Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ile mozna

co myslec, jak postapic bo nie mam pojecia doradzcie prosze

Polecane posty

Gość no ile mozna
pisali caly ranek poznie od 15-18 i pozniej miedzy 20 - 22

mowisz, ze on zamknie temat.. nie wazne jest co on zrobi. Wazna jestes ty! Wazne jest to, ze ty widzisz co sie swieci... i to cie boli. Powtorze ci jeszcze raz, naucz sie szanowac.

Gość powiedz że sprzątałas
szuflady i bilingi same ci w rece wpadly... lepiej niz gdybys musiała sie przyznac ze przeszukałas jego komórke. czytanie bilingów to nic złego :D

Gość no ile mozna
szukalam karty gwarancyjnej - zajrzalam do dokumentow ktorymi "zarzadza" wylacznie on lezaly sobie na samym dnie

Gość no ile mozna
widzicie... glowny problem to ten ze nie wiem o czym pisza :( on zawsze moze powiedziec ze o sprawach zawodowych no i??? i wowczas niby co mam powiedziec?? mam do niej zadzwonic??? do jej meza ???

nooo czyli były ogólnodostepne :):) nic w tym złego ze poczytałas :D powiedz mu normalnie... słuchaj szukałam gwarancji znalazłam bilingi i nie podobaja mi sie one... a reszta sie sama potoczy:)

Gość fsdafsaf
Jeszcze raz się pytam. Czy nie możesz się jego wprost zapytać o te sms-y ?! Zamiast szukać odpowiedzi na kafeterii spytaj się jego najpierw i nie histeryzuj bo wygląda na to, że być może robisz z igły widły.

jezeli powie ze w sprawach zawodowych to powiesz mu ze ok, że sie z tego cieszysz ze nie w innych sprawach... na koniec stwierdzisz, ze bardzo sie cieszysz ze jest ci wierny i ze nie pisze smsów innej tresci :D wtedy troche zgłupnie, a ty bedziesz go obserwowała:D

Gość no ile mozna
jesli go spytam to na bank wyjdzie ze robie z igly widly... no wybacz ale gdybym ja miala cos na sumieniu a on mnie przylapal to nie jestem przekonana ze tak od razu bym sie przyznala... w koncu TO TYLKO BILINGI chcialam tylko poznac wasza opinie czy taka ilosc i czestotliwoesc smsow tez by was zaniepokoila

mnie by zaniepokoiła na pewno :)

Gość oiga
pamietaj tylko ze na bilingu sms to pojedynczy sms tak naprawde jedna wiadomosc mogla skladac sie z kilku smsow ( malo kto juz miesci sie w jednym) wiec zaloz ze jedna wiadomosc to 2 czasem 3 smsy w jedny takze podziel to na moze 3. Aczkolwiek nie zmienia to faktu ze to nadal dosc duzo...

ups. nawet bardzo bardzo duzo

Gość no ile mozna
oiga tez o tym myslalam - tym bardziej ze niektore sa z dokladnie tej samej godziny i minuty... najpierw troche mnie to pocieszylo ale z drugiej strony jesli mialabym pisac smsa z tylu znakow na temat spraw zawodowych to wierz mi ze wolalabym po prostu zadzwonic

ja bym nie wytrzymała i porozmawiała, że niepokoja mnie te smsy... ja bym nie mogła czekac na serio... porozmawiaj z nim koniecznie

Gość no ile mozna
on niedlugo wroci.. moze faktycznie z nim porozmawiam.. wiecie... z drugiej strony to strasznie zabawne jak on nagle zapewnia mnie tak bardzo goraco o swoich uczuciach... moze jeszcze pobawie sie ta sytuacja

Gość oiga
a znasz ta kobiete i jej meza? spotykacie sie towarzysko?? Moze zaproponuj mezowi spotkanie w czworke na miescie do pubu lub na obiad. zobaczysz jak beda sie zachowywac. na pewno cos wyczujesz jesli cos bedzie nie tak.

Gość no ile mozna
ja znam wlasciwie tylko z widzenia i opowiadan meza. jej mez nie znam

a ja nic bym mu nie mowila bo jesli ma cos na sumieniu to zacznie sie jeszcze bardziej kontrolowac. regularnie przez jakis czas przeszukiwalabym mu telefon - za ktoryms razem napewno zapomni wykasowac smy. nawet jesli bedzie nieodbrana wiadomosc wejdz a pozniej ja skasuj . gdyby zapytal sie czy grzebalas mu w komorce wysmiej go i powiedz ze moze sms nie doszedl. u mnie przykladowo w orange zdarza sie to dosyc czesto

ja tez zaraz stad ide.. edzorek, dobre rady! A co do autorki.. jesli bawi cie cala ta sytuacja to juz wszystko jest jasne... tak czy inaczej, powodzenia!

Gość no ile mozna
edziorek w sumie to chyba byloby najlepsze wyjscie.... ...tylko tak strasznie utrzymac jezyk za zebami w takiej sytuacji :(

Gość no ile mozna
hm... sytuacja nie... jego zachowanie TAK - bo jesli ma cos na sumieniu - a pewnie niestety ma - to zachowyje sie jak podrecznikowy przyklad zdradzajacego meza

Gość oiga
wlasnie mialam napisac to samo co edziorek. no coz jesli zaczyna cos cie niepokoic i masz jakies podejrzenia to masz prawo je rozwiac nawet kosztem naruszenia partnera prywatnosci. niestety innego wyjscia nie ma. chyba ze z nim pogadasz ale rzeczywiscie moze sie nie przyznac i bedzie bardziej sie kontrolowal jesli oczywiscie laczy ich cos wiecej bo nadal to jednak tylko hipoteza. tak wiec glowa do gory, nic mu nie mow, miej oczy szeroko otwarte i sprawdzaj mu tel ile wlezie. jesli przez 2 tyg nic sie nie wyda wtedy sprawdz nastepny biling, ten najnowszy. dalej juz bedziesz wiedziala co robic

Gość no ile mozna
a moze wiecie jak obejsc blokade klawiatury w komorce?? bo to niestety kolejny problem - teraz caly czas ja walcza:(

Gość oiga
jaki to model telefonu? i czy blogada jest na pin?

Gość no ile mozna
nokia ale nie wiem jaki model :( ma blokade klawiatury na haslo a czy ma blokade pin na karte to nie wiem

Gość oiga
o kurcze na haslo? ciezko bedzie w takim razie bo to trzeba szybko dzialac a zanim ty zgadniesz haslo... hmmm dziwne to troche, zawsze tak ja blokowal?

ja mam nokie i jesli na haslo na blokadzie to nic nie zdziałasz, ale zastanów sie czy chcesz czytac te smsy? na pewno? jesli nie sa o tresci zawodowej to ja bym wolała ich nie czytac dla dibra samej siebie... najpierw porozmawiaj

Gość no ile mozna
nie zaczal moze z rok temu:( no wlasnie i to jest glowny problem bo o ile jeszcze jego komorke moglabym dopasc - np gdy sie kapie to jak policze wszystkie mozliwosci hasla :(.... sama widzisz to nie jest takie proste myslalam juz o przelozeniu jego karty do swojego tel. ale jesli ma zabezpieczona pinem to dupa:(