Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 4, 2010 widelec chollerka.....jak zapewnisz skrzynkę piwa i taboret....to mogę Ci pomóc w walce z kretami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klon troche zle myslisz Napisano Marzec 4, 2010 taki poglad maja zazwyczaj faceci ktorzy sa manipulowani przez wlasne partnerki i w swoich zwiazkach maja niewiele do powiedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 4, 2010 Leniwcu skrzynka piwa sie znajdzie, ale skad ja wezme ten taboret? :D ;) Widelcu ja tam nie dziwie sie, ze ta panna młoda zrobila furore. Na prewno goście jescze nie raz będą wspominać jej kreacje. I tak sobie myśle jaką minę mial ksiądz gdy ją zobaczył :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 4, 2010 rozbawiła mnie fotka PŚP :D http://zapodaj.net/a713f5969791.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 4, 2010 Orange ---> Co ty koorva wiesz o manipulowaniu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klon troche zle myslisz Napisano Marzec 4, 2010 klon, wiesz ze mam racje, jestes w zwiazku w ktorym twoja partnerka jest dominujaca i to ona podejmuje wiekszosc decyzji dotyczacych was i rodziny a ty niewiele masz do powiedzenia, nie masz po co sie burzyc i udawac, ze jest inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 4, 2010 Leniwcu :D :D :D Powalajaca uroda I bardzo sympatyczna z twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 4, 2010 chollerka....mnie podoba się biust :D Gdy zdecyduję się na operację pomniejszenia piersi.....to mam już swój ideał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 4, 2010 Leniwcu, ale asymetrie zachowasz? tak jak u PŚP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 4, 2010 uciekam, bo mam gości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 4, 2010 orange --> jedyna stroną dominującą w moim związku jest suka rasy golder retriever i to ona podejmuje wszystkie decyzje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klon troche zle myslisz Napisano Marzec 4, 2010 a gadaj co chcesz, pantoflarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 4, 2010 chollerka.....a pewnie, że zachowam :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 4, 2010 "a gadaj co chcesz" Właśnie to planowałem tu robić od samego rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 4, 2010 kto mi za sponsoruje weekend w którymś z tych hoteli.....jeśli mogę wybrać...to w piętce :) http://www.joemonster.org/art/13566/Najdrozsze_hotele_na_swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szef Leniwca Napisano Marzec 4, 2010 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 4, 2010 Nie było mnie i tak tu sie spokojnie zrobiło...? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 4, 2010 jak dzień mija? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzień mija na nuudach Napisano Marzec 4, 2010 a u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 4, 2010 Coś właśnie nie chce minąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 4, 2010 no mi też nie, a dopiero 2 godz. w pracy jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 4, 2010 Ja jestem w trakcie gotowania obiadu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 4, 2010 Widelec ---> jak tylko nie oglądasz sukien ślubnych, to robisz się jakaś taka... mało dynamiczna :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 4, 2010 przecież nie mogę ciągle oglądać sukien ślubnych :D Dziś przerzuciłam sie na zaproszenia a tak poważnie, to odliczam każdą minutę do wyjścia stad, takiego mam lenia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klon czesc pantoflarzu Napisano Marzec 4, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 4, 2010 O prosze, juz jakis desperat sie wyżywa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 4, 2010 orange --> Twój styl jest mdły i bezbarwny, ale zdradza Cię smród twoich intencji. Przecież to Ty jesteś osobą, która niedawno wyzywała dziecko Kseni od Dawnów, a teraz zabawia się graniem na ludzkich emocjach i podburzaniem ludzi przeciwko sobie. Nie wiem, jaka życiowa trauma tak mocno wypaczyła twoją psychikę, ale jeśli chcesz o tym pogadać to skrobnij mi na maila. Bo przecież chcesz o tym pogadać prawda ? Ty wręcz wyjesz o to, aby ktoś Cię wreszcie wysłuchał. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 4, 2010 jaka żałość :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 4, 2010 Widelec - ja tu się realizuję literacko, a ty mi wystawiasz taką lakoniczną recenzję ? Żmija :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 4, 2010 Klon_ skąd pomysł że Tobie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach