Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majusia1

body space - wroclaw

Polecane posty

witam, czy korzystalyscie z Body Space? Mam zamiar skorzystac, ale najpierw wolalabym sie dowiedziec czy warto. Czesto trzeba chodzic na Body Space? Jakie sa efekty? I gdzie we Wroclawiu polecacie? Ostatnio dostalam ulotke z Donna Centrum Kobiet na Swidnickiej. Byl ktos? Bede wdzieczna za informacje :)))

Gość malenka2390
Nie wiem, ale mogę Ci poradzić Space Tunel. Chodzę na taki w Warszawie i jest super. nie lubię siłowni a na tym zrzuciłam już sporo. Super się na nim odpoczywa no i powiem Ci że bardzo poprawiła mi się skóra. Naprawdę warto.

ODRADZAM, NIE POLECAM, PRZESTRZEGAM przed centrum Donna (ul. Świdnicka 47 Wrocław) pracujące tam panie oszukują klientów, nie znają ani zasad świadczonych usług ani samych oferowanych produktów. Ponadto zamykają centrum kiedy im się podoba (nie mówię o dniach wolnych od pracy) przez co nie da się chodzić regularnie (co jest ważne w ćwiczeniach na bodyspace) a przy tym karnet ważny jedynie 2 miesiące (o czym sprzedawcy także nie mówią- wręcz twierdzą, że nie ma daty ważności) zostaje niewykorzystany!!!!!

Gość Madziaszpila
Body Space jest super. Polecam w połączeniu z rolleticiem. Ja chodzę do nowego bardzo fajnego studia na ulicy Kamieńskiego, nazywa się shape&fun. Posiadają 3 urządzenia takie nowsze bo mają i podciśnienie i podczerwień i jedno na samą podczerwień, 2 rolletici. Jestem po 6 treningu na bieżni, bo orbitrek jeszcze dla mnie za ciężki i już widzę efekty po ciuchach w które nie mogłam wejść. Co też trzeba przyznać bardzo miła obsługa, atmosfera też super. Jest czysto co dla mnie ważne i dużo przestrzeni, nie tak jak w innych studiach gdzie ćwiczyłam, małe klitki. Polecam ze względu również na pomoc personelu w doborze odpowiednich programów treningowych, nie zostawiają nikogo samemu sobie co często zdarzało mi się w innych studiach. Teraz mają dobre oferty na karnety.