Gość Napisano Marzec 5, 2010 *palmie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 To twój krzyż Zdzira. Ja sama sobie urodzę, jak mnie najdzie potrzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 klona_ zrobiła sie niemiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 wiedizalam:o po co dawales mi wiec nadzieje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 5, 2010 teraz czuję się zagubiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 Gdy zaczęłam na tym forum jakieś pół roku temu, często brano mnie za faceta. Z czasem zaczęło mnie to kręcić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 5, 2010 klona_ każdy ma jakies zboczenie :D Ty przebieranki, Leniwiec okna :D Idę kończyć obiad. Do kiedyś tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 Potrafię zrobić szarlotkę i szpagat. Spójrzcie tylko: i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 poczta mi siadla:o klon co jeszcze umiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Marzec 5, 2010 a ja kce od klona torcik,mniam mniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 Jestem kobietom Wodom, ogniem, burzom, perłom, na dnie na na na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 u was tez sypie? masakra:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 5, 2010 Klonie to tak zbliżający się weekend na Ciebie działa ? :p A u mnie piękne słońce i nol wiatru normalnie sam miód z benzynom :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 figiel sie tak nie ciesz, moja pogoda zbliza sie do ciebie nieuchronnie nananana stand up and live yourself nooow!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 5, 2010 Niegrozne mi to , przemieszczam się z prędkością światła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 5, 2010 No i poszli wszyscy odśnieżać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Marzec 5, 2010 a gdzie torcik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 5, 2010 o nie, ja pracuję umysłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Marzec 5, 2010 a gdzie torcik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 5, 2010 Jestem kobietą od niespełna dwóch godzin, a wy już chcecie ode mnie żreć . Co to za gówniane życie jest ? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Marzec 5, 2010 klonie proszę o ładny smakowity torcik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 klon:D:D No dobra, ja ide robic sobie piatkowe spa Nie chcieliscie mojego dziecka, wiec mam teraz propozycje nr2: Kto zaplaci moj rachunek za prad? to bedzie sprawdzian naszej przyjazni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MLxTEV5vpyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 5, 2010 zdzira sth for you: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4399768 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 5, 2010 dzieki. wiedzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widelec daj sie blizej poznac Napisano Marzec 5, 2010 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabeł w garniaku Napisano Marzec 5, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4399798 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bobasom moge dac Napisano Marzec 7, 2010 tylko zajebistego kopa w dupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 7, 2010 gdzie wy się podziewacie cały weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach