Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wierze w to kim byłem

Sms od NIEJ

Polecane posty

kurwa mieliście racje... pojechalem, w garniaku, 51 róż kupiłem i pierścionek z białego złota o jakim zawsze marzyla... otworzyla drzwi i tylko powiedziała: nie rób tego. oswiadczyłem sie, powiedziałem jak ja kocham, a ona nic. powiedziała, ze jej przykro i ze kiedys o tym marzyla, a teraz nie ma to dla niej zadnego znaczenia!!! i zamknela drzwi. dzwonilem, a ona nie otwierala. pozniej na tel-miala wylaczony. przegralem swoje zycie

oswiadczyłem sie, powiedziałem jak ja kocham, " :D:D:D komiczny widok :D

Ja mam satysfakcje z tego że dostałes kare na jaka sobie zasłużyłes. Myslałes że mozna tak kogos traktowac, twoja pewność siebie Cie zgubiła. Teraz wiesz co to znaczy odtrącenie i dobrze Ci tak:)

Noooo.... Troszkę tak. Bo Ci się zwyczajnie należał kop w dupę za to co jej zrobiłeś. Dziwię się za to, że tak ładnie Cię potraktowała, bo ja bym albo parsknęła śmiechem albo trzasnęła drzwiami bez słowa :]

No prosze a jednak madra dziewczyna:) A Ty, lec do sklepu oddac pierscionek.

pojechalem, w garniaku Moze trzeba bylo na sportowo sie ubrac???

Eeee tam, od razu zalosni:) Na serio- autor dostal wskazowki i sobie tylek tym wytarl. Mial dac jej swiety spokoj i popracowac nad swoim egoizmem. Wybral egoizm. Jednak to jego wybor.

Loooo matko ,Ty nadal nic nie rozumiesz i nic sie nie zmienile.

ja i tak nie odpuszcze, udowodnie jej że wszystko zrozumiałem." proponuje ułożyc pieśń pochwalną , zakupic gitarę i wzmacniacz ... :D

ludzie popelniaja błedy w zyciu Taaak, Ty ich popelniasz cala mase.

daje ci miesiąc :) * pozniej wypękasz .... * pisania tego samego w kólko :D Nie chcesz albo nie umiesz wyciągnąc wniosków ,więc jestes skazany z góry na porażkę :D

Britnej - ale ona przecież pragnie jego. Tylko jeszcze o tym nie wie. Ale on ją jeszcze nawróci na ścieżkę światłości :]

A dlaczego nie możesz uszanowac tego czego Ona pragnie? Proste, liczy sie tylko ON.

Gość plomyczek szczęścia
Jestem kobieta i rowniez napisze ze to co zrobiles to było bardzo chamskie. I moge cie wyklinac na kazde sposoby za to co zrbiles.Ale nie o to tutaj chodzi! mysle ze jesli chcesz ja odzyskac to walcz do upadłego. bo wiem ze ja dzis zobaczac cie w garniaku z pierscionkiem tez zamknelabym ci drzwi przed nosem ale w głebi duszy serce troszke by mi zmieklo. ona moze teraz poddac cie pewnej probie... ile wytrzymasz... I jesli wytrwasz po jakims czasie wszystko wroci do normy. takie jest moje zdanie... napisałam tak jak ja bym zrobila. Bo przeciez osobe która sie kocha przez 6 lat nie da sie jej tak szybko wyazac z panieci. ona nadal kocha tylko za duzo wycierpiala.

pomóżcie mi, uwierzcie w to,że się zmieniłem. pisze na tym forum, bo potrzebuje rad jak ją odzyskać. no i jak GROCHEM W śCIANE nic nie kuma ta chłopaczyna :O

"ona moze teraz poddac cie pewnej probie... ile wytrzymasz... I jesli wytrwasz po jakims czasie wszystko wroci do normy. " Albo dostanie sądowny zakaz zbliżania się ^^

Gość rózowa pantera11
Słuchaj obawiam się, że ty zrozumiałeś wszystko ale tylko na trochę .Pózniej i tak wykreciłbyś jej jakiś numer. U mnie było bardzo podobnie, ale w przeciwieństwie do Twojej dziewczyny dałam szansę mimo wszystko, choć coś w środku mówiło mi, że nie powinnam i że on się nie zmieni, ale do czego zmierzam. W końcu pobraliśmy się i póżniej gdy kurz opadł słodko ze strony męża nie było .Mamy 4 letnie dziecko, ciągłe kłamstwa a on ostatnio zaczął sms-ować z kolężanką z pracy i to ostro. Odkryłam to i treść której nawet nie chcę przytaczać , ale jednak nie zmienił się i znów ta sama śpiewka,, Kocham Cię zrozumiałem, zmienię się dostałem kopa , tym razem na prawdę". Myślę że Twoja dziewczyna dobrze robi, ja nie mogę teraz żałować bo ma dziecko, ale nic dobrego z tego nie wyjdzie. Obawiam się, że jeśli Twoja dziewczyna bardzo Cię kocha to da Ci szansę a wtedy cóż zdziwi się, a jeśli nieda szansy to po prostu już nie kocha.I uwierz ożna takim zachowaniem umniejszyć uczucie jakie ktoś do ciebie żywi.