cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 wyglądam jak dziecko z downem :(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 cicha, lacze sie w bolu:( rewq - poszlo ladaco w ogole sie do mnie ostatnio nie odzywasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 Kafeździra no i doszło :D wyglądasz jak jedna polska aktorka przynajmniej na tej fotce Anna S. :D a poza tym same pozytywne wrażenia po obejrzeniu fotki że się tak wyrażę nie wprost :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 Jaka Anna S.?!? Ze Samusionek??? No nie, nie przeginaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 czekam z niecierpliwoscia na info, ze nie chodzi o samusionek i ide na spacer z psem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 skoro sama zgadłaś że Samusionek :D to coś w tym jest oj Kafeździra ale mi Ci się face trafiła no no , jestem pozytywnie rozczarowany :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 ajm bek rewq, dzieki za mile slowa, ale prawda jest brutalna, wlasnie przed chwila przeczytalam, zem brzydka nie zebym popadala w jakis samozachwyt ale kompleksow nie mam ale sie obzarlam plackami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq jestes niesprawidliwy :p Ja Cie skomentowałam chyba 3 strony wczesniej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 Wyszłam wczesniej z pracy, przyszłam do Was, a tu cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 " Taki niepozorny, a jak sie okazuje taki brutal w stosunku do Setuni " niepozorny :-O dzięki brutal ? w którym momencie , może to podszyw ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 *Porąbaniec nie z tej ziemi* ----> podszywowi zabrakło argumentów i się zmył :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq napisze CI w podpunktach, zeby było CI łatwiej czytać - niepozorny znaczy, ze nie wyglądasz na brutala - skromnie wygląda, a potrafi sie pośmiac - ciezko cos wiecej powiedziec z połowy zaciemnionej twarzy... chyba ze to, ze jestes troche podobny do mojego szwagra :D - uśmiechnąłbyś sie ;) I najwazniejsze : wyślij mi fotkę swojego całego fejsa ladaco, porabaniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 tylko czy ona to docenia :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 z tym brutalem tez o tym pomyslalam:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 Ladaco, jak ty czule do mnie mowisz, ''sloneczko'' :D:D no po prostu ajm in low na wspolnej sie zaczelo, chyba musze spadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 zdzirka widzisz kobiety to czują zdziruchna rzuc na maila jakaś Twoja inną fote, zebym miała porównanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 Ja jednym okiem oglądam galileo ALe cisza w domu :O Aż głupio :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 cholerka, poszlo:D nie zebym cos ten teges, ale mnie zawsze tacy brutale przyciagali, serio serio:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 cholerka --->>> "ciezko cos wiecej powiedziec z połowy zaciemnionej twarzy... " ale ja mam taką twarz ciemną całą po jednej stronie :D , inne fotki - zastanowię się może coś znajdę porąbaniec -->>>>> masz powodzenie to fakt , dzięki za wsparcie a załatwiłem podszywa bo generalnie mnie jest cięzko przegadac :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 poroabaniec, ale ja juz nie jestem czarna tamta fotka byla stara. cholerka, a gdzie wszyscy?? czemu jestes sama? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 Ladaco, czy moge sobie skrycie pomyslec, ze jestes dla mnie czulszy niz dla Dziewczyny Ladaco?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 zdzirka no nie mów, ze jestes blond :O Maluchy śpia, M na pilce :( rewq a nie wiesz, ze twarz jest niesymetryczna? :D Wiec nie moze byc taka sama po drugiej stronie A o mnie już nikt nie dba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 ja dbam, cholerka my love Wyslalam Ci nowe foto, nie jestem blond!! To blizej nieokreslony kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 no dobra, ide, teraz juz na powaznie. ale bede z ranca zycze panstwu milego wieczoru, udanych igraszek z dziewczynami, chlopakami, mezami, zonami, kochankami badz walami koldry spuszczam maszcik, aloha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 cholerka ->>>>>> poszła fotka tylko troszkę mała ale widac facjatę jak na dłoni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 zdzirka łal! Calkiem inaczej wyglądasz niz na poprzednim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 ladaco całe szczęście, ze na piersi :D zdzirka rewq juz zaglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq i to jest to Tak spokojnie wygladasz, takie nieśmialy, niepozorny a tu prosze bardzo :D Moze Ty mi poradzisz jak wgrane zdjecie dowodowe z płytki zapisac po odwróceniu,b o nie chce mi sie zapisac odwrócone zdzirka ja tez lubie brutali w typie jaskiniowca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 ladaco np. na twojej twarzy w postaci ciosu bądz na tyłku okładajac CIe pasem an gołą dupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach