cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 PeZetUuuu, bo mail nie pojawia sie przy pierwszym wpisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 cholerka---no widzisz jaka ja ciemna jestem:( fioletowy, a po jakiemu tłumaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 dziś z PL na ANG. Ale wolę na odwrót :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Dwie córki. Made by klon_ ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 klon całe szczęście, ze nie made in china :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 no Klon nie wskazał gdzie :D może made in Kambodża albo co :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Nie wyprę się ich. Urodę i zgrabne nogi mają po mnie. Inteligencję na sczęście po małżonce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 ciekawe do kogo mój syn będzie podobny, oby charakter choc po mnie odziedziczył:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 hahaha klon znaczy się, że gicze masz jak czapla :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 klon, w takim razie badz tak miły i pokarz swoje foto i oczywiście nóg też :) zebyśmy mogli sie przekonać, czy faktycznie maja sie z zcego cieszyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Moje dzieci z wygladu są tatusia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Pozwólcie, że popodkręcam jeszcze troche atmosferę, nim puszczę foto :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 klon popodkręcaj :p czekamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 klon, jakiś Ty skromny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 klon, mojego maila znasz, wiec wiesz gdzie wrzucic foto jak juz nas popodkręcasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu chyba nie życzysz Napisano Luty 1, 2010 daj sobie spokój:)przecież widzsz ,że to niekumata lalka:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 klon---jak bedziesz chciał to ja Ci swojego dam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Milego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Nie jakaś, tylko moja :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 klon---daj znać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Orange, jakie to patetyczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Słusznie. Każdy powinien stawiać sobie takie cele na jakie go stać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co pzu Napisano Luty 1, 2010 kazałaś skasować?:D czy swój post o niekasowaniu tez kazałas skasować?i nie śmiej się tak gupkowato bo płakać nad sobą powinnaś:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 figiel...coś Nas ostatnio zaniedbujesz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 2, 2010 Wczoraj pod wieczór wlazłam na ten topik i miałam wrażenie , że topiki mi się pomyliły :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 figlarka...ale dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach