Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja148

Nie mogę spać gdy mam wstać rano, co robić?

Polecane posty

Mój problem jest dość poważny bo tak jakoś sobie zakodowałam gdzieś w podświadomości że zawsze jak muszę wstać wcześnie rano, nigdy nie mogę zasnąć wieczorem, czuję taką presję na spanie. Dodam że walczę z bezsennością ogólnie już około 5 lat ale do tej pory nie było to takim problemem bo brałam leki które mnie przytępiały i zasypiałam. Po ich odstawieniu(powolnym) jest katastrofa właśnie wtedy gdy muszę wcześnie wstać, w inne dni śpię dobrze, proszę poradźcie mi co tym zrobic?

Gość miałam to samo bo bałam się
że nie obudzi mnie budzik. Nigdy go nie słyszałam. Od czasu kiedy nastawiłam budzenie w komórce nie mam żadnego problemu, bo wiem że ten przeraźliwy dźwięk mnie obudzi na pewno

Gość marccciinnn
szkoda ze nie podalas maila bo widze temat stary ale przypuszczam ze ciagle masz ten problem,wiem bo sam wiele lat zmagalem sie z tym koszmarem i moze moglbym cos doradzic ale podajesz zbyt ogolne informacje zeby cokolwiek pisac

Gość marccciinnn
choinka z mlodnika

Gość fejsbooch
Mam to samo. Siedzę do rana, a później jestem nieprzytomna w dzień. Nawet jak jestem bardzo zmęczona to nie mogę zasnąć albo budzę się w nocy. Aż nie lubię się kłaść do łożka z tego powodu, bo wiem jak będzie.

Gość ja tak miałam jak
zależało mi na tym aby nie zaspać np na mature z biologii zwłaszcza, kiedyś zaspałam na pierwszy dzień nowej pracy bo w nocy ze stresu żeby nie zaspać nie spałam! koszmar-rozumiem

Gość Marek2390
Kaja i poradziłaś sobie? Ja mam to samo..