Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaDeKusz

Czy mogę mojej dziewczynie zabronić usunięcia ciąży?

Polecane posty

od kiedy to ciaza jest choroba????..straszne... autorowi zycze powodzenia ...mam nadzieje ze jednak ja przekonasz i ona nie ZABIJE twojego dziecka bo to takze twoje dziecko

Gość JAK TAK MOZNA
boze. widzisz i nie grzmisz.???

Czyli zdaniem niektórych powinna przecierpieć ciążę, zmagać się z porodem, stracić zdrowię i jakąś część urody a potem zoddać mu dziecko?? I co może jeszcze alimenty płacic bo gościu ma kaprys żeby dziecko się urodziło?? Dlaczego tak bardzo zależy mu i wam żeby na siłę zrobic z niej pannę z dzieckiem???

pytanie, jest, czy mogę zabronić......oczywiście, że możesz i tym samym pokazać jaki to jesteś "do przodu", podlizać się takim smarkulom jak pierwiosnek, czy obrończyniom życia. A przede wszystkim chodzi by zgnębić dziewczynę, bo z przychówkiem , raczej na poznanie nowego parnera ma szanse minimalne i z braku laku, będzie skazana na ciebie, niestety nieudacznika, bo chwytać się takżałosnych sposobów, by być z kobietą, wybacz żałosny jesteś, bo ja nic tu nie widzę z humanizmu , oprócz tego by zemścić się na kobieie, która ciebie nie chce.......jest już na świecie, ale w brzuchu....śmiać się czy płakać.....

Gość JAK TAK MOZNA
nie jestem zwolemnniczka zabijania. dlatego mi zalezy. na dziecku.

Gość JAK TAK MOZNA
reasumujac. zdaniem wiekszosci- lepsza ta co zabija niz panna z dzieckiem. no pogratulowac tylko.pogladow... :O

bomblondyn w stu procentach popieram Też wcześniej pisałem że on po złości chce żeby urodziła za to że go nie chciała Poza tym pisze pajac jeden że razem nie sa a w temacie chce zabraniać swojej dziewczynie

Gość bmblondyn masz racje
i jestes chyba ostatnim istniejacym rycerzem. Az sie dziwie, ze jestes mezczyzna, bo stajesz po stronie kobiety, nie jak te brzydkie zwiedle "obronczynie zycia" ktorym wcale o zycie nie chodzi, tylko o to zeby pognebic taka, co jest mlodsza i ladniejsza, z czystej zawisci. Zycze im niechcianej ciazy.

Gość kobieta napisze ze lepiej
zeby byla panna z dzieckiem niz "ta co zabija". Ale tak naprawde ktory facet taka zechce? Ja jak ja... ale razem z dzieciakiem? Niewielu takich desperatow...

byłem samotnym ojcem z przychówkiem, i wiem jakie są szanse na znalezienie partnerki, stwierdzenie, że nie będę wychowywać cudzych bachorów, to jedne z delikatniejszych, i niech mi nikt nie mówi, że jest inaczej.....bo ja to przeżyłem.....

Gość JAK TAK MOZNA
skad wiesz czy ty byles ze chcianej ciazy jeden z drugim/ zastanow sie. bo naszym matkom kiedys bylo trudniej i nie zastanawialy sie: chciana czy nie chciana. w dupach wam sie poprzewracalo dziwki jebane.

a ja z kilei nie zamierzam tego przeżyć i na mnie dzieciate nie działają poprostu nie chcę żeby kolejna dziewczyna była skazana na samotnośc z NIECHCIANYM dzieckiem. Nie mozna nikogo na siłe uszczęśliwiać

Gość JAK TAK MOZNA
najlepiej to sie wypierdolic do woli a jak ciaza -niechciana oczywiscie a jakze!- to uzsunac problem. i z glowy. i znowu jazda na koniku co/

Gość moja dobra rada
POWIEDZ JEJ RODZICOM CO ONA CHCE ZROBIĆ JAK SĄ WIERZĄCY TO JEJ NIE POZWOLĄ !!!!

Gość JAK TAK MOZNA
a gdzie jakas odpowiedzialnosc za swoje czyny? dorosli ludzie a jak problem to jak dzieci sie zachowuja.

Gość moi rodzice sa jak najbardziej
wierzacy ale zawsze twierdzili, ze w pelni popieraja wszystkie moje decyzje, bo sama stanowie o sobie. Wysmiali by kazdego, kto by chcial przyjsc i donosic na mnie :P

Gość odpowiedzialnosc za swoje
czyny to decyzja o pojsciu na zabieg usuniecia ciazy :) Myslicie, ze to takie latwe? na cale zycie bedzie musiala z tym zyc, to napewno nie bedzie jak wyciecie wyrostka...

Gość JAK TAK MOZNA
problemy? jakie problemy/

A teraz pomijam czy jestem za czy przeciw i patrzę na temat Z LOGICZNEGO PUNKTU WIDZENIA. Zakładam, że jestem kobietą w ciąży i mam zamiar zaraz po porodzie oddać dziecko. Więc po chuj cierpiec i rodzic skoro za chwile mam sie dzieciara pozbyć?

Gość JAK TAK MOZNA
dasz zycie a to najpiekniejsze co mozemy ofiarowac drugiemu czlowiekowi.

Gość JAK TAK MOZNA
ja urodzilam 4 dzieci, kazde z innym mam, i co? nie usunelam, jestem prawdziwa kobieta co bierze odpowiedzialnosc za swoje czny, mimo ze nawet na alimenty nie moge liczyc bo dzieci mam z Zenkiem z Dworca Centralnego, z Heńkiem spod warzywniaka, z Mietkiem z parku i z ksiedzem Wacławem

jasne :P miłośc, wolnośc i braterstwo, róbmy dzieci nie wojny zostańmy hipisami Co ty pierdolisz ? Twój rozum nie nadąża za czasami w jakich żyjesz

dasz zycie a to najpiekniejsze co mozemy ofiarowac drugiemu czlowiekowi.......jeśli ten drugi człowiek jest w kochany i w związku z tobą..

Gość to nie dosc ze 9 miesiecy
bedzie chodzic w ciazy, potem porod, potem problemy z piersiami (bo nie karmi), nie wspomne o innych dolegliwosciach, strata urody (byc moze), zdrowia. Do tego ma oddac dziecko i w dodatku placic co mieiac alimenty :D Powazni jestescie? :D

Gość JAK TAK MOZNA
wlasnie sie dowiedzialam ze z ksiedzem Wacławem jestem znowu w ciazy , strasznie sie ciesze gdyz dam znowu nowe zycie :) a ksiezulo moze cos sypnie z tacy na wychowanie potomka, to taki cudowny czlowiek :)

bazienka ------ nikt nie mówił że bedzie lekko, Na świecie nie ma sprawiedliwości i dobrze o tym wiesz. Baba rodzi baba decyduje i tak było jest i bedzie. sorry