Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Confused86

Zwróciłam wczoraj w autobusie uwagę ciężarnej i...

Polecane posty

Gość ahhhhhhhh
No cóż... Jakoś przeżyje to że wy ucierpicie na zdrowiu a wasze dzieci na życiu jak nie wstanę i nie ustapie miejsca babie co mysli cipą ;) I nie załamię się jakoś z tego powodu ;)

Gość jhasdsanx bbaiw
do ahhhhh - i w tym momencie obrazilas nawet wlasna matke, ktora poczynajac ciebie, myslala "ci*a"... no coz, wskutek takiego poczecia, jak sama twierdzisz, nic madrego nie moglo powstac, co widac czytajac twoja wypowiedz....

"No cóż... Jakoś przeżyje to że wy ucierpicie na zdrowiu a wasze dzieci na życiu jak nie wstanę i nie ustapie miejsca babie co mysli cipą I nie załamię się jakoś z tego powodu " jakbys tak to mowila w tym autobusie obok tej ciezarnej laski to jeblabym ci w lep az bys sie od szyby odbila.Zgnusniala krowo.

wogole jakbys na mnie natrafila kiedy bylam w ciazy to tylko pierze by lecialy.Dziwie sie,ze nikt w tym autobusie ci nie zajebal.Jak ostatnio jechalam do szkoly rano to na miejscu dla niepelnosprawnych usiadla sobie taka zgnusniala krowa jak ty tylko starsza,bo okolo piecdziesiatki.Wjecahl wozek i nie mogla sie babka co ten wozek z inwalida doprosic,by ta suka ustapila jej miejsca.W koncu zostala pojechana przez pasazerow i ruszyla smierdzace dupsko.Pozniej suadla naprzeciwko tego inwalidy i zaczela na niego gadac,ze tacy jak on nie powinni wogole z domu wychodzic.W konsekwencji ten czlowiek zaczal plakac.Tak gadala az w koncu malolata jakas murzynka siedzaca z tylu zajebala jej takiego cepa,ze az echo sie w jej pustej glowie rozeszlo.I nikt nie byl zgorszony.Nawet kierowca sie usmiechnal:)

Gość taka sobie jedna ania
hahahhahaha dobre black and gold, zrobilabym to samo!!!! Gdybym tam byla, to bilabym brawo dla tej dziewczyny!!!!!

Gość hjkkdso
Czarni też powinni siedzieć w domach, a nie publicznym transportem się wozić.

Gość powinnas jej
ustapic miejsce i tyle

Gość autorka nic nie powinna
ustępowanie miejsca nie jest obowiązkowe... to jest kwestia dobrej woli

"Czarni też powinni siedzieć w domach, a nie publicznym transportem się wozić." nie twoim rasisto plugawy!!!W UK sie wozi.Nie twoj kraj nie twoja sprawa.Zajmij sie swoimi autobusami padalcu.Wstyd mi za takich ludzi jak ty i autorka.Tylko jakbys siedzial w tym autobusie w UK to by z ciebie wiory zostaly.Wielkie panstwo,a sloma z butow wystaje.Zygam ta polska uprzejmoscia.Tacy jak ty robia zla opinie wszystkim polakom!!!! Normalnie pawia bym wam spuscila na twarz.Bez kitu.

Gość głupie baby
Jak to ostr śpiewał Co to kurwa jest? moja życiowa misja? Ustępować grubym babom w tramwaju miejsca? Autorko i dobrze zrobiłaś Niech się w końcu nauczą kultury Jak jest jej słabo to nech spyta się czy może ktos jej ustąpic miejsca Zresztą jak tak słabo im jest to niech nie wychodzą z domu a nie łaża po marketach Na badania można jechać taksówką

Gość welcome to the world
do :głupie baby ; czemuż to twoja matka nie mogła jechać w autobusie przy takiej babie jaką ty jestes ?

Gość głupie baby
rozwiń bo nie do końca rozumiem co chciałaś mi przekazać

Black ...... nie , nie kapuję :O Odnosząc się do powyższej sytuacji ( pomijam, ze to prowokacja) kulturalnie to powinno się poprosić o miejsce a nie pchać brzuch komuś przed nos I uprzedzę kolejne pytanie, tak, jestem matką! Nie wymagałam od obcych ludzi by na widok mojego brzucha podnosili natychmiast dupska bo mnie się należy...

Gość lo jesooo
glupie baby nierozumiesz ,bo glupia jestes:pczego cie w szkole ucza?konstrukcji cepa?:pnaucz sie czytac ze zrozumieniem krowo:p

"Autorko i dobrze zrobiłaś Niech się w końcu nauczą kultury Jak jest jej słabo to nech spyta się czy może ktos jej ustąpic miejsca Zresztą jak tak słabo im jest to niech nie wychodzą z domu a nie łaża po marketach Na badania można jechać taksówką " szkoda,ze twoja matka takiego pustego bachora urodzila.Lepiej byloby jakby nie zawracala sobie taba glowy i cie wyskrobala w cholere:) taksowka niektorzy nie maja nawet na tabletki antykoncepcyjne,a ty o taksowkach piszesz...zwroc sie do Boga z prozba o rozum:/

"Black ...... nie , nie kapuję Odnosząc się do powyższej sytuacji ( pomijam, ze to prowokacja) kulturalnie to powinno się poprosić o miejsce a nie pchać brzuch komuś przed nos" nie to nie prowokacja to zycie:D Sluchaj jak bylas w ciazy to wiesz,ze sobie tego brzucha ta kobieta nie wciagnie.Chyba,ze ty wciagalas:D To jestes wyjatkiem.Jak ci sie nie podobaja kobiety w ciazy w autobusie z wielkimi burzuchami to mozesz jechac do pracy taksowka.

Gość głupie baby
Jesteście żałosne Tak do do tych wszystkich załosnych cięzarnych tirówek itd

Gość lo jesooo
nie rozumiesz"literowka:p

Gość lo jesooo
do glupie baby ale nam teraz pojechalas po calosci:):p

cyt; "nie to nie prowokacja to zycie Sluchaj jak bylas w ciazy to wiesz,ze sobie tego brzucha ta kobieta nie wciagnie.Chyba,ze ty wciagalas To jestes wyjatkiem.Jak ci sie nie podobaja kobiety w ciazy w autobusie z wielkimi burzuchami to mozesz jechac do pracy taksowka." Ale o co Ci chodzi?? Potrafisz czytać ze zrozumieniem?? Gdzie ja napisałam, że przeszkadzają mi kobiety w ciąży?? No gdzie bo kuźwa nie wiem...nie dopowiadaj sobie ...pominę fakt wciągania brzucha, które nie wiem skąd Ci przyszło :O Ludzie mają różne powody dlaczego miejsc nie ustępują i nie wymagałam by każdy na mój widok podrywał tyłek, nie mam postawy roszczeniowej... jak źle się czułam to PROSIŁAM o miejsce, nie pchałam na chama komuś brzucha przed nos... Jak nikt mi nie ustapił to tragedii z tego nie robiłam Ot poprostu moja ciąza= moja sprawa a nie sprawa całego autobusu

posluchaj nie chodzi o to,ze wszyscy maja sie podrywac od razu.Ale istnieja bezczelni ludzie.Pewnie w autobusie byl tlum i tyle.Dlatego "na chama pchala swoj brzuch",bo nie wierze,ze jakas ciezarna podeszla do niej i pchala swoj brzuch na jej twarz.I nie tlumacz sie naprawde,bo sloma z butow:/

rozumiem, ze tobie ta słoma z butów wychodzi :O nie złość się bo to pięknosci szkodzi...

Gość kollka
Cieżarnej bym ustąpiła i niedołężnej osobie, albo w podeszłym wieku. Ale....... jest takie ale ze gdy autobus jest przepełniony tak , że po prostu nie ma już gdzie stanąć , a do srodka ładuje sie matka z 3 dzieciakow i jeszcze wydziera ktos na ciebie pysk zeby ustapic to ja już nie wiem ? nie bede ustepowac komus ktos ma lat 38 zalozmy. Ciezarnej lub starszej osobie lub np. z chorą nogą ok, ale te baby przed albo po 40 co sie ciskają na kazdego z siatkami moglby się opanowac, bo nie dosc ze od nich bije na kilometr, to najlepiej chcialyby zeby ktos przez glowy przeskakiwał po to zeby usiadla. A jeszcze jak odpowiedziałam, ze nie bede wstawac bo nie mam gdzie (siedziałam od strony szyby) to usłyszałam odrazu 10 glosow siedzacych babek po 40 ze powinnam ustapic. Kobieta z dzieckiem nawet nie usiadła gdy zwolniło się miejsce przystanek pozniej i sama do mnie nic nie mowila. nie nawidze tego kurestwa w autobusie i dobrze ze zdarza mi sie jezdzic tylko raz na rok!!

Black... a teraz to mnie rozbawiłaś :D :D :D, jednak głupiutka jesteś żegnam 🖐️

Gość Wy chyba nie potraficie
czytać ze zrozumieniem, szanowne panie! Autorka wyraźnie napisała, że siedziala patrząc w okno (więc nie zauważyła jaśnieciężarnej) i została szturchnięta. Chyba zbyt głęboko tkwicie w zupkach i kupkach. - nikt nie ma prawa żądać zwykłego miejsca siedzącego, może o nie poprosić (nie dotyczy to tzw.uprzywilejowanych, przeznaczonych np. dla matek z dziećmi-ioznaczonych); - każdy ma prawo odmówić (może być poważnie chory, co nie zawsze widać); - nikt nie ma prawa szturchać pasażera; - kultura obowiązuje wszystkich-również przyszłe matki. Aż strach pomyśleć, na jakiego człowieka wychowa swoje dziecko taka chamowata matka! Autorko, bardzo dobrze, że zwróciłaś jej uwagę.