Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja to lubię nawet bardzo

Czy Wy też lubicie bardzo szybką jazdę samochodem?

Polecane posty

Gość wakz
Jezeli o mnie chodzi , to szybka jazda autem mnie nie interesuje , bo nie mam kompleksów małego .. co do motorow to inna dzialka .. jesli masz powiedzmy budzet 40 ty zł , to kupisz szybszy motor .. Musialbys wydac na auto 700 tys zł aby mialo szanse z motorem .. W zasadzie motory sa zatem duzo szybsze od aut .. http://www.youtube.com/watch?v=qWYwqgpczu0 Natomiast jezeli pytasz o szybka jazde ,to tak , ale tylko na autostradzie .. tylko debil jezdzi szybko po miescie , wyprzedzi jedno auto , a i tak zostanie dogoniony na czerwonych swiatłach albo bedzie musiał sie zatrzymać ..Kilka razy spotkałem sie z idiotami , ktorzy mnie wyprzedzaja , zyskuja tym tylko 2 metry drogi i musza hamować , bo przed nami jedzie caly sznur samochodów .. to jest jazda niekonomiczna , wyprzedzać hamować i tak w kołko .. W ten sposób zyska najwyzej 1 minute czasu .. Caly czas pisze o sytuacjach w miescie .. ,, jade sobie spokojnie po miescie 60 km/h na liczniku i ktos mnie wyprzedza , a potem on hamuje i tak go doganiam na swiatłach , bo innych aut nie jest w stanie wyprzedzić bo jadą jeden za drugim .. Koles zyskuje doslownie 3 metry takim manewrem .. Debilizm Zresztą pewnie sam wiesz , jak niektórzy jezdzą

Gość wakz
.. Koles zyskuje doslownie 3 metry takim manewrem .. Debilizm Zresztą pewnie sam wiesz , jak niektórzy jezdzą w jakim czasie auto jadące 60 km/h pokona 3 metry ? około 1 seknudy Znam osobiscie przypadki , ze ktoś wciska sie miedzy 2 auta tylko po to zeby zyskać 3 metry , a wieć 1 sekunde .. Czy to dużo ? Czy warto wyprzedzac by zyskać 1 seknude ? Dla mnie to normalne nie jest .. Raczej śmieszne

Gość Srali muchy była wiosna
Nie. Ja w zabudowany jeżdżę zazwyczaj pomiędzy 80-90km/h. A tam gdzie dozwolone 90km/h to zazwyczaj 90-100km/h. Oczywiście w pełni na trzeźwo.

Gość monikaa9982
Mój chłopak lubi, dlatego mam dla niego niespodziankę. Wykupię mu szybką jazdą takim samochodem, na takim https://devil-cars.pl torze. Myślicie, że jako fan szybkiej jazdy i motoryzacji będzie zadowolony? Muszę jeszcze tylko sprawdzić, który samochód będzie najbardziej odpowiedni.