Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Co was wkurza????

Polecane posty

Gość sdfghjkfg
mnie idiotka z tematu obok co wciska kit ze nursey to przedszkole

Gość irytujące zachowanie mojej
pracownicy

Gość Pomarańczowy dopierdalacz
a mnie spiący leniwiec, choć nie wiem dlaczego

Gość no ja nie wytrzymam
ja siebie wkurwiam, już nawet w lustro patrzeć nie mogę, bo mnie chuj strzela 😠

kurde ja nawet łba ne wystawie za drzwi heh. wygladam jak nieszczescie :o pikl na piklu blada jak sciana ani ruszyc doopy mi sie nie chce :P jestem straszna. i tak mi bedzie dane zwiac sie az do jutra. dam rade. a wlasne mi sie przypomnialo co mnie jeszcze wkurza,za scianą chrapie w najlepsze mój tatulek.capnąć go patelnia nie wypada

formoza---powinnaś cghodzić na basen :D vagina---to normalne :D zazwyczaj promotora nie obdarowywujemy sympatią :O magnolia...je rozumiem...je stara doopa, pisz po polsku :D figlarka...złościć aniołki swoim poczuciem humoru :D DD---spoko...masz jessienną depresję...podobnie jak 99% Polaków, bo ten 1% to figlarka :P

A mnie wkurza coraz bardziej niefajna sytuacja w pracy... Pracuje tam dopiero 3 miesiące, a umowę mam na stałe i praca jest wymarzona, niestety ludzie w niej już nie... :( Ale jeszcze bardziej mnie wkurwia, że weszło mi w nawyk drinkowanie co piątek, które ma mnie odprężyć a,co jeszcze bardziej wkurwiające, nic mi nie daje, bo głowę mam za mocną i muszę nic nie jeść i wypić pół litra, żeby coś poczuć... A jak już coś poczuję, to jest fajnie przez chwilę, a potem zaraz mi się chce spać i nici z seksu na który czekałam cały tydzień... 😭

śpiący..... basen nie jest dobry na kręgosłup, najlepsze jest chodzenie po mało twardej lekko krzywej ścieżce...... ale jak tu chodzić jak kafe ciągnie....

Gość lovelasas
decoya wkurzyla qicksand bo mu dvpy nie dala tylko blokersowi