Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

miesiączka po porodzie

Polecane posty

hej, chcialam zapytac jak bylo u was z miesiaczka po porodzie. gdy przyszła pierwsza druga pojawila sie regularnie tak jak przed ciążą? u mnie minęło juz 32 dni i dalej czekam..:/

Gość wrozka jak u Ciebie
moglo minac 32 dni jak Twoja corka ma 2 miesiace i 3 dni?????

Gość wyrodna matka z Ciebie
ło boziu ktory facet Cie chcial

Ja mialam narazie 1 miesiaczke po porodzie i trwala dluugo, bo tydzien (a normalnie mialam 3 gora 4 dni), byla bardzo obfita (przed ciaza zupelnie przeciwnie), ale w ogole bezbolesna (tu znow inaczej niz przed ciaza, bo wczesniej wrecz zwijalam sie z bolu i bol miesiaczkowy byl tak intensywny, ze przypominal pierwsza faze porodu)

nie karmię piersią nie z własnej woli, niestety. Po prostu zabrakło pokarmu przy wymiotach mojej córki, która w wieku 2 tygodni przechodzila rotawirusa. No,a le najlepiej oceniać człowieka nie wiedzieć ani troche o sytuacji.

Gość mama synka 15 miesięcy
Pierwszą @ dostałam 6 miesięcy po porodzie. Następna pojawiła się dopiero za 43 dni i po tej wszystkie kolejne były już regularne tak jak przed porodem, co 28-30 dni.

Gość mama synka 15 miesięcy
Aha! i @ mam teraz tak samo długie i obfite jak przed porodem (7 dni), ale zupełnie bezbolesne co jest dla mnie dużym zaskoczeniem, bo wcześniej @ były strasznie bolesne:O

ja dopiero teraz przestałam karmić piersią. pierwszą miesiączkę dostałam 8 miesięcy po porodzie, kolejną po 40 dniach, kolejną po 39 dniach i to jak na razie koniec :) także u mnie jak na razie w miarę regularnie jest. co do ich trwania i intensywności to nie mogę porównywac tego co było przed ciążą i teraz, bo przed ciążą brałam tabletki antykoncepcyjne (przez 6,5 roku, zaszłam w ciąże w 2 cyklu po odstawieniu) a teraz mam założoną spiralkę. także to mocno wpływa na jakość krwawień.