Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katujesiemyslami

Co o tym myślicie,ja nie wiem co mam sadzic,macie tak?

Polecane posty

cytrynnna - a wiec odp.na Twoje pyt. On jezdzil na pare m-cy,wracal i siedzial 2-3 m-ce wiec to nie tak,ze przyzjezdzal tlyko na pare dni! W sumie my sie nie klocimy tlyko mamy tzw. wymiane zdan:P My troche przeszlismy...On troche sobie nagrabil,ja tez.. jak juz byslimy ze soba wiec tak kolorowo nie bylo ale ....jest to ALE, bylo oczywiscie tez momentami super i od pewnego czasu uklada Nam sie swietnie:) Moze dlatego,ze On kiedys cos naskrobal to ja chcialam Go zostawic dla kogos innego....nie wiem tak do konca ale ciesze sie,ze jestesmy do dzis ze soba:) Po prostu mielismy ostra szkole i dalismy rade:) A jak bedzie dalej?....to tylko Bog wie:D katuje-sie-myslami - "czytanie w swoich myślach" hehe my tak mamy, po protu po tylu latach wiemy kto co lubi i nie musimy uzywac slow:D "kaczuszki płynące w parze, tecza na niebie (ze niby dla nas specjalnie ) no bajka poprostu.." kurcze....to wszystko serio brzmi jak z bajki ale pamietaj,zwiazek to ugody, dobre i zle chwile...i wlasnie takie zle chwile zblizaja ludzi i to tez jest taki maly sprawdzian czy w zlych momentach dacie rade:)

ale ja mysle i bede mysleć.. dużo wody upłynie zanim bedzie szansa w naszym przypadku mieszkac blizej... minimum 1,5 roku.. to dużo? i jak myslicie,kiedy jest najlepszy moment zeby zaprosic go do domu zeby poznal rodzinke.. On mieszka sam, jezdze do niego ale to bylo by MEGA UŁATWIENIE gdyby mogl jezdzic i do mnie... a wiadomo,jak przyjedzie musi spac-ze mna , a moi rodzice ogolnie sa wyrozumiali ale za wczesnie tez nie za dobrze (i tu uroki mieszkania z mamusią :o eh jeszcze troche )

Gość i Wy to nazywacie
"fajna rozmowa"? :classic_cool:

cytryna wiesz...ja tam wiem czy myslenie zabija??? Hm.....za duzo nie mozna myslec bo mozna zostac mysliwym i miec pozniej postrzelone dzieci ehehehe;) A tak na serio to takie NIC NIE ROBIENIE i myslenie o tm co On robi a granica potrafi dobic do tego stopnia,ze czlowiekowi siwe wlosy wychodza:P PS.A propos tego solarium to ja jeszcze nigdy nie bylam i na cale szczescie moj nie musi chodzic bo jest taki ciemny ,ze cyrk:) Po prostu opalil sie i to nie raz za granica:)

i Wy to nazywacie "fajna rozmowa"? wnisokuje,ze Tobie nie odpowiada wiec... DOBRANOC:P katuje-sie-myslami --->Hmmm.....ja nawet nie pamietam dokladnie kiedy moj przyszedl do mnie...tzn,wiem,ze po imprezie,,nad ranem zaprosilam Go na kawe i chyba wtedy poznal moja mamuske bo przyszla jak uslyszala jakies hasaly dochodzace z kuchni:P Mam na mysli rozmowe, nic wiecej :D:P No nie wiem kiedy mozesz Go zaprosic....zawsze moze w hotelu zamieszkac jak masz obawy aby u Ciebie spal...zreszta,mozecie na osobnych lozkach spac...jesli jest w ogole taka opcja:D Kurcze to juz po 23:O

właśnie tego docierania się trochę obawiam bo co z tego że teraz jest ok, potem będziemy razem już stale i mogą wyjść różne "kwiatki" trzeba będzie jakoś to przetrwać :)

cytrynnnna eee to Ty nie mieszkasz ze swoim facetem tzn.mezem? Zrozumialam,ze kiedys zyliscie na odleglosc a tearz jestescie ze soba 24/7

Angel, własnie złe chwile łączą. On już miał kilka wpadek mimo 4 miesiecy związku, w pierwszym tygodniu zaspał na umowione spotkanie, miał z mojej strony malutką "drakę".. na pierwszym wspolnym tygodniowym wyjezdzie, wypilismy za duzo i poklocilismy sie tak ze pakowalam manatki i przez cala polske nad ranem chcialam jechac:P ale rano rozmowa, wspolne wnioski, barszczyk na kaca i dalismy radę, teraz się z tego smiejemy. moze to błahe problemy,ale zawsze cos jak na 4 m-ce związku..

nie nie, ja dopiero z nim zamieszkam...czekam aż poruszy ten temat, właśnie remontuje mieszkanie...mam nadzieję że dla NAS

""moze to błahe problemy,ale zawsze cos jak na 4 m-ce związku.." dla kogos blahe a dla innego nie..tzn,dla Ciebie nie....problem to problem i koniec kropka:P ee tera zaczyna sie Dom woskowych cial....mam sie bac bo go wlasnie ogladam:P

zawsze w zwiazkach na odleglosc sa dwie sprawy - Musi byc duze uczucie+odrobina "fuksa" i sprzyjajacych okoliczności... tak Wam zazdroszczę..... a ja boję sie o naszą przyszlość... przez ten mój kurs do słuzb mundurowych. ale co ma byc to będzie....

Cytrynka- ja sie zakładam o stówkę ze dla Was remontuje :) Angel-też przełączyłam na dom woskowych ciał, Angel a tak apropo ile macie lat? a mój "mąż" tak w sumie na siebie mówimy -on do mnie żona a ja do niego mąz-fajne to jest -pisze mi smsy o naszym heh naszym piesku, ze czyta instrukcje mycia tej rasy,jutro wybiera sie po zakupy i traktuje ja jak dziecko :o kurcze czuje sie zaniedbana :( Angel, cytrynka- co teraz robią Wasi mężczyźni?

dobra dziewczyny ja musze zmykac...do zas :) ps. nam los nie sprzyja! a jakoś dajemy rade...tylko że nigdy nic nie jest pewne na 100%...

cytrynka wiesz...faceci sa jak dzieci i czesto 3eba im podpowiedziec co chcemy bo sa "troche" nie domyslni:P katuje-sie-myslami nie masz czego zazdroscic bo nim sie obejrzysz to bedziecie mieli taki staz jak np.ja:) Dlaczego masz obawy przez ten Twoj kurs...bo??

Ja chyba tez zaraz mykne do wyrka bo nie lubie takich filmow sama ogladac ..i jeszcze jest noc:P Ja mam 26 l.a moj ma 27:) Moj teraz spi hehe......nie dawno wrocilismy z obcej ziemi to odpoczywamy i planujemy znowu jechac ale ciiii aby nic nie zapeszyc bo wiadomo jak to z planami:P

Cytrynka, trzymaj sie szkoda ze idziesz... :* zajrzyj jak bedziesz mogła Angel-mam wielkie obawy bo teraz mam caly tydzien do dyspozycji i on bierze co dwa tyg 3 dni wolnego i sie widzimy np pon,wt,sr i w czwartek jade do siebie. On ma taka prace ze czesto pracuje w weekendy, choc tak jak dzis ma wolne dzis i jutro. a kurs jest w internacie 5dni w tyg obowiazkowe zajecia a wolne kazde weekendy. boje sie ze nie damy rady :(

...a jak dlugo bedzie trwal ten kurs??? Sluchaj...juz tyle wytrzymaliscie to i wiecej wytrzymacie........tak jak napisalam wczesniej CO NAS NIE ZABIJE TO WZMOCNI:D PS.Wlasnie jem Rafaello chcesz?:) Dzis nie mam diety:D

jejku zresetowalam niechcaco komputer.... Kurs trwa rok :( szmat czasu,ale do grudnia/stycznia mam wolne...wiec to wykorzystuje... rafaello-pychotka! Nie kuś! Ja mam diete, musze sie wcisnąc w seksowną czerwona kiecke kupiona na allegro. :)

ps. bo niedlugo idziemy na wesele razem- wiesz Angel..pierwsza taka wspólna impreza :) jak Ci zazdroszcze ze masz ukochanego przy sobie.. p.s a gdzie byliście tzn na jakiej obcej ziemi?? Daj mi powody do zazdrości i zdradz tą tajemnicę

hehe e tam.....raz sobie mozesz pozwolic na cos slodkiego:P Ja od jutra dietke mam...znowu ehehehe Ja tez dzis nie wiem jak zresetowalam kompa:O:O:O Eeee rok szybko minie!!!Najpierw musisz sie dostac na ten kurs:P W Grecji najpierw byl 8 m-cy, pozniej tlyko Holandia i razem tez bylismy w Holandii:) Wiesz...ale my poki co osobno mieszkamy bo wczesniej nie bylo sensu:O Teraz mielismy wynajac mieszkanie ale nagle mielismy niespodziewane wydatki:O "Daj mi powody do zazdrości i zdradz tą tajemnicę" jaka tajemnice bo cos nie kumam:P My tez nie dlugo idziemy na weselicho i wiesz co..... mam sukienke ale ona jest koloru bialego i nie wiem czy wypada:O Boshe to juz 24 a taka wczesniej bylam zmeczona i juz sie rozbudzilam a jutro musze wczesnie wstac i mialam wyruszyc do miasta ale chyba nie pojdde bo penwie dluzej pospie:P

na kurs sie juz dostałam :P czekam tylko az wyznacza termin- czekam na ten kurs 1)jak na zbawienie-nie bede siedziec caly czas w domu i myslec i katowac sie, co moj ukochany robi bo bede urobiona po łokcie 2)jak na ścięcie, bo nie bede miała tyle czasu zeby swobodnie ustalać termin spotkań... kurcze a mogłam złozyc dokumenty blizej niego a po kursie bedzie cyrk na kółkach z przeniesieniem sie.. z tą tajemnicą to chodziło mi o ten wyjazd na ziemię obcą :P a co do kiecki, masz białą?ale jaki fason :) bo jesli delikatny,połączysz jakieś dodatki innego koloru to będzie elegancko. ja kupiłam sobie taką: http://www.allegro.pl/item789563564_sexy_sukienka_rozowa_czerwona_38_36_40_42.html fajna ? no ja mialam isc jutro rano na silownie ruszyc dupke,bo kilka kg przez siedzenie w domu i rozpieszczanie sie jedzeniem złapałam :( i tez pewnie nie pojde bo pospie sobie :o

"Z tą tajemnicą to chodziło mi o ten wyjazd na ziemię obcą " no ale,ze co????:O aaaaaa to ja Cie zle zrozumialam z tym kursem:O Kiedys chodzilam na silke ale zrezygnowalam bo po 1wsze nie chcialo mi sie samej chodzic a po drugie to hcyba nie dla mnie:P Sexi sukienke kupilas, musisz miec super w takim razie figure bo do takiej sukienki trzeba miec super wymiary:D Jesli chodzi o moja sukienke to ja ja rok temu mialam na weselu i tak mysle czy ja czasem teraz tez nie wziasc....albo kupie cos jak znajde jakas chociaz wolala bym ta wziasc tylko ten kolor...:O

no mam 170 wzrostu i rozmiar M, ale czy taka idealna... musze schudnąc z 4 kg to bedzie ok... :o Mialam dobrą figure jak chodzilam na silownie przygotowujac sie do egzaminow sprawnosciowych. teraz zasiedzialam sie w domu i w boczkach biodrach brzuszku przybylo. Musze sie wziasc za siebie... a wiesz..moze oddaj swoja sukienke do farbowania... jesli nadaje się (chodzi o materiał) :) bo biała sliczna ale nie uniwersalna... chodz ja i tak uwazam ze wszystko kwestia dodatków :)

a mnie nadal nurtuje temat tego, kiedy mam zaprosic mojego ukochanego do nas. mieszkamy w bloku,o intymnosc trudno..kazdy pokoj zajety i musimy spac badz co badz razem, a jeszcze siostra za sciana.. nawet nie wiesz,jaka mam potrzebe mieszkania samej.coraz czesciej dochodzi do konfliktow pomiedzy mna a rodzicami :o

Ech....ogladasz ten film? Coraz okropniejszy robi sie:P Ja tez musze zamieszkac w koncu sama, tzn.ze swoim bo inaczej sfixuje:P Rozumiem Cie doskonale bo my albo u mnie albo u niego spimy i tak sie tulamy az....bez komentarza po prostu:P Wiesz....do farbowania na bank jej nie dam:) Mam na mysli sukienke:) Hehehehe ja tez musze sie wziasc za sioebie ale jakos cwiczyc m isie nie chce ostatnio...rozleniwilam sie

Hmm...no moze na swieta go zaprosisz tak jak wspominalas???:) Twoja mama wie,ze jestes z Nim???:)

Wiesz co...fajnie sie klika ale to juz jest pozno a ja tego filmu nie bede oglsdac...nie sama:P

Ogladam ten film- straszny :o to przekłuwanie ciała i woskowanie o matko... grrrwrrrrr To w takim razie dobierz dodatki, np fioletowe, badz turkusowe... buty, bizuteria i torebka i bedzie super. :D a ja zaraz sfixuje bo moj "mąż" lezy z pieskiem w lozku i kazdy jego sms jest o piesku a o mnie dwa slowa :o lubie pieski ciesze sie ze mamy pieska ale... ohhh faceci... wiesz co mam na myśli, czuje sie zaniedbywana ja o zamieszkaniu razem narazie NIE MARZE .. NIE MA OPCJI :(