A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 kobieta z kafe ? hehe to Wy leniuszku :) tylko w liczbie pojedynczej....przeciez nie moglbym sie pozegnac tylko z jedna .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ale sie dziś nakręciliście z tym pisaniem nie nadążam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 nie beksam tylko mnie kwoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 widocznie to w jakiś sposób ją uraziło :( lepiej nie wnikać dlaczego :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel...no miałam nadzieję że z kafee, że nikogo nie postawiłeś na piedestał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cicha...a moze ona chce kleić najlepsze pierogi na świecie, ale do ideału jeszcze jej daleko??? :O i się dziewczę przejeło :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Girl.....nikt tu Cię nie wyzywa...i Ty też nie powinnaś tego robić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 co to za cenzura ?? :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 to bedzie taki piedestal dla kobiety z kafe...blizej nieokreslonej :) kobieta przeciez stoi na takim piedestale swojego faceta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 cicho bo teraz ja mówię>>>cenzura czy nie , bylo tu przyjemnie i niech tak pozostanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel...o piedestałach nie wiem za dużo :O nikt mnie tam jeszcze nie postawił Cenzura kasuje i wygląda to tak, jakbym gadała do siebie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 obiektywnie ??? hmm ciezko mi powiedziec, bo nie znam podloza sprzeczki ale wjechac i obrzucic zaraz epitetami to nie fajnie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 tank a te twoje triki nie powodują czasem rozrywania ciasta :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 leniuszku szlyszysz glosy ???? :D Cenzura kasuje i wygląda to tak, jakbym gadała do siebie" nie przejmuj sie czasem dobrze pogadac samemu ze soba :).... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 mój sąsiad podobno pije do lustra, tak więc gadanie do siebie przy nim to pikuś :D A wiem to stąd, że mam zaje fajnych sąsiadów w bloku na przeciwko, którzy zaglądają ludziom do okien przez lornetkę :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 heheh cicho :D....przynajmniej obaj panowie maja pewnosc ze nie oszukuja sie przy piciu :)....no i na flache sie po rowno dokladaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cicha....ale z drugiej strony masz darmową ochronę :D Kabel...głosów nie słyszę....a powinnam? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Girl...ale na kafee wszyscy jesteśmy jedną wielką "rodziną"...więc na pewno się polubimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 no wiesz Śpiący, już nie przesadzaj z tą uprzejmością:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Tank Girl>>>eej strzelilas focha i sie zmywasz :O.. leniuszku :) chyba kazdy powinien od czasu do czasu :) ja tam slysze :)...sa to zazwyczaj glosy serca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 jak jakiś czas temu moja mama malowała na ślub sąsiadkę - pannę młodą i jej siostrę - świadkową to podobno też jędza przez lornetkę zza firanki lookała :O Trzeba mieć trochę nie poklei w głowie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kto wykasował topik z wdziękami męskimi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 od zawsze bylo tak ze ludzi bardziej interesowalo zycie innych gdy swojego nie mieli ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Leniwiec PZU ma rację, nie przesadzaj z uprzejmością bo nam się zaraz cała hołota zleci na temate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 to posprzatamy :).... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figielku nie wiem kto usunął :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figie--mnie nie posadzaj już ja ci ostatnia do takich rzeczy:O wybrakowana jestem ostatnio to se przeynajmniej pooglądam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 kabel to nie tak chop siup posprzątać... modery nie chcą usuwać tak szybko wpisów... ja się w jednym poście Leniwcowi przyznałam kim jestem i był potem problem żeby go usunąć wtedy to cały świat się dowiedział, że ciacha to.... cicha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel...ale serce trzeba mieć.....żeby je słyszeć :O Moje podobno jes bryła lodu PZU.....ale Girl ma napisane w stopce, że jest chora :O ja jej po prostu współczuję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ciacha to ciacha :D.... bo widzisz najszybciej sa usuwane posty ktore w sposob obrazliwy dotykaja bezposrednio druga osoba :) wystarczy kliknac w zakladke zglos do usuniecia i juz :) jesli ktos tam jest to post zniknie natychmiast.. na usuniecie innych tresci trzeba troszke poczekac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach