wszyscy sie do nich zaliczaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzidzetta Napisano Październik 23, 2009 Wcale to cos co przyciaga nie musi byc kasa. moj maz jakis kasiasty nie jest. nie jest super wysoki, jak go poznalam mial starego fiata i pracowal jako sprzedawca w ssklepie z art gosp domowego. po prostu mial to cos w oczach, byly onee przepiekne i takie opiekuncze. mial w sobie to cos co mnie ujelo. i jestesmy razem juz prawie 10 lat:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Październik 23, 2009 "przystojny i kasiasty jesli jest rownie pusty i bezmyślny." a wytłumacz mi jak bezmyślny może być kasiasty? :D pomijając odziedziczenie 30 mln :P a co to znaczy pusty? :P że jego model życia nie przystaje do twojego? jego prawo i twoje też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madame belyaev 0 Napisano Październik 23, 2009 Co do wyglądu to różne kobiety mają różne preferencje. Jednym podobają się wysocy, innym wzrost jest obojętny. Dobrze, jak dba o kondycję fizyczną. Nie musi być superprzystojny, ale musi dbać o swój wygląd i o higienę (nie dla wszystkich panów jest to oczywiste). Powinien odnosić się z szacunkiem do siebie i do innych osób, być pewny siebie ale nieegoistyczny, mieć jakieś zainteresowania poza piwkiem i meczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka studentka 1rG Napisano Październik 23, 2009 musi nadawać na podobnych falach jak ja :) miec podobne poczucie humoru, lubić spędzać ze mną czas, troszczyć się i interesować mną :) - tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja uwazam tak Napisano Październik 23, 2009 inteligentny, poczucie humoru, nieodrazajacy wyglad i co najwazniejsze- dbac o dziewczyne :P to te najwazniejsze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Październik 23, 2009 temat jest z założenia bez sensu jak musisz pytać to to nic nie da jak będziesz robił coś bo tak trzeba żeby mieć to i tak nie znajdziesz dziewczyny na dłużej bo ona się w końcu skapnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dewdwe Napisano Październik 23, 2009 Na pewno w końcu kogoś poznasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheeheheheeh Napisano Październik 23, 2009 mądry, inteligentny, wykształcony /min. mgr lub mgr inż./ błyskotliwy, z poczuciem humoru wysoki, przystojny , zadbany dobra praca = dobrze płatna, generalnie bogaty wypasiona chata i wózek domek w górach i nad morzem a poza tym cała reszta się nie liczy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheeheheheeh Napisano Październik 23, 2009 i jeszcze żeby sprzątał lub pomagał w sprzątaniu, dobrze gotował bo ja nie za bardzo potrafię ;-p i żeby kochcał mnie, kochał mnie jak ja jego ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nandziuuulaa Napisano Czerwiec 30, 2014 Nie mam jakiś specjalnych wymagań co do wyglądu. Jakoś już parę razy przekonałam się, że atrakcyjna i schludna buźka jest czystym przeciwieństwem uczciwego, wiernego, dojrzałego faceta. Nie powiem, że wygląd się nie liczy, bo powiedzmy to sobie wprost - ma znaczenie dla każdego, ale naprawdę dałam sobie spokój z poszukiwaniem mega przystojnego, a zarazem idealnego mi charakterem chłopaka. Na pewno musiałabym się z nim rozumieć, mieć jakieś wspólne cechy, upodobania, poglądy... I przede wszystkim nie toleruję facetów, którym wydaje się, że im więcej lasek przeleci (pomimo, że jest w związku) jest kimś cool, bo jak to tam gadają: "dobry klucz otwiera wiele zamków". Dla mnie te gadanie jest po prostu żałosne... główny objaw niedojrzałości ;/ Kolejna rzecz, to powinien potrafić dostrzegać swoje wady (także w wyglądzie), a potem wymagać tego od kobiety! Bo strasznie irytuje mnie gadanie "jaka to laska być powinna", ale im samym brzuch zwisa do kolan i nie wiedzą co to siłownia + zdrowe odżywianie. Normalnie powiesiłabym takich -,- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2014 Dla kobiet minimalne wymagania to bycie idealnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hengist 0 Napisano Czerwiec 30, 2014 Skoro poprzeczka jest podniesiona tak wysoko, to dlaczego jest tylu sparowanych obszczymurów? Coś tu jest nie tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2014 Fffr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2014 musi mi sie podobac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2014 musi mnie kochac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach