Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaDeKusz

Czy mogę mojej dziewczynie zabronić usunięcia ciąży?

Polecane posty

Gość TaDeKusz

Byłem z nią 2 lata. Jakoś tak się stało że już razem nie jesteśmy ale okazało się że ona jest w ciąży. Powiedziałem ok, razem nie bedziemy ale dziecko się wychowa. Będę płacił alimenty, będę się z nim bawił, mogę nawet jeśli nie znajdzie partnera przez pierwsze miesiace mieszkać z nią żeby pomóc przy dziecku. Świetnie się dogadujemy i rozstaliśmy się w przyjaźni. Ona jednak nie chce słyszecz nic o tym żeby dziecko urodzic. Powiedziała że jedyne czego ode mnie chce to 2 tyś na aborcje. Mówiłem, przekonywałem ale ona mówi że jeśli jej nie dam to pojdzie sobie za swoje usunac bo jej kasy nie brak tylko chciała zebym wział odpowiedzialnosc. co mogę zrobic zeby nie zabiła naszego dziecka?

Gość przywiązać do łóżka
i pilnowac przez 9 miesięcy tłoomoku Oby usuneła, bo z gloopich ojców głoopie dzieci sie rodza

Gość sdghjsxdcghjk
zglos to na policje przestraszy sie ona wie co za to grozi to bedzie moze i swinstwo,ale ocalisz twoje dziecko nic nie winne

Gość TaDeKusz
Myślałem bardziej żeby ja jakoś namówic na zmiane decyzji.

Gość co mam powiedzieć
nie chcesz spisać notarialnej umowy, że po urodzeniu zrzeknie się praw do Twojego dziecka, a Ty go będziesz wychowywał?

Gość no cos podobnego
Jakoś tak się stało że już razem nie jesteśmy Oświadcz sie.

Gość mama Cf
rozmawiać, tłumaczyć, błagać... nic więcej. Zycze aby Ci się udało ją przekonać/ Jeśli to zrobi to będzie żałować tego do końca życia... Kiedyś uważałam że kobieta ma prawo do aborcji..od kiedy mam dziecko stałam się przeciwniczką aborcji... i zastanawiam się jak mogłam tak myśleć.

Gość co mam powiedzieć
a co mają oświadczyny do urodzenia dziecka? najgłupszy powód by brać ślub :O czekam na odpowiedź

Gość jhbvgchj
jakby ci sie udalo wszczepic sobie macice i donosic ciaze, potem urodzic i zajmowac sie niemowlakiem to mysle ze by wtedy nie usuwala! ty bedziesz do niego wstawal, przewijal, niewysypial sie etc a ona przyjdzie sie z dzieckiem pobawic i pewnie nawet alimenty bedzie chetnie placic!!

Gość mama cf
ale to nic dziwnego, bo wszyscy wiedzą ,że ciąża odmóżdża :D

Gość do mama cf
to wez sie zajmij dzieckiem a nie glupoty na kafe wypisujesz :O

powalona jakas ta byla dziewczyna twoja jak ty z nia wytrzymales 2 lata przecież a moze to nie twoje dziecko?

Gość rewr
Ale wy jestescie pojebane :o Facet nie chce, zeby laska usunela ciazy, to wyzywacie go od idiotow. Inny chce, zeby usunela, wyzywacie od idiotow. :o popieprzone baby

Gość ala84.
Dlaczego niby autor jest idiotą?? :O Bo chce tego dziecka? Jako ojciec dziecka ma chyba cos do powiedzenia?

Gość no już obrońcy życia dostają
gorączki z głupoty i na takie pomysły wpadają, jak kompletni idioci, buhahahahahahahaha

Gość odpowiedz na pytanie
osoby o niku 'co mam powiedzieć'. Jeśli nie jestes gotów zrobić tego co ta osoba sugeruje to nie przekonuj jej do urodzenia tego dziecka.

Gość owszem obaj tacy sa idiotami
bo facet to se moze chcec i nie chcec aborcji! nie jego dupa wiec nie ma nic do gadania, tzn ma, moze przedstawic swoje zdanie ale tylko tyle! autor juz je przedstawil i niech sie odpierdoli

Autor chce. A co to znaczy że autor chce? To ona bedzie miała zasrane życie jako samotna matka a nie autor. Nawet na związek w przyszłości bedzie miała mniejsze szanse bo kto będzie chciał mamusie samotną?

Gość ala84.
rewr ---> zgadzam się z Tobą całkowicie!

Gość ala84.
Przecież to facet może wiząć dziecko pod opiekę, mieszkać z nim i je wychowywać. Niestety ciąży i rodzenia nie może już wziąć na siebie.

Gość JAK TAK MOZNA
zaraz.zaraz.kobiety. a czy przypadkiem on jako ojcie ne ma takiego samego prawa zadecydowac o zyciu SWOJEGO dziecka? nich baba urodzi i mu je odda. JAKOS PRZEMECZY SIE SUKA TE 9 MIESIECY. JA JESTEM MATKA 2 DZIECI I NIE WYOBRAZAM SOBIE JAK MOZNA USUNAC CIAZE. URODZIC I ODDAC JAK SIE NIE CHCE DZIECKA ALE ZABIJAC?

Gość ale autor nic nie
mowil ze wezmie dziecko, on laskawie zgodzil sie zamieszkac z nia na pare meis po porodzie, a potem bedzie wpadal sie pobawic z dzieckiem ale to jego matka bedzie miala zjebane zycie a nie on :O

Gość ala84.
Ja rozumiem dziewczynę, ale rozumiem także autora. W takich sytuacjach facet nie ma nic do gadania - nawet jeśli dziecko jest z jego strony oczekiwane i już kochane. Uważacie, że to jest w porządku??

Gość do jak tam mozna
nie kazda kobieta chce byc krowa rozplodowa, ktora nosi ciaze a od razu po porodzie zabiera jej sie cielaka :O jak ty uwazasz sie za chodzaca macice to super, a od innych sie odpierdol

Gość
Formalnie rzecz biorąc nie możesz zrobić nic, policją nie masz co ją straszyć bo kobiecie za aborcję nie grozi żadna kara. Przekonaj ją że zaopiekujesz się dzieckiem po urodzeniu, ale jeśli ty mowisz jedynie o alimentach to chyba nie masz takiego zamiaru.

o życiu dziecka to on może i ma prawo decydowac ale narazie to dziecko się nie urodzinło to po pierwsze a po drugie to nie on bedzie cierpiał podczas ciąży i o cudzej dupie to napewno nie ma prawa decydowac