Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepewna 21

Czy on jest na tyle dojrzały aby kochac?

Polecane posty

Witam pytam was o rade gdyż nie mam pewności co do tego czy angażować się w pewien związek. Znamy sie praktycznie od dziecka , chodziliśmy do tej samej klasy przez 9 lat . W sumie wiem , że to głupio zabrzmi ale juz jako gówniarze sie zawsze dogadywaliśmy . To była moja pierwsza miłość w podstawówce . Mamy teraz po 21 lat . iej spotykać . Na każdej imprezie spedzamy czas razem piszemy do siebie codziennie bardzo dobrze nam się dogaduje , jednak mam pewne obawy czy coś z tego moze być . Czy z przyjaźni może zrodzić się miłość ???? Bo w takich przypadkach gdy coś nie wyjdzie już raczej nie bedzie przyjaźni. On nawet ostatnio wyznał mi miłość niestety nie był zupełnie trzeźwy więc nie brałam tego na serio . Doradzcie co robić??????????

Gość a dlaaczego uwazasz ze jest
niedojrzaly?

ja np nie moglabym sie zwiazac z kims kogo znam od dziecka to jest moj kumpel przyjaciel i koniec inaczej nie mogloby byc, nie wyobrazam sobie tego, nie wiem jak ty. jesli sprobujecie sie zwiazac i wam nie wyjdzie to masz racje przyjazni pozniej juz moze nie byc.