Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieświnskagrypa

Wezwanie do przebudzenia, ludzie przejżyjcie na oczy, zobaczcie

Polecane posty

Gość jestem przebudzona
nawet jesli wierzymy w ten nowy porzadek swiata to co moze zwykly czlowiek zrobic przeciw? no ja wierze ze z ta grypa to sciema :) i ze chca niezle zarobic, dlatego nie mam zamiaru sie szczepic

Gość zimna jak lód laleczka...
he sama bym tego lepiej w slowa nie ubrała :)

Gość i tak trzymaj kobieto
:)

grypa to nie ściema ale nie ma co dopisywac jej spiskowej ideologi !! a szczepionki nie są wskazane jedynie ze wzgledu na ich szkodliwy wpływ na układ immunologiczny !!! poza tym sa nastawione " na konkretna mutacje gypy a jak wiadomo ona ciagle mutuje więc nie musza byc skuteczne !!! jednak ja obawiam sie pandemi która niesie obowiazkowe szczepienia a ja sie nie dam hehe mam zdrowy organizm niskie ryzyko powikłan ięc moge przejscsmiało te grype pod nadzorem lekarza rodzinnego jak większośc z nas :0 tyle !!!

Gość Almakysia
ciekawe kto pozwala wstrzykiwac ludziom szczepionki skoro są szkodliwe? w niektorym panstwach sa przymusowe juz szczepienia na wirus swinskiej grypy;)

ludzie na koniec swiata misicie jeszcze niestety sobie poczekać do 2012 :P

tylko mi nie mów ze nie wiesz jakie szkody wywolują szczepienia na grype i jakie mają stężenia szkodliwych substancji a wypowiadasz sie w tej kwestii ? :) hehe

Gość jestem przebudzona
a skad ty wiesz ile bedziemy musieli na koniec swiata czekac? co ma przyjsc to bedzie i juz :( nie mamy na to wiekszego wplywu :( niestety :(

heheheh no jak skąd wiem ? pasjansa dziś stawiałam :P

Gość puuuuuuupu

Tu macie wszystko z tym powiązane w jedną całość. Wszystko zaczęło się od nazistow, później od Monsanto, Bayer i innych korporacji, oraz ludzi rządzących swiatem - czyli na czele rządow, korporacji, WHO itp. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4261724

Gość kjdhfskdjhfdjs
apropo konca swiata 2012 to gdyvy ktos z was kto sie wypowiada na ten temat choc raz przeczytal dokladnie o co w nim chodzi nie drwil by z takich informacji. koniec swiata to nie jakies czary mary ktore ktos sobie wymislil, tylko czysta fizyka!!!!!!!1 w grudniu 2012 nasza planeta znajdzie sie w takiej pozycji ze nastapi prawdopodobnie tzw zrownania sie galaktyki, ktore zdarza sie raz na 26 tys lat i dlatego ludzie, ktorzynie maja o tym zielonego pojecia nazywaja to koncem swaita! nie moi drodzy, to nei oznacza ze znikniemy ale w tym roku, po zrownaniu sie ziemi anstapi prawdopoodobnie odwrocenie pola magnetycznego planety co wplynie na zmiany klimatyczne ( w plosce beda rosnac banany) a czego konsekwencja moga myc powodzie, kataklizmy itp az do zniszczenia czesci planety! i tylko o to w tym wszystkim chodzi ak naprawde. poczytajcie troche zanim zaczniecie cos krytykowac i z czegos drwic. obejrzyjcie film "nostradamus 2012" tam jest wszystko wyjasnione.

Gość upupuppuuuuuu

Gość szkoda ze temat
nie cieszy się popularnościa za to tematy typu "Tipsy" wciaz sa w górze:o

Gość w góre bo ważne
!!!!!

Gość Lolland
Ktos chcialby sie jeszcze podzielic czyms o koncu swiata..?

Gość ja bym z chęcią
przejeła majątki tych osob, ktore sadza ze bedzie koniec swiata :classic_cool: to jak? przekazecie je mnie?:P

Gość to chyba niemozlwe
😭