Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczek12500

Sex z prezerwatywą, bez wytrysku.

Polecane posty

Gość raczek12500

Witam. Kochałem się z dziewczyną i był to mój 1 raz. Zabezpieczyłem się prezerwatywą i nie wytrysnąłem w nią. Sex trwał kilka minut. Od czasu wyciągnięcia mineło kilka minut po czym się spusciłem na jej brzuch i piersi. A z racji tego, że nie jestem doswiadczony to sie boję. Proszę o szybką odpowiedz! Dziękuje i pozdrawiam !

Gość raczek12500
Chciałem jeszcze dodać, że gdy rano sprawdzałem prezerwatywe dmuchając to była cała i myśle, że wszystko powinno być ok?

Gość kolezanka35
raczej wszystko powinno byc ok! jesli oczywiscie Laska sama sobie nie......:) np.myjąc sie ....kumasz?

Gość dfghjk
brawo za sex z głową, tzn. z zabezpieczeniem !!! :) Nie, bardzo ale to bardzo wątpliwe, żebyście zaliczyli wpadkę. Praktycznie nie możliwe więc relax :D

Gość raczek12500
No to dobrze bo ja trochę panikuje, a ona tez a gumka napewno cała była, dobrze załozona i wytrysk był na brzuch, a z tamtad napewno sie nigdzie nie dostało, bo odrazu wycierała to do recznika. Wiec bez obaw?

Gość mogła mieć jakieś otarcia na
skórze, zadrapania, blizny po trądiku albo po depilacji - wówczas niewykluczone że plemniki przenikły bezpośrednio do krwi - a to jeszcze bardziej niebezpieczne niż seks bez prezerwatywy bo grozi ciążą pozamaciczną w każdym miejscu ciała. Jeśli ciąża rozwinie się np. w mózgu to Twojej dziewczynie grozi śmierć! Lepiej uważaj następnym razem.

Gość raczek12500
Takiego czegos napewno nie bylo, bez gumy ja wogole nie dotknalem. Wiec moge byc spokojny?