Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU, Levviatan :D PZU....za jednym zamachem parka i już masz z głowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Witam wszystkich a szczególnie groszków PeZetU A teraz do rzeczy. Gdzie te męskie pośladki? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 chollerka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4315707 proszę a co do groszków to, będziecie ciociami opiekunkami dobrze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 niewitanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cholerko :D A O !! Proszę bardzo http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4315707 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU....ja się zgadzam :) tylko na Twoim miejscu bym się bała zostawić groszki z takimi ciotkami----bo jeśli ich zachowania są zaraźliwe? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Ale refleks mam :o chyba pójdę odśnieżać , to zdecydowanie lepiej mi wychodzi :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Leniwcze Ty od razu robisz nam renomę :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Ojej, po co pytałam :O Umyłby chociaz naczynia :O PeZetU ja sie nim zajme. Tak go wykarmie... :D :D :D Leniwcowi go nei dawaj, bo jeszcze zostawi dziecko w sklepie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU.....ane są zazdrosne, bo kiedyś im pisałam, że mam coś takiego w sobie, że wszystkie dzieci do mnie lgną....:D:D P.S.zazdrośnice :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 jak we tzry się bedziecie nnim opiekować to krzywdy moze mu nie zrobicie co:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 "PZU.....ane są zazdrosne, bo kiedyś im pisałam, że mam coś takiego w sobie, że wszystkie dzieci do mnie lgną.... " Kilo cukierków w kieszeni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU...o groszki możesz być spokojna :D to raczej o nas powinnaś się martwić, czy one nas nie wykończą :O my już emerytowane Panie jesteśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 chollerka....szaaaaaaaaa.....to ja Ci sekrety zdradzam a Ty je upubliczniasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Ale Wy jesteście :o chłopak chciał pokazać wdzięki a Wy z kuchnią wyskakujecie :D PZU Ty kobieto lepiej zarezerwuj już nicki dla swoich pociech :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 no w każdym razie mogę na Was liczyć tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 jak urodze to chwili na kafe nie będę miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Tak PZU możesz liczyć na nas :p a szczególnie bądz pewna tego , że podczas akcji porodowej będziemy przy Tobie z laptopem po to aby móc pisać cały przebieg porodu zainteresowanym nickom na kafeterii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PeZetUuuu no co Ty chrzanisz..? ;) Widzisz, ze ja tu jestem? :D A rodziałm :D :D :D figielku no co poradze jak najpierw rzuciła mi sie w oczy ta sterka garów, a późnej pośladki z dyndajacą podwawelska? cicha- miło wiedziec, ze TY to tY :) Jeśli wieesz o co chodzi :) Bo to informacja zaszyfrowana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 17, 2009 "to będziecie ciociami opiekunkami dobrze" dobrze że nie mówisz o wujkach ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 A moze raczej z podsuszana? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Nie dziw się , że dyndająca :p bo co ? miał ją na palnik kuchenki położyć ? :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 przynajmniej przyrumieniałaby mu się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU....na mnie możesz liczyć. Mam doświadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Powiadasz Cholerko , że taka kapczonaja znacznie bardziej ponętna ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figielku ja tam nic nie twierdze :D Zobacze uwierze :D :D :D A nie tak an słowo :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Masz rację , słowo może być różne np. jąkane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Wiesz figielku, ja tam slyszę w tonie jego głosu, ze kłamie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 No , no :D słyszysz jak falsetem pieje ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach