Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jk89898989

CIĄGLE MI SIE ŚNI ,ŻE KTOŚ SIE UTOPIŁ ..CO SWIADCZĄ TAKIE SNY ?BŁAGAM POWIEDZCIE

Polecane posty

Gość jk89898989

ten sen sie ciagle powtarza..i to rózne osoby w tych snach sie topią .. ostatnio mój pies niby ze sie utopil i nie moglam tego przezyc w tym snie..w nastepnym tygodniu ze kuzyn sie utopil ..potem znowu sen ze ktos inny ..mam dosc. kiedys ze ja prawie sie utopilam..Boze co oznaczaja te piekielne sny?

Gość oznacza to że masz pełen
pęcherz i jak zaraz nie wstaniesz i się nie odlejesz to będzie zmiana pościeli.

Gość jk89898989
moze i głupie sny ale te w tych snach sie powtarza motyw topienia sie..zrozumcie..cos to musi oznaczac..:(

Gość gwartenka
próba odwagi, która zawsze wzywa do ostrożności utopić się: szczęście i radość zostać odratowanym: poznasz bardzo dobrego człowieka, zdolnego wiele poświecić dla innych być przez kogoś topionym: utrata majątku śpieszyć z pomocą topielcowi: z odwagą i zimną krwią stawisz czoła trudnej sytuacji widzieć tonącego: przyjemności widzieć wielu tonących podczas katastrofy: zapowiedź dużych ofiar. Podobne sny:

Gość schizofremik
mi sie snilo że próbowałem utopic psa białego w kiblu ;/;/ ostro i on najpierw sie spuscpil w tej wodzie a pozniej wyplynoł