Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyrafka27

Żałuję że mam dziecko

Polecane posty

Gość dsgfhs
normalnie co za kurew to się w głowie nie mieści. obyś zdechła franco.

Gość dsgfhs
"dopiero wtedy jest przykro gdy za całą miłosć i poświęcenie pewnego otrzymuje się po prostu dwa słowa : odczep się." 123 przecież widać jaka to wielka "miłość" u autorki i jej podobnych do swoich dzieci. aż się rzygać chce. a potem pretensje że "odczep się" usłyszy jedna z drugą.

Gość kasjfhkjahfakj
a ja żaluję i nie wstydzę się tego co mowię! nie obwiniam o to dziecka tylko siebie! moja wina - bo moje decyzja. Mam 2 dzieci (5i2). Wychowuję je sama. Ich ojciec ma je głeboko w poważaniu, mnie tym bardziej. Moja siostra i mama, ciągle mi powtarzają - chciałaś to radź sobie teraz sama. Jak przypomnę sobie ich reakcje, na prośbę o pomoc w opiece chociaż na 2 godziny, to odechciewa mi się je prosić. nie stać mnie na nianię. Wszystko muszę robić sama, sama załatwiać. Jak są chore, ręce opadają. Nie mam czasu na siebie. o wyjściach nie wspomnę. sama nigdzie nie byłam od 5 lat, ciągle one są ze mną, nawet w wc! straszne! ciągle hałas, kłótnie o bzdury, nawet w nocy. jak pomyślę, że tak będzie przez 10 lat, to myślę o najgorszym, ale potem uświadamiam sobie że ktoś je musi wychować. Nie zrozumie nikt, kto nie ma takiej sytuacji! nie powinno oceniać się kogoś, kogo się nie zna i nie zna się jego sytuacji!

Gość kobieta bezpłodna ,to skarb
urodzenie dziecka,to jak by ci się dom conajmniej spalił,to koniec prawdziwej miłosci,koniec normalnego zycia,czas totalnego syfu,kierat bezsensowny.........az bachor dorośnie i z domu pójdzie,ale potem zaraz sam będzie mieć kolejne bachorki,a ty wnuki,tfu,beeee i karuzela zaczyna się od nowa,hahaaa

Gość no to powiedz tro dziecku
jak podrośnie, że żałujesz, że się urodziło. dlatego ja nie chcę mieć kobiety, przez takie właśnie, jak Ty - a jest ich coraz więcej.

Gość niechciane
mi mama to powiedziala..ze nigdy nie chciala byc w ciazy,nie ninawidze jej zwyczajnie przykro..

Gość hahhhhanmbvcx
ja tez miałam momenty ze załowałam nie ze mam dziecko tylko tego ze musze byc zawsze naj -naj mama naj człowiek itp tez mam prawo do gorszych dni ,złych momentów i chwili odpoczynku ale mam dziecko wiec nie moge sobie pozwolic na prace i kariere ,na godne zycie ,na prace która kocham , musze zarobic na wszystko sama ,wychowac dziecko i byc zawsze na czas bez wytchnienia i wolnego ...jestem tylko człowiekiem nie maszyną wiec mam do takich uczuc prawo ,do zmeczenia ,do chwili wytchnienia i momenty dla siebie ...

Gość hahhhhanmbvcx
ona zła matka a tatus jest ok -prawda POLSKA WŁASNIE ....