Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koajhjs

zapomniał... miło nie ma co

Polecane posty

" ustaw sie" dobre :) Daj mu dorosnąć samemu i znajdź sobie kogos innego.

Gość koajhjs
mowcie co chcecie, wisi mi to chcialam sie wyzalic bo mi smutno ale tu wszyscy maja idelane zycie i sa mga madrzy tylko nie wiem po co siedzicie cale dnie tu?

Gość no do konca dnia daleko

"po co siedzicie cale dnie tu? " Bo czymś się trzeba w pracy zająć :] A skoro jesteś zmiłości, to za co go tak kochasz, skoro Cię olewa?

"mowcie co chcecie, wisi mi to chcialam sie wyzalic bo mi smutno ale tu wszyscy maja idelane zycie i sa mga madrzy tylko nie wiem po co siedzicie cale dnie tu?" Żeby się pochwalić innym swoim idealnym życiem aby nasza mądrość mogła spłynąć na mniej mądrych :classic_cool:

Gość pani W
chłop ma cię gdzieś nie dasz mu nawet powalczyć o siebie tak na nim usiadłaś że nie może oddychać jak tak dalej będziesz robiła to cię rzuci

Gość jusiax
ja chciałam cie wysłuchac ale zostalam zignorowana

koajhjs - po to siedzimy tu jak to napisałaś 'całe dnie' żeby poradzić coś takim osobom jak Ty i setkom innych, albo żeby samemu zasięgnąc porady u osób bardziej doświadczonych. I zapewniam Cię, że nie jestem mega mądra i nie mam idelanego życia... do ideału mu baaaaardzo daleko :(

A jeszcze takie pytanko mi przyszło na myśl - jesteś z nim szczęśliwa? Bo to, że go kochasz to już ustaliliśmy;) Kochanie a bycie szczęśliwym to nie to samo.

zgadzam się z try walking- Naszym powołaniem jest oświecanie mniej światłych ;) i zgadzam się z tym, że siedzisz na nim jak kwoka na jajkach jak mnie ktoś nachalnie ogranicza i przymusza reaguję zwrotnie awersją może on też tak ma, jeśli tak- uwierz, i tak długo już ciągnie, ja od razu wyskakuję z "odpitol się" bo mnie tacy ludzie denerwują i włącza mi się pierwotny prymitywny instynkt zabójcy daj o siebie zawalczyć, nie bądź rzepem przypomnij sobie o swojej dumie jak będziesz tak ganiać, nałapiesz się tylko powietrza

dziwie sie tym, ktorzy pisza, ze ich facet tez nie pamieta lub zapomina o urodzinach, smutne; przeciez nie musi zapamietywac daty urodzin calej kompanii wojska, a jak juz ma slaba pamiec moze zanotowac sobie w kalendarzu, albo w telefonie; moj maz jeszcze nigdy nie zapomnial o moich urodzinach ani o rocznicy slubu; co do autorki, no troche za wczesnie napisalas tego smsa, wiesz ludzie, mimo ze pamietaja, czasem z rana sie spiesza, nie mysla; ja zawyczaj tez skladam zyczenia wieczorem, a nie rano w pospiechu gdy szukam ulubiomych butow, a maz koszuli/no chyba, ze wypadaja np w niedziele, to zupelnie co innego, bo wtedy calkiem inaczej mozna rozpoczac nowy dzien/

ile Ty masz lat?? 15?? napisałaś ten post o 12.45 !!!!! gdyby nie napisał do 23 to mogłabyś sie wkurwiać :/ prosze Cie... jak małe dziecko. Ja tez czesto jest tam zabiegana od rana ze zapominam o ur najbliższych - wazne ze w ogóle pamietam a czy wyśle o 7.21 czy o 17.49 nie robi zadnej roznicy:/ mi kiedys przyjaciel wysłał smsa dokładnie o 23.59 - chciał sprawdzić jak bardzo się wkurzę... i co? nie plalałam z tego powodu :/ mojemu facetowi musiałam niedawno przypominac kiedy mam ur bo nie pamietał... to przeciez nie jest powód do obrazania sie... a juz napewno nie do takich głupich, dziecinnych smsów...

Gość koajhjs
odpisal iz myslal ze ja przyjade do niego do pracy i zlozy mi zyczenia osobiscie, smiac sie czy plakac?

Gość saeta
A ja autorkę dobrze rozumiem i też byłoby mi przykro. Ty miałaś do niego przyjechać?Chyba żart! Dziewczyno,uciekaj szybko od tego faceta!

Gość koajhjs
teraz sie pewnie obrazi ze nie przyjechalam :D napisalam cos w stylu aha, nie ruszam sie nigdzie bo zle sie czuje i jak pamietal to milo. tyle.

Gość niemyślace dziewcze part 2
Daj sobie siana z tym idiota. Ani poczucia humoru ani tako takiego rozgarnięcia umysłowego. Bo ten sms to chyba żart?? Dawno bym go w dupę kopnęła. No ale tak główny argument nastolatek... BO JA GO KOCHAM!!! :( Skoro nawet nie macie normalnego związku tylko na odległość i jak mniemam to to ile razy sie widzieliście można policzyć na palcach bo nie jest miłość. Kochać to też można psa, chomika czy chudą szynkę. Chociaż uważam że twój sms był dobitny i lekko histeryczny. Ja bym ci odpisała : Nie ma za co :)

Gość a ja Ci życzę wszystkiego
najlepszego. Nie obrażaj się tak za bardzo. Chłopy mają sklerozę jeśli chodzi o daty. Ja muszę pamiętać o imieninach i urodzinach w JEGO RODZINIE! On nie zna daty urodzin swojej matki nawet. Przyzwyczaiłam się i sama dzwonię do teściów w jego i swoim imieniu :)

Gość koajhjs
dzieki, wcale juz nie czuje ze mam te urodziny

Gość niemyślace dziewcze part 2
Ja również ci życze wszystkiego co najlepsze :) idź wybaw sie z koleżankami a jego olej :) tak poprostu z góry na dół :)) Dużo prawdziwej miłość i samych sukcesów ci zycze. a w zwiazku do tego typa to mądrych wyborów i racjonalnego myslenia :) Pozdrawiam