Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Confused86

Zwróciłam wczoraj w autobusie uwagę ciężarnej i...

Polecane posty

Gość Confused86

...ludzie patrzyli na mnie jak na zbrodniarkę :( Sytuacja była taka: siedzę sobie normalnie w autobusie, patrzę przez okno i nagle czuję jak mnie coś bodzie w bok. Patrzę, a obok stoi ciężarna paniusia (6 miesiąc na oko) i całym swoim brzuchem na mnie napiera. No to mówię jej grzecznie czy nie mogłaby się trochę odsunąć, a ta wielkie oczy na mnie, podobnie jak inni współpasażerowie. Masakra jakaś, co sobie te brzuchate wyobrażają, że święte krowy są??

Gość taka sobie jedna ania
A ty sobie wygie siedzialas zamiast ustapic miejsca ciezarnej i jeszcze jaies fochy masz....

*wygodnie

Gość Confused86
Ustąpiłabym jakby normalnie poprosiła czy coś, a nie tak po chamsku :(

Wybacz, ale moglas ustapic jej miejsca sama od siebie, nie czekajac na prosbe z jej strony... Chyba kazdy by tak zrobil....

a ja ostatnio wladowalam sie z wozkiem i chyba to musial byc jakis koles twoj bo stal na miejscu dla wozkow i nie ruszyl sie poki nie krzyknelam na niego!!!!!! autorko bylas kiedys w ciazy? i tak wydaje mi sie ze to prowokacja

Gość Confused86
Wy chyba nie rozumiecie sytuacji. Siedzę sobie normalnie nie wadząc nikomu ażtu nagle jakiś brzuch mnie przyciska do okna! I jeszcze ja mam ustępować miejsca takiej słonicy bezczelnie się pchającej?!

a moze to ty jestes slonica? i ty jej przeszkadzalas? zaluje twoich dzieci, a moze nie masz i mam nadzieeje ze nie bedziesz miala babsztylu glupi:))))

Gość słabe
confused, a lepszych pomysłów nie masz, bo to takie sobie, słabe wręcz:(

Gość bershkaaa
jak byłam w 6 miesiącu ciąży i jechałam tramwajem (miałam miejsce siedzące) to jakiś stary dziad się na mnie pchał z siatami a jak wysiadałam na swoim przystanku to mnie jeszcze zjebał,że mu nie ustąpiłam @%#$%$^

Gość o juz pojawila
sie klakowska😴

Beznadziejny przypadek... Życzę Ci,byś miała sytuację adekwatne odwrotną. Zobaczysz jaki to strach jechać z bezbronnym maleństwem pod sercem w środkach masowego transportu...

bershkaaa to ja mialam odwrotny przypadek, wprawdzie w ciazy jeszcze wtedy nie bylam, ale ustapilam miejsca dziadkowi, ktory mnie opieprz*l za to, ze on nie jest niedolezny i nie potrzebuje milosierdzia.... i badz tu madra!

a no pojawilam sie hehe i co? zjedziesz mnie? pewnie to autorka napisala:) a wiesz wlasnie bardzo rzadko sie tu pojawiam:)

I co też byłam w ciąży i gdybym faktycznie źle się czuła to poprosiłabym o ustąpienie miejsca a nie z góry zakładała że mi się należy

Dziewczyny, ale nie przejmujcie sie taka durna prowokacją :O Taaa, jakas laska nie ma co robić, tylko na forum ciężarnych narzekac, żę kobieta w ciazy chciała usiaść... Jasne :O

Gość bershkaaa
do taka sobie jedna ania jak jechałam tramwajem i byłam z wózkiem ale stałam zwolniło się miejsce wiec zaczepiłam starszego faceta,ze jest miejsce wolne wiec możne usiąść to się na mnie wydarł"a co panią obchodzi czy siedzę czy stoję!" co za kraj :O

Gość Confused86
To już wiem skąd się takie przypadki biorą na ulicach i w autobusach. Widzę, że wszystkie ciężarne są nastawione na to, że im się coś NALEŻY.

Gość ghdfghdgh
a co nie wiedzialas ze tak tu jest? ;) powinna sjeszcze tej babie dupe i srom wylizac aby bezbronny maluszek byl happy ;)

jak bedziesz w ciazy i przyjdzie ci jechac przez pol miasta z bolacym kilkukilogramowym brzuchem to moze zmadrzejesz, bo jak na razie to pustka u ciebie w glowie....

Zapytaj matkę, jak z Tobą chodziła w ciąży, na temat jazdy autobusami, a nie pleciesz jak niedorozwinięta. Poza tym siedź dziecko w autobusie, nastoisz się jak zajdziesz w ciążę i będziesz spotykała na swej drodze takie palanciary jak teraz sam jesteś.

Gość a kto wam kaze autobusami
jezdzic? stac was wydalac bekarty to i stac limuzyna z kierowca jezdzic. autpbusy sa dla wszystkich a nie dla kurwic co tylko z podniesionym ogonem lataja i patrza aby ich przeleciał jakis buhaj bo im macice graja. Jak dla mnie możecie zdechnąć a ja z mila checia nasram na was i na te wasze bekarty. Mam nadzieje ze kazda z was takich madrych i wykrzyczanych wysra w autobusie swoje bachory! hitler wiedzial co robil mordujac polski narod, pzynajmniej takich kurwow jak wy by nie bylo a waszymi bekartami to by se kazdy dume umyl bo by ich przerobiono na mydlo pizdy zasrane

Gość jksakjsjfdsknc
szczeka opada do wypowiedzi powyzej...

do: a kto wam karze autobusami jeździć : wnioskuje,że nie możesz mieć dzieci, i masz chyba jakiś uraz psychiczny do czegoś "rodzinę ci niemcy zabili"? nie stać cię na droższe mydło?

Gość Confused86
Wam chyba te ciąże na mózgi padły! Jak możecie być tak ślepe na moje racjonalne argumenty?!