Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka srtrszanie ciekawaska

do ludzi ktorzy poznali sie przez gg i sa para

Polecane posty

Gość taka srtrszanie ciekawaska

duzo moich znajmoych wlasnie poznalo sie w ten sposob...i tu pytanie jak to zrobiliscie napisaliscie w ciemno? jak zaczeliscie rozmowe?

Napisałem - hej, fajne buty, obciagasz? :classic_cool: odpisała TAK. I bylismy para przez 9 dni...

Standardowo, tak jak wszyscy zaczynają, "bzykasz się, czy trzeba z Tobą chodzić?".

Gość sylwester na słowacji
ja z moim narzeczonym poznaliśmy się przez przypadkowego jajcowego sms-a i już 4 lata ze sobą jesteśmy. zaczęło się od "elemele dudki gospodarz malutki" :D

Gość strsznie zaciekawiona
hehehe ale ciekawi mnie to , bo co piszesz siema masz dziewczyne /chlopaka?

mój napisał : czeee masz czas pogadać ? teraz jesteśmy małżeństwem :-)

Gość malalalaa
siema siema masz dziewczyne tak/nie i co to ma byc rozmowa zapoznawcxza?

Gość nikogo byście se nie znalazły
jak z pierwszym lepszym co na gadu zagada sie zaręczacie i nie piszcie o szczesliwych związkach bo wiadomo nie od dziś jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma, zachwycacjcie sie tymi "jedynymi' którzy wybawili was od samatnych wieczoów na gg żałosneee

mylisz się . i to bardzo. Ja z mężem jestesmy doskonałym przykładem , mało tego - sporo ze sobą chodziliśmy zanim zdecydowaliśmy się na zaręczyny a później ślub

pewnie jestes samotna i ci żal że inni mogą być szczęśliwi

Gość ike w pampersie
ja :)

Gość Gabby21
JA Z MOIM CHLOPAKIEM POZNALAM SIE PRZEZ TELEFON 2 LATA TEMU I DO DZIS JESTESMY RAZEM

Gość to dzieci gadu gadu sie lacza
? tragedia... ale rozumiem ze dzieci nie planujecie? a przed slubem bzykaliscie i calowaliscie sie przez gadu gadu? slub tez braliscie przez gadu gadu?

czasem trzeba wstać od kompa, nie da się poznać tylko przez gg .

czasem trzeba wstać od kompa, nie da się poznać tylko przez gg .

Gość Gabby21
TO UWAZACIE ZE TAKI ZWIAZEK NIE MA PRZYSZŁOSCI?

Ja z moim narzeczonym poznaliśmy się przez smsa. Zupelnie przypadkiem. Jestesmy para od 2 lat, w marcu urodzi sie nam dzidzia:) Oboje bylismy wtedy zainteresowani zupelnie innymi osobami, ale tak wyszlo, ze zaczelismy interesowac sie soba:)

każdy sposób zapoznania jest dobry,na początek może być nawet i gg . Jedni poznają się na dyskotece inni poprzez sieć - w obu przypadka ludzie nic o sobie nie wiedzą . A jednak w obu przypadkach jest taka sama szansa, że z tego coś bedzie

Gość uwiedziona zakochana
Wyobraź sobie, że poznanie sie na gg czy czacie nie oznacza, że znajomość, narzeczeńswo czy małżenstwo jest wirtualne. Po kilku rozmowach przez internet, nastepuje decyzja o spotkaniu sie w realu i juz tam się rozwija albo konczy. Ja z moim mężem tez poznalismy sie zupelnie przypadkiem przez internet prawie 8 lat temu na czacie, po czym kontynuowalismy na gg (skypa nie było jeszcze). Z uwagi na to ze bylismy z innych miast... do spotkania doszło po ok 5 miesiacach. On przyjechal do mnie.. a ja teraz mieszkam u niegu, jesteśmy małżeństwem od 3,5 roku i mamy prawie 2,5 letnia córeczke. Tak też mozna. A rozmowa zaczęla sie zupelnie zwyczajnie, coś w stylu : Cześć, nie przeszkadzam... skąd jestes, czym sie zajmujesz, jakie masz hobby, co lubisz, cos na temat rodziny i tak dalej. O wszytskim i o niczym sie gadało.