Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wierze w to kim byłem

Sms od NIEJ

Polecane posty

Gość skadi
blachary to maja przynajmniej poczucie humoru, venery widac maja cos innego...no tak, rozne choroby sie kobiet imaja...i tak wtedy maja, haha

Gość chłopczyku
Ludziom naprawde mało stanowczy czasami wystarczy chwilka żeby zdurniec do końca, ale cóz moze ja sie nie znam, w końcu nie mam 20 lat tylko jakies 2 razy wiecej.

Oczywiście, że wystarczy chwila aby zdurnieć małolato:), ale za swoje zdurnienie powinno ponosić się konsewencje. W przeciwnym wypadku nie przestaje się durnieć.

bylismy razem ponad 6 lat. ja naprawde w pewnym momencie zdurnialem, nie wiem dlaczego odszedlem do innej. ona chciala jakiejs stabilizacji, ja chyba jeszcze wtedy nie bylem na to gotowy. jak odchodzilem to mowilem ze robie to dla jej dobra i pamietam jak wtedy mi powiedziala, ze ona wie chyba lepiej ode mnie co jest dla niej lepsze.. wtedy myslalem, ze robie dobrze, ze ulozymy sobie zycie osobno.. mylilem sie

"ja chyba jeszcze wtedy nie bylem na to gotowy" - ta, i po miesiącu się dowiedziałeś. Koleś, proszę Cię, nie ściemniaj, zachowuj się jak facet a nie jak ciota. Nawarzyłeś browaru to teraz go chlaj.

Gość chłopczyku
no poniósł ,poniósł. Co z tym zrobi to juz nie nasza brocha, ale widac ze złamany jest w poł!A i dziekuje za gówniare:-D, mam nadzieje ze stan gówniarski mnie nie zostawi, bo tak dobrze byc młoda 40 stka

nie wiem dlaczego odszedlem do innej." bo nie kochałeś ... jeszcze jest jeden głodny kawałek o którym zapomniałeś wspomnieć "odchodzę , bo nie chcę cię ranić , tak będzie lepiej "

Gość ty frajerze
podymales sobie na boku i myslisz ze cie przyjmie? po tym sms-ie co ci napisala, wnioskuje ze dziewczyna ma w glowie poukladane i nie spojrzy juz na takiego smiecia jak ty

"A i dziekuje za gówniare" - za małolatę :P Drobiazg:) A odnośnie łamania w pół - dla mnie to bardziej urażone męskie ego, jak to, on chce wracać a lasia nie jest zainteresowana? No dramatr po prostu! :O Autorze - jestem facetem. I wiem jak w życiu bywa. Ale jak czytam co wypisujesz to mi się zbiera na pawia. Jakie koorva "musiałem doświadczyć czegoś innego"? Co Ty pieprzysz? A jak zaraz "będziesz musiał" sprawdzić jak to jest w tójkącie - najlepiej we wszystkich opcjach, albo z dziwką, ewentualnie szybki seksik z koleżanka z pracy to też później będziesz skomlał "bo musiałem"? Jesteś pewien, ze masz 25 lat a nie 3? W tym wieku też trzeba sprawdzać, np. czy jest prąd w gniazdku. Skoro nie miałeś pewności, że to jest właśnie TA to znaczy, że nia nie była. I nadal nie jest. Jeśli chciałeś pomoczyć gdzie indziej to najpierw trzeba było pomysleć jakie to może przynieść skutki. Może przy następnej partnerce będziesz myślał głową a nie fiutem.

Gość walo woalka
Trzymaj się tego co napisałeś w ostatniej wypowiedzi, już się nie zastanawiaj tylko działaj.

Gość wieszak metalowy
jak czytam takie rzeczy to mi sie noz w kieszeni otwiera!!!! jak mozna byc takim hujem??? dziewczyna pewnie dlugo skladala swoja konstrukcje po tym ciosie, a ten sobie teraz przypomnial... zal!!!!

czlowiek uczy sie na bledach..." więc idz w świat ipoznaj sobie fajną dziewczynę Dostałes piękną lekcję od życia ... I tylko od ciebie zależy czy wyciągniesz z tego zdarzenia wnioski czy raczej potraktujesz to zdarzenia jako incydent ...

Wierzyc mozesz zawsze. Ja na Jej miejscu bym na Ciebie nie splunęła. Mogłabym otworzyc drzwi tylko po to żeby strzelić Ci w pysk. Chociaz nie wiem czy warto byłoby sie tak wysilać.

"czlowiek uczy sie na bledach... ja swoj zrozumialem i chce naprawic to co zrobilem. wiem, ze nie jestem jej obojetny.... wierze w to" - no jak grochem o ścianę... Teraz drastycznie - jak kogoś przejedziesz po pijaku to też zrozumiesz swój błąd ale jedyne co możesz zrobić to nie siadać za kółko po kielichu. Nie męcz już tych zwłok. Wierz sobie w co chcesz, tylko jak Ty ją kochasz skoro ją chcesz prześladować? Uważasz, ze jesteś dla niej najlepszą partią? Otóż nie, znacznie lepszy będzie dla niej facet, który nie będzie musiał sprawdzać, czy to właśnie ona jest TĄ.

Gość bo prawda jest takaaa
ze jestes dupkiem...jak bys nie wiedzial to kocha sie na dobre i na złe...a nie spierdala do innej kobiety i do tego jeszcze z przekonaniem ze "tak bedzie lepiej" udowadniasz tutaj tylko ze jestes zajebistym egoistą ktory mysli tylko i wyłacznie o SOBIE!!!! moze i zasalugujesz na szanse...ale juz u innej kobiety. miałam podobny przypadek z facetem, ktory tez mnie zostawil ale dla...byłej....i jak sie okzuje tez chcial wrocic bo jak to on mnie nie kochA....gówno prawda....i tez nie chce go znac dla mnie jako człowiek jest spalony. wierze ze to mądra kobieta i nie bedzie na tyle zaslepiona i bron boze nie wroci do ciebie popaprancu.

Gość uprock
Malo Stanowczy, wez ty zejdz z niego, i przestan go osadzac i oceniac. To, ze Tobie nie bylo dane, zakochac sie w dziewczynnie bez opamietania nie znaczy, ze innym tez nie bylo to dane.

uprock, cóż za dogłębna analiza mojej nieskromnej osoby. No chyba się zaraz rozpłaczę ze wzruszenia. Tylko nie myl miłosci do kogoś z miłością własną.

13:59 [zgłoś do usunięcia] uprock Malo Stanowczy, wez ty zejdz z niego, i przestan go osadzac i oceniac. To, ze Tobie nie bylo dane, zakochac sie w dziewczynnie bez opamietania nie znaczy, ze innym tez nie bylo to dane. Uwazasz że zachowanie autora świadczy o Jego miłosc do tej kobiety. A gdzie była jego miłosc 5 miesiecy temu, kiedy to stwierdził ze musi sprawdzic czy to na pewno ta kobieta i w ramach tego testu zostawil ją i poszedł do innej.

Gość liberal girl
:D a Wy jeszcze to wałkujecie?:D:D

Gość o matko i córkooo
kazdy bedzie miał tutaj swoje zdanie na ten temat....tak naprawde nie znacie jego sytuacji, nie wiemy jakim on jest człowiekiem, ani ta jego dziewczyna, którą "tak kocha" to tylko fragment o ktorym on tu napisal... analizowac mozna na rozne sposoby.... a terj dxiewczynie wspolczuje tyle cierpien z jego strony :(

Gość dziewczyna za mądra dla ciebie
sukinsynie. to tyle w temacie

Powiem tylko jedno, jesteś dupeka nie facet i nie zasługujesz na szansę od tej dziewczyny ale różnie może być. Ludzie nie takie rzeczy, niestety, wybaczają sobie. Ale wiecie co Wam powiem,że mam wrażenie,że odzew na ta stuację byłby zupełnie inny, gdyby to dziewczyna zostawiła faceta dla innego. Było tu już parę takich topików i tam raczej radzili jej spróbować walczyć o faceta, pokazać,że się żałuje itp. Czyli jak dziewczyna popełni błąd to zasługuje na szansę a facet już nie?hmmmm...

Gość uprock
Britnej, wierz mi, jeszcze pare miesiecy temu sam zbluzgalbym tego kolesia; ze jak mogl, ze powinien myslec, itp. Niestety/stety wam sie zauroczylem w innej dziewczynie i wiem, ze mozna stracic glowe. Duzo wysilku zajmuje mi powstrzymanie sie przed jakimikolwiek ruchami, zeby pozniej nie bylo takiego bigosu jak w tym watku. Autor najwyrazniej nie wytrzymal ... K...wa! Zdarza sie. Rowniez wbrew naszej woli...