Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaryzu

jaki fotelik samochodowy dla duzego 2latka?

Polecane posty

Gość miskaryzu

mam duzego gabarytowo syna, za miesiąc kończy dwa latka, jest za maly na samą poduszkę, ale za duży na pzreciętny fotelik smaochodowy :/ musze mu wymienić na większy bo teraz się nie mieści w kurtce w fotelik, mamy taki do 36 kg i mimo że na maxa rozłożony to za mały :/ polecicie jakiś fotelik taki powyżej 17kg (bo tyle syn waży) i na 97cm wzrostu? no i w rozsadnej cenie, tak do 500zl max

Gość nununu
a jakimi pasami zapinasz dziecko?tymi od fotelika czy samochodowymi,najlepiej to wyslij zdjecie jakiego rodzaju masz fotelik?

moj syn (ponad 3,5 lat) 100 cm i 16 kg jezdzi od pol roku w foteliku graco taki od 18do 36 kg i super sie sprawuje minus nie mozna juz rozlozyc tego fotelika jak taki ktory jest z przedzialow od 9do18 kg ale mam tez fotelik bebeconfort do 18 kg i jest on tak obszerny ze syn bez problemu sie w niego miescil

Gość miskaryzu
dzieki Evi, moze kupie taki :) ja mam zupelnie inny, zapinam malego pasami z fotelika bo nie ma innej mozliwosci ale to nie problem w pasach bo one sa duze/dlugie ale w tym siedzisku zwlaszcza tym pod plecy, pupa sie miesci i ok, ale on jest juz teraz wyzszy niz ten fotelik i to wyprofilowanie nei pasuje w sylwetke ciala a niby mialo starczyc juz do konca :/

Gość mamatrzylatka333
nasz synek ma 3 latka wzrost 97 waga 18kg, mamy fotrlik ramatti do 18kg, jeszcze spokojnie w nim pojeżdzi chyba ze nagle szybko urośnie jakies 15cm:)

Gość miskaryzu
mamo trzylatka, twoj synek jest rok starszy aten fotelik jest do 18kg , moj syn za rok pewnei bedzie mial ze 20kg albo i wiecej o wzroscie nie wspomne, a nad bedzie za maly by jezdzic na poduszce, dzieki ale takiego do 18kg nie oplaca mi sie kupic

Gość nununu
a no wlasnie tego typu co ma Evi sa juz odpowiednie,bo zapinasz dziecko pasami samochodowymi,gdy dziecko wyrasta z pleckow to sciagasz i zostaje same siedzisko,ja mam fotelik od 9kg do 36,ktory ma dwa rodzaje mocowania dziecka,z pasow montowanych do fotelika moje dziecko wlasnie wyroslo i zmienilam na pasy samochodowe.