Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elizabeth_09

Czas na zmiany.!!! Czas sie za siebie porzadnie wziasc.!! Kto ze mna.?

Polecane posty

Gość ALEXIA07
CZARNA GAGA OK CWICZENIA SUPER ALE JAKI JADLOSPIS ZAMIEZASZ WLACZYC!!!JA MAM SKAKANKE I WIECZORAMI NA KIJKI WYCHODZE ALE JAKOS TO NIEPRZYCZYNILO SIE DO POPRAWY WYGLADU :(NAPISZ MI KILKA SLOW O TYCH WARZYWACH NA ILE ?JAKI SPADEK ITP;)

alexia wytarszy jesc zdrowo, w mniejszych ilosciach ale zato czesciej, unikac pieczywa makaronu, jesc białko owoce warzywa..

Nie martw się, ja też mam ogromne kompleksy i wstydzę się jak cholera. Ale kiedyś trzeba zacząć ćwiczyć odwagę łażenia w stroju kąpielowym ;) Możesz zacząć chodzić na basen w godzinach najmniej obleganych przez ludzi (a szczególnie faceów) - być może takie rozwiązanie Cię ośmieli

spadek wagi zalezy od organizmu ale jedno jest pewne-dieta pogada w warzywa jest dobra dla organizmu ;) ja np robie sobie salatke z pomidora 100 g fasolki szaparagowej konserwowej i jogurtu naturalnego ;) albo zamiast ziemniakow podgrzewam mrozona mieszanke warzywna na patelni i dodaje koncentratu pomidorowego i przyprawy - do ryby jak znalazl ;) a wy co planujecie jesc? a raczej jakich potraw bedziecie unikac?

Przy regularnym ćwiczeniu (a nie musi to być bóg wie jak długo) pięknie wyrzeźbisz sobie talię i zredukujesz boczki. Sama byłam w szoku z ubytków cm po takiej zabawie. Warto, naprawdę!

Gość alexia07
laski ja mam jeszcze lepszy pomysl na typo wyrzezbienie tali. to jest twiester -stajesz i krecisz sie .....jakis czas temu duzo na tym cwiczylam i te straszne boczki -oponki troche sie schowaly:)ale...ja mam bardzo szybka tendencje do tycia :((powiedzcie mi ile musze zgubic przy 158-66kg.szok conie????ja bym chciala wrucic do mojej wagi z przed...56 to sporo?

Gość espanka
hej dziewczyny ja chetnie zacznę z wami! razem razniej. potrzebuje solidnego kopa w tyłek (takiej motywacji);)

Gość espanka
czy 56 to sporo? w sensie ze do zrzucenia,czy samo w sobie? mysle ze nie

Gość espanka
a nie myslalyscie moze o głodówce leczniczej?

espanka witaj :) kiedys stosowałam głodówke, tak niby schudłam ale potem jeszcze wiecej przytyłam bo rzuciłam sie na jedzenie.. Wiec odradzam.

Gość espanka
;) tak pytam bo kolezanka stosowała i zachwala.czytałam,ze po głodówce trzeba z niej wychodzic tyle dni ile trwała głodowka.czyli je sie same owoce i warzywa. włosy i cera jej się tak poprawiły, ze sama chciałam zaczac.ale nie wiem;) tak czy owak od jutra ostro biorę się do roboty;)

Gość espanka
myślę ze przede wszystkim ćwiczenia;) no i pewnie warzywa,musli,jakies zupy, myslę ze cos takiego. ale ta glodówka tez mnie korci.poczytam dzis o niej i zobacze;) a Ty>? jakas szczególna dieta?

Gość Joela
Dziewczyny -800kal to zbyt mało .Wasz metabolizm rozleniwi się .Minimum to 1200 kal.Na takiej diecie szybko schudniecie ale potem efekt jo-jo murowany.Całe zycie nie dacie przeciez rady przezyć na 800kal.D.ieta musi być dobrze zbilansowana nie monotonna.Ostatni posiłek powinien być białkowy-Uważajcie na owoce -mają dużo kalorii i cukru.Owoce raczej przed południem.Ograniczcie chleb,cukier, tłuste sosy,.Jedzcie warzywa gotowane i surowe bez majonezu ,Wbierajcie produkty o niskiej zawartości tłuszczu.Nawet jogurty z dodatkami nie są wskazane.Pijcie herbatki zielone i ziołowe oraz wodę -oszukuje głód.Odstawcie gazowane napoje.wprowadzcie ruch i gimnastykę .Dopiero po pół godziny ćwiczeń zaczyna się spalanie kalorii.Przez pierwsze dni diety tracicie tylko wodę .Musicie ćwiczyć ,żeby odbudować mięśnie bo one spalają tkankę tłuszczową.Powodzenia

MŻ-czyli mnie zrec.. bede jest w mniejszych iloscciach ale za to wiecej razy.(zero słodyczy ,pieczywa, makaronu, duzo warzyw owoców zielona herbata, jajka itp.. ) no i przedewszystkim cwiczenia :D Mam zamiar zakupic hula hop ;]

Gość espanka
o to ja też zakupię;) będziemy mięc wkrotce talie osy:)

espanka a ile masz do zrzucenia kilogramów? co do glodowki to jestem przeciwna...najwyzej jeden dzien ale nie wiecej....

Gość espanka
czarna gaga ja mam coś z 10;/ chyba jednak spróbuje głodówee. zobacze jak bede sie czuc;) bede was informowac;)

espanka a ile wazysz? i jaki jest Twoj wzrost? stanelam dzis na wadze i waga spadla w dol-ostatnio wazylam 78,6 a dzis 77,8 ;) w koncu cos ruszyło bo juz myslalam ze moje wysilki na marne poszly...ale w sumie sie dziwie bo np w srode zjadlam sajgonki z frytkami, wczoraj paczka-ale z tym juz koniec!!! w sumie pilnowalam sie w miare i mimo grzeszkow ruszylo :D

Wlasnie zjadlam sniadanie-2 male kromeczki chleba zytniego pasteryzowanego ze slonecznikiem z kielbaska krakowska i pomidorkiem :) popilam herbata BEZ CUKRU ale dodalam sok z cytryny i nawet dobra :) Na uczelni czesto nawet nie mam czasu na jedzenie ale naszykowalam 2 bulki z wedlina-wiem ze to kiepska opcja ale lepsze to niz jakis fast food albo batoniki co nie? ;) a wieczorem zjem pewnie standardowo jablko i maly jogurt z 3 kawalkami pieczywa chrupkiego :)

Ehhhh... Pomierzyłam się, zważyłam i załamałam... 72.6 kg 😭 No ale biorę się w garść i mam nadzieję, że z każdym dniem będzie mnie ubywać ;) Dumna jestem z wczorajszego dnia, bo nie uległam żadnej pokusie (choć w domu czają się na mnie na każdym kroku...) i rano obudziłam się z tym fascynującym uczuciem głodu :D Jestem już po śniadaniu - 1 bulka grahamka (pół z powidłami, pół z delmą, szynką i ogórkiem) + zielona herbata. Podobny zestaw zabieram do pracy ;) Czarna gaga - a Ty wytrzymujesz cały dzień bez gorącego posiłku? Ja to obowiązkowo muszę zjeść gorący obiad - wtedy mam pewność, że wieczorem nie zrobię napadu na lodówkę ;)

niestety na uczelni nie mam czasu na pojscie na miasto zeby zjesc cos sensownego wiec zostaje mi suchy prowiant :( ale spokojnie dam rade, najwyzej wieczorem odgrzeje zupke :) zajecia zaczynam o 11.30 :(i do 20 siedze tam wiec moze zjem jedna bulke :P bylam na malych zakupach i kupilam miedzy innymi marchewki-dawno ich nie jadlam a powinnam bo dobrze dzialaja na trawienie i jak jestem glodna bede do nich siegala :)

hej dizewczyny :) Jestem juz po sniadanku, nie byłam zbytnio głodna wiec zjadłam spora ilosc winogron i do tego zielona herbatka i serek waniliowy, za jakas godzinke , gdy posprzatam zabiore sie do cwiczen :P

Gość hahahahahaaha
czyli zjadłaś mnóstwo cukru i niepotrzebnych kalorii jedząc te winogrona:) a nie sądzę byś na długo zaspokoiła głód owoce są bardzo zdradliwe - owszem, mają błonnik i na pewno lepiej zjeść owoc niż batonika, ale jeszcze lepiej zjeść coś innego, bardziej sysącego owoce (a winogrona szczególnie) mają mnóstwo kalorii, nie zaspokoją głodu na dłużej i na dodatek zawierają cukry, które odkładają się w tłuszczyk. lepiej jedz warzywa i węglowodany złożone - na dłużej zaspokoją głód i dodadzą energii.

no jakos zaspokoiło mój głod :O Poczytaj sobie o winogronach w neci, poza tym lepsze to niz buła zkiełbacha co nie.?/ :O