Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysha

Ciężarówką przez świat

Polecane posty

Czyli dla Mam, które rodzą w najbliższym czasie, będą rodzić w 2010 albo dopiero próbują :) Oszutkom wstęp wzbroniony!!! ;) Piszcie :)

no to może będzie spokojniej :) Jeszcze tylko dorota i chyba jesteśmy w komplecie?

Oby bylo kolorowo ;) Drogie Panie mam pytanie : W którym tygodniu dowiedziałyście się o płci ?? Ja poszłam rozno w 13 tygodniu do gina i jeszcze mi nie powiedział ... jak to było u was ??

a jeszcze tak sobie patrze kogo brakuje... Tamagoci dopiero do nas dołaczyła jako potwierdzona mamusia :) Mysha do niej tez wyslesz maila?

ja dowiedzialam sie w 20 tygodniu. Wszyscy mowili ze bedzie chlopiec a tu prosze. Polozna powiedziala, ze wyglada "nadzwyczaj dziewczynkowato", ja mam nadzieje, ze sie nie pomylila bo imaczej dzidzius bedzie na mnie obrazony za rozowe spioszki:)

estera ja sie dowiedzialam dokładnie w 20 tyg na badaniu połowkowym. Probowałam w 16 tc ale lekarz nie był pewien jeszcze i nie chciał powiedziec. Nie mogłam sie doczekac pamietam bo juz chciałam kupowac konkretny kolor ubranek a nie tylko żółte i beżowe hahaha :)

jak mi połozna na badaniu pokazała jajeczka mojego synka to raczej mi na to nie wygladało, powiedzialam tylko yhyy udając ze tez je widze. I choc zapewniała mnie ze 100% chlopiec licze sie z tym ze jeszcze moze byc niespodzianka. Tak sie zdarza

Ja to mam fajnie ... siostra (cioteczna) ktora ma 6 miesieczną córeczke ubierała ją TYLKO w róże i czerwienie . I całą wyprawke ofiarowała mnie . I tak się teraz zastanawiam , że będzie śmiesznie jak ja bede miała chłopca ;) A co do płci : nie moooge się doczekac ...

estera to jeszcze musisz sie uzbroic w cierpliwość co do płci. Ja sie nie mogłam doczekac badania ale babcia od razu mi mowiła ze wygladam na chłopca. i sie sprawdziło faktycznie.

Mój mąż bardzo chciałby synka, dla mnie to chyba nie ma większego znaczenia estera skoro masz termin na maj to tak jak ja jak twój brzuszek? ja zauważyłam że robią mi się fałdki na bokach no i brzuszek już zaczyna być widoczny, w swoich spodniach już się nie dopinam a na wadze mam juz ponad 3 kg więcej mo cóż maleństwo kształtuje moje ciało jak mu się podoba

Czasem zazdroszcze dziewczynom rodzacym w Pl. W zasadzie na kazdej wizycie u lekarza mozecie poprosic o USG i zobaczyc swoje malenstwo. Tu ma sie tylko dwa. I w 20 tygodniu jest ostatnie. Jesli z dzidzia jest wszystko ok to ma sie tylko spotkania z polozna a to i tak raz na jakis czas. Moja mala wlasnie kopie. Jak dostanie cos slodkiego to radocha na calego. A jak ja widze slodycze to kwicze:):):)

Dorota . Ja już mam widoczny . Przytyłam jak byłam w szpitalu to ważyłam 55 (przed ciążą 50) a teraz waże 53 .

bo to tak ponoc jest po zjedzeniu słodkiego podnosi sie poziom cukru w organizmie i wtedy dziecko dostaje energii i zaczyna kopac. Czasem specjalnie jem batonika zeby go poczuc :)

przed ciążą ważyłam 55-57kg na początku ciąży schudłam do 53 a teraz ważę 59 nawet 60 po obiadku

Ja się teraz wagą nie przejmuje ;)) Oby maleństwu było dobrze ... Ale po porodzie bede starała się chudnąc

u mnie dlugo nie bylo widac. W 5 miesiacu bylismy w Polsce i moje kuzynki sie dziwily bo nic nie bylo widac. Teraz mnie wywalilo troche ale na szczescie pepek zostal w srodku.

fisiowna a ile przytylas? bo ja łacznie 6kilo i dopiero od dwoch tygodni ludzie zaczynaja zauwazac a jak mowie ze to juz 6 miesiac to sie dziwia!!! Ale to dobrze :)

mój lekarz mówi żeby nie przesadzać z wagą powinnam tyć ok 1kg na miesiac a mi coś się wydaje że będzie więcej :) ja się przejmuję bo kobiety ze strony mamy to są takie dosyć "SŁUSZNYCH" rozmiarów, moja mam do ciąży ze mną ważyła 48 kg ale po ciąży już nie schudła bardzo się boję że ze mną też tak będzie, hej dzika gruszka a co tam u ciebie jak się czujesz??

u mnie na plusie juz jakies 10kg. Ale nie ma sie co dziwic skoro na widok batonikow, czkoladek, ciasteczek slinka mi leci i nie ma musze cos zjesc. Ale jakos nie przejmuje sie tym. Po porodzie zrzuce.

dorota a ja słyszałam ze tak od 2 trymestru sie tyje ok poł kilo na tydzien.a na koncu juz mniej. Ale nie przejmuj sie teraz, jak urodzimy załozymy sobie topik z cwiczeniami i bedziemy sie wspierac w walce z kilogramami, haha :)