Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaDeKusz

Czy mogę mojej dziewczynie zabronić usunięcia ciąży?

Polecane posty

Gość ala84.
Ano właśnie, autorze, jesteś w stanie wziąć dziecko do siebie i wychowywać je samodzielnie?

Gość co mam powiedzieć
"facet chce", "facet nie chce" :O przepraszam, chcieć to on może zjeść i się wys**ć za przeproszeniem jeśli dziewczyna nie widzi w nim oparcia i on sam nie jest gotów wziąć odpowiedzialności na swoje barki (dlatego zadałam pytanie), to może sobie chcieć do marchewkowego mięsopustu

Nareszcie jakiś odpowiedzialny facet. Próbuj, może uda się ci się ją jakoś przekonać.

z tego co on pisze dziewczyna i tak już postanowiła więc po co gdybać czy on weźmie dziecko czy nie? Może właśnie ona teraz się skrobie

Gość no cos podobnego
mogę nawet jeśli nie znajdzie partnera przez pierwsze miesiące mieszkać z nią żeby pomóc przy dziecku To kiedy ma znależć tego partnera? Jak będzie chodzić z brzuchem pod sam nos? Ty jesteś poważny? nie sadzę.

Gość rewr
"nie jego d**a wiec nie ma nic do gadania, tzn ma, moze przedstawic swoje zdanie ale tylko tyle!" ale on bral udzial w zaplodnieniu. wiec tez ma prawo decydowac.

Gość po pierwszym poście autora
nie da się ukryć, że jest kopletnym idiotą, pozbawionym rozumu, nawet we fiucie, a dziewczyna powinna sama załatwić sprawę a temu durniowi przysłać rachunek...kurva zamieszka na kilka miesięcy , po co , na poruchanko za darmochę......kompletny dureń..

Gość 212sexy
Powinieneś jej zabronić usunięcia. W ogóle usuwanie ciąży jest nieludzkie.

Gość Ytex
A czemu jemu ma wyslac rachunek? Chce skrobanki, to niech sama placi. Co ma autor do tego?

pierwsza go tak nazwałam do to naprawde kretyn, Autorze odpowiadam na Twoje pytanie. Tak możesz jej zabronić. I nic wiecej nie możesz zrobić

Gość powiedz niech urodzi i sam
wychowaj..skoro chcesz tego dziecka...ales głupią babe se znalazł..nogi rozkroczyc umiała

Gość JAK TAK MOZNA
nie jest krowa rozplodowa - zgadza sie. bo nawet zwierzeta maja instynkt macierzynski. a to jest dla mnie najgorsze chodzace stworzenie na ziemi ktore chce zabic swoje dziecko. jak nie chciala byc w ciazy to mogla sie zabezpieczyc, np. sterylizujac sie. nie ma usprawiedliwuienia dla takiej .......... i przepraszam suke, bo suka jest czula matka dla swoich szczenizaczkow.

Gość nogi rozkraczyć umiała a on
gdzie się z fiutem pchał, mógł sobie w kiblu strzepać i utopić dzidziusia

jak ałtor taki mądry to niech sam wychowa dziecko, bo jeśli dla niego wychowanie to alimenty i zabawa raz na tydzień, to ma tu gówno do gadania :O

Może jestem dziwna ale dla mnie aborcja to to samo co naciągnąć kondoma na fujare czyli normalna antykoncepcja. Może dlatego że mieszkałam kilka lat za granica i tam to coś normalnego tak jak u nas oddac auto do myjni. Niektóre laski po kilkanaście razy poddawały sie zabiegowi. Nawet nieletnia może sie poddać bez zgody rodziców.

Gość pierwiosnek21
Jesteś ojcem i Twoim obowiązkiem jest ochrona dziecka i jego matki. Aborcja nie jest tylko zabójstwem nienarodzonego dziecka, w tym przypadku cierpi także kobieta, nie wiem, czy słyszałeś o syndromie postaborcyjnym. Nie pozwól, żeby decyzje o życiu lub śmierci Waszego dziecka podjęła Twoja była dziewczyna, to także Twoje dziecko. Myślę, że ona chce po prostu żebyś do niej wrócił, skoro powiedziała Ci o ciąży. Porozmawiaj z nią. Los Waszego dziecka jest w Waszych rękach. Pozdrawiam

tiaaa.... suka zagryza słabe szczenięta po porodzie... chyba że ja jakieś inne książki czytałam od co poniektórych tutaj...A i suka "wychowuje" szczenięta bo nie ma innego wyboru.

Gość pierwiosnek 21 weź ty sobie
elektryczną szczoteczkę do zębów, i użyj jako wibratora, bo tylko to dla ciebie jest odpowiednie

Gość indywidualna 2009
Co Wy mu tutaj wypisujecie chłopak ma dobre intencje to z jego dziewczyna jest cos zle ....oboje decydowali sie na sex a teraz tylko ona decyduje co z ciaza nie wiedziała ze taka sytuacja moze sie zdarzyc ..DUZE UZNANIE DLA CIEBIE Autorze

Gość autor ogląda Modę na sukces
i teraz rży ze śmiechu jak cała kupa durni sie podnieca.

Ale jemu nie zależy na opiece nad dzieckiem, z pierwszego postu wynika, że jego jedyne zajęcie to alimenty i zabawa :O czyli taki z niego tatuś jak ze mnie Marian Paździoch

Mogła pomyśleć przed tym jak poszła z facetem do łóżka pomyśleć o konsekwencjach!!! i brać tabletki. a może jest jakaś ułomna i nie wie o takiej możliwości????? co to dziecko winne że "matka" go nie chce!!! Tatuśku weź odpowiedzialność za swoje dziecko, opłać cesarkę jak będzie trzeba, a ta pani niech tylko donosi dziecko a potem niech spada!!! a Ty lulu pod mostem chyba jesteś bez serca i należysz do osób które zamiast mózgu maja niteczkę która trzyma oczy i uszy żeby nie odpadły!! Proś ją i błagaj odwołaj się do jej sumienia i życzę żeby się udało!!!

facet mógł pomyśleć o tym, że będzie ciąża, też poszedł do łóżka :O

rozstali się wiec nie ma nic do gadania. Co on sobie myśle? Że da pare stów miesięcznie i bedzie w pożądku? Nie panna zrobi to co zamyśliła i zajmie się swoim życiem a jak je sobie ułoży to wtedy niech rodzi dzieci. Dobrze ktoś napisał że chce z niej zrobic krowę rozpłodową

Gość pierwiosnek21
Dziękuję za radę;D Miło by było, gdybym wiedziała, komu mam dziękowac. Najłatwiej kogoś obrażac, gdy pozostaje się anonimowym;)

Gość TaDeKusz
Bez problemu mógłbym zabrać dziecko do siebie. Mógłbym liczyć na pomoc mojej rodziny. Wątpie jednak żeby matka która urodzi dziecko i pokocha chciała je potem oddac. Mógłbym nawet z nią zamieszkać jeżeli wyraziłaby taka chęc bo wiem że opieka nad dzieckiem szczególnie tak małym jest trudna. Całą ciąże mógłbym jej pomagać. To dziecko już jest dla mnie ważne. Ona też jest dla mnie ważna ale jakoś tak ta chemia, ten ognień się w nas wypalił. Jesteśmy jednak parą najlepszych przyjaciół. Przyjaciół którzy (wydaje mi się) powinni dać sobie rade z wychowaniem wspólnie dziecka.

Moja przyjaciółka miała podobniecztery lata temu. Facet ją zapłodnił i zostawił a ona była na trzecim roku studiów. Zrobiła zabieg póżniej skończyła studia, znalazła dobrą prace w międzyczasie znalazła wartościowego faceta z którym wzięła ślub i od niedawna jest szczęśliwa matką. Ale najpierw sobie stworzyła warunki do rodzenia dzieci. Niech mi teraz Ci wielcy obrońcy życia powiedzą co by z nią było gdyby wtedy urodziła?? Pewnie rzuciła by studia i teraz by pracowała w biedronce . . . A faceta z dzieckiem tez by nie znalazła wiec storopanieństwo gwarantowane.

ICH to ono bedzie jak się urodzi. Narazie to ona je nosi tak samo jak sie nosi katar i on ma chuj do gadania. A ona tez nieźle pierdolnieta że mu powiedziała zamiast zrobić swoje