Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaDeKusz

Czy mogę mojej dziewczynie zabronić usunięcia ciąży?

Polecane posty

Gość pierwiosnek21
Wracając do tematu, to bardzo dobrze, że autor jest odpowiedzialny i chce pomóc w wychowaniu dziecka. Zazwyczaj jest tak, że mężczyźni nie poczuwają się do odpowiedzialności za to, co zrobili i wszystko "spada" na dziewczynę. Spodziewam się, że możecie nie zgodzic sie z moim zdaniem, ale "prawo" do aborcji, nie chroni kobiet, ono pozostawia je z problemem, a mężczyzna nadal "używa" sobie życia...

Gość TaDeKusz
Dodam tylko że my nie jesteśmy parą gówniarzy którzy chcieli się zabawic. Mamy po 28 lat. Studia skonczone, każde z nas ma prace, własne mieszkanie, samochód. Tym bardziej nie rozumię jej wyboru.

to kurwa zrozum debilu. Może ona chce się z kimś związac i wtedy zakładac rodzine a nie na starcie paprać sobie życie niechcianym dzieckiem

Gość autorze zrozum wreszcie że
jesteś nieudacznikiem, z którego dziewczyna nawet na dzidziusia złapć nie chce, a ty sobie sobie wmawiasz, że jak urodzi, to ciebie zechce, bo inny z przychókiem nie będzie jej chciał, Żałosna ciota jesteś autorze, żeby aż tak nisko upaść ......

Gość pierwiosnek21
Jak to będzie ich, dopiero gdy się urodzi? Idąc tym tokiem myślenia, za człowieka uznamy tylko dziecko, które przyszło na świat. Kim w takim razie jest to dziecko na minutę przed porodem???

Gość pierwiosnek 21 weź ty sobie
weż ty jednak uruchom tą szczteczkę, dobrze ci radzę, zaczynasz mieć już ciśnienie na łechtunię....

ale pizde ona będzie musiała wystawić do porodu. Ja będąc kobieta nie chciał bym rodzić tylko po to żeby zaraz oddac dziecko i zostać z bólem

A że przeproszę - ona sama zaszła w tą ciążę? To była partenogeneza? Posiadanie dziecka to jednak bardziej odpowiedzialna sprawa niż się niektórym tutaj wydaje. Jeśliby zrobić badania genetyczne, tak żeby przed porodem ustalić kto jest ojcem, to chyba ojcu też się należą jakieś prawa?

Gość Tez baba
Baby sa pojebane!! Facet chce dziecka to nie, nie ma prawa glosu bo nie on rodzi Facet nie chce dziecka to jest chujem i zostanie pozwany o alimenty bo ma obowiazel wobec dziecka. Chce sie chlopak zachowac odpowiedzialnie, pomoc wychowac to nie. Jego jedyna odpowiedzialnosci ma byc zaplata za zabieg ktorwgo on nie chce!

Powracajac do tematu Czy mogę mojej dziewczynie zabronić usunięcia ciąży? Nie, nie mozesz jedyne co mozesz to jak juz jej zaproponowales opieke nad dzieckiem i oswiadczenie ze nie dasz pieniedzy na aborcje jak chce usunac nie powstrzymasz jej ale nie musisz przykladac do tego reki.

Gość JAK TAK MOZNA
baby sa pojebane .. zebys wiedziala. ...zgadzam sie w 100 %. tez jestem baba. ale z innymi poladami. a do tej co osuce..... tak . suka zagryza najslabsze ale dopiero jak sie urodza. no bo to jest instynkt przetrwania. i tylko wtedy gdy jest bardzo duzy miot. i robi to po to zeby reszta szczeniat mogla sie wyzywic. a ona jest morderczynia. i tyle. i kazda ktora tak robi powinna odpowiadac za morderstwo . koniec i kropka. taka jest prawda.

Gość pierwiosnek21
Jest juz na swiecie;) Tyle że w brzuchu matki:)

Moim zdaniem to jest tylko i wyłącznie jej sprawa czy sie tego pozbędzie czy nie. Odkąd z nia nie jest chuj mu do tego. Niech da dziewczynie ułożyc sobie życie. Wielka mi miłośc do dziecka którego jeszcze nie ma bo jest kilkutygodniowa papką wielkości groszku. Popatrz jaki on jest głupi: pisze że się rozstali a w tytule napisał że SWOJEJ DZIEWCZYNIE :D Wielki tatus się w nim rozbudził no jasneee. Moim zdaniem dziewczyna go nie chciała aon teraz po złości chce jej zatruc życie tym bachorem

Dotychczas facet nie mógł nawet ustalić czy dziecko jest jego czy nie jak miał wątpliwości. Jak matka nie wyraziła zgody to nie i koniec. Chociaż w przypadku braku zgody matki sędzia czasem traktował to jako przesłankę do zlecenia takowych.

porozmawiaj z jej rodzicami ahahahaaaaa kurwa może jeszcze z proboszczem i nuczycielkami z podstawówki :)) A policja nic jej nie zrobi bo aborcji dokona w kraju w którym jest legalna

Gość pierwiosnek21
Drogi Anonimie - dziękuję że tak o mnie dbasz;) byłabym jednak wdzięczna, gdybym choc znała Twój pseudonim, tak jak Ty znasz mój:)

Gość urodzic i oddac
a okres ciazy, porod to moze pikus? Nikt jej nie zwroci wygladu sprzed ciazy, a tatus sie byc moze rozmysli w sprawie opieki nad dzieckiem. Tak jak sie rozmyslil co do zwiazku...

Gość on bedzie mial czyste konto
moze wejsc w mnowy zwiazek. A jej szanse drastycznie spadaja z dzieciakiem u boku...

Gość do jak tak mozna
taaa, pozwij suke za morderstwo na szczenietech :O

Gość JAK TAK MOZNA
boze. kobiety. co wypiszecie? jej wyglad,,. jej cialo. jej zwiazek. a JEJ DZIECKO? to co. ? jest mniej wazne od wygladu, od brzucha, od dupy , od pizdy?????????? posluchajcie siebie. ......czy wyglad zewnetrzny to jest rzecz ktora mozna rownac z ludzkim zyciem???/

Gość JAK TAK MOZNA
to dopiero jest CIEMNOGROD. jak tu tkoras napisal.

Gość dla niektorych wyglad
jest wazniejszy niz zlepek komorek... Nie wszyscy marza o bekartach ;)

Gość obarcza ja ciaza
i porodem. A to byc moze zrujnuje jej wyglad i zdrowie.

ciekawe czy dalej tak będzie kochał te dziecko jak się chore urodzi??? Już raz się rozmyśłił jeśli o nią chodzi wiec jaka pewnośc że nie zrobi tego drugi raz

Gość ty nawet nie zaoferowales
opieki nad dzieckiem i ze z nim bedziesz, tylko ze "bedziesz sie z nim bawil". Juz to widze, raz na miesiac przyjdziesz sie na 10min pobawic. Ty juz to dziecko olales i jeszcze zamierzasz sie wtracac do decyzji dziewczyny???