PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 nooo juz powoli zaczełam kojarzyc wszystkich, nawet rewq i klona byłam cholernie ciekawa Leniwca, jak zaczełam oglądać Jej zdjęcia w kompie, to koleżanki spytały czy nie chcę czasami lupy do tego komputera:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq i klona ? a skąd masz foty ? :D PZU zmień zioło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 PZu zalezy ile Ty masz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 jedyne zioło jakie zazywam to mieta:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 cholerka---jeszcze 27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Ale Ci nasi faceci są skryci Pokazaliby nam sie a tu nic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Ja też słyszałem, że moja fota podobno gdzieś tu się przewalała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU no to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Ale nikt nie chce podać mi linka :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 skryci tyci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 Ty też????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 widelec chyba kiedyś napisałał ( a mozę lenieiwec albo zdzirka) że mylała, ze jestem taka blond mamą :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 no coż skoro tak mylała ... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq czy chciales mi dokuczyć.. ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 ależ jak najbardziej do jasnej chollery :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU...a po co Ci lupa?? :O przesłałam Ci duuuże foto :P innego w pracy nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 a Leniwca ta ja już widziałem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq---foto mam w stopce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 no proszę odezwała się do mnie obrazalska :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU....to Ty baaardzo młoda jesteś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Ja nie wiedziałam. W zoo ich nie mieli ;) rewq lepiej uważaj :P Nie wiesz o tym, że jestem zapaśniczka sumo? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 cholerka ---> inaczej sobie Ciebie wyobrażałem :-O mój świat się zawalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 leniwiec--ale chciałam Ci sie przyjżeć, a foty takie z daleka był:O a że młoda jestem, to wiem:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 ale młodo wygladam, nie dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 TAK PZU :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 haha foty Z daleka można powiedzieć raczej, że tym razem Leniwiec wysyła zdjęcia twarzy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha ---> to to w Twojej stopce z tym ryjkiem/pyszczkiem to Twój piesek ? ładny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq to nie piesek to cicha :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 :D bu he he he he :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach