Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaga_ulalaa_

67 kg...chce w sylwka wazyc 60... MOZLIWE ???????

Polecane posty

Gość gaga_ulalaa_

Gość gaga_ulalaa_
DIETA 1200 KCAL + 5 x w tyg silownia.... czy komus sie udalo zrzucic 7 kg w troche ponad miesiac?przeciez to nie 20 kg.. chyba to jest mozliwe

Gość gaga_ulalaa_
tylko ze ja ciagle czyms grzesze...wytrzymam 2 dni na diecie a potem czekolada,ciastko, placek...:(

Gość ojej ludzie
ja w 4 tyg zrzuciłam 12 kg

Gość ojej ludzie
a ile masz wzrostu?

Gość gaga_ulalaa_
174... jak to zrobilas? pewnie glodza sie a ja nie mam sily na glodowki 😭

Gość gaga_ulalaa_
*głodząc się mialo byc..:(

Gość ojej ludzie
dieta MŻ :) i zielona herbata 3 razy dziennie, żadnego ruchu bardzo nie mam bo pracuje w biurze...ja mam 178cm wzrostu i ważyłam 80 kg a teraz 68 kg waże po miesiącu a do końca roku zamierzam zejść do 60 tak samo jak ty :) uda nam się :)

Gość gaga_ulalaa_
no to niezle ... naprawde zazdroszcze bo ja nie moge sie zebrac do kupy a tak bardzo chcialabym schudnac..naprawde! a moglabys mi napisac co jadasz zazwyczaj? jak wyglada taki Twoj 1 dzien na diecie

hej!Do sylwka jeszce trochę czasu wiec myśle, że jak sie ostro za siebie weźmiesz to sie uda...ale żadnych wwpadek do tego czasu... ojej ludzie-piękny wynik, zazdroszcze a zarazem gratuluje...tez jestem ciekawa szczegółów jak tego osiagnęlaś...

Gość gaga_ulalaa_
ok...w takim razie ocencie czy tak jedząc moge schudnac do sylwka 7 kg Ś: bulka z jajkiem,pomidor,ogorek II S: jogurt naturalny z otrebami i platkami owsianymi O: warzywa na patelnie/ew chude mieso ryba P: serek wiejski ,jablko K: jajko/twarog/warzywa moze byc?

Gość ojej ludzie
1.no to rano godz. 6 jak dotre do pracy biore tabletkę hormona bo mam niedoczynność tarczycy i za 20 min jakoś piję kawę bez mleka 2. później koło 10 jem jogurt naturlany 400 gram i wsypuje sobie do niego pare rodzynek i migdałów (a czasami płatki te z fimy FIT czy jakoś tak ). 3. godz. 11 pije herbate zieloną 4. godz. 15 bo tak zazwyczaj docieram do domu po pracy jem obiad, a tu jest już różnie albo jakaś zupa pomidorowa, rosół, krupnik, zacierkowa albo ogórkowa, często sa u mnie w domu sałatki lub surówki i jakies poł godz pozniej herbata zielona 5. koło 18 pije trzecią herbatę zieloną i jem jedne owoc, np. jabloko, gruszka albo grejfrut, zależy co w domu jest,nie jadam pomaranczy, bananów itp. bo bardzo dużo cukru zawierają i juz przez ten miesiac nie miałam w ustach żadnego słodycza ani żadnej smażonej potrawy, wszystko gotowane :) i bez soli albo minimalnie aby... heh chyba wszystko napisałam :)

Gość gaga_ulalaa_
u mnie to nie przejdzie.. ja mam za duzo pokus w domu na takim jadlospisie bym nie dala rady..dla mnie to niestety glodowka :(

Gość ojej ludzie
e tam organizm się przyzwyczaja...i używam też różne kremy ujędrniające żeby po odchudzaniu ładnie ciałko wyglądało :)...boje się najbardziej że mi piersi dużo zmaleją, a takie jak mam teraz mi pasują, heh jak to dobrze to co innego źle :)

Gość ojej ludzie
to może kup sobie chrom organiczny bo hamuje łaknienie i może wytrwasz na diecie, ja chromu brać nie moge bo mi nie dobrze od niego, chyba jakiegoś składnika mój organizm nie przyjmuje...ja jak czuje głód to pije wodę, albo jakis sok z kartonu 100% naturalny i bez cukru musi koniecznie pisać :)...laski ja kiedyś mając wzrostu 178cm ważyłam 55 kg ale jak zachorowałam na niedoczynność tarczycy to waga poszła 25 kg w górę w ciągu roku, i miesiac temu stwierdziłam ze koniec z tym, trzeba się wziąść za siebie :)...ale do 55 kg nie chce wracac, starczy mi 60 kg :)

Gość gaga_ulalaa_
ale to nawet nie chodzi o przyzwyczajanie sie do malej ilosci jedzenia. Nie po to rozkrecilam sobie metabolizm zeby znow go spowolonic a jedzac tak wlasnie bym sie na to narazila... chce jesc min 1200kcal i cwiczyc bo wtedy jojo mnie nie dopadanie.

Gość gaga_ulalaa_
moim glownym problemem jest ciagla chec na slodkie - prawdopodobnie mam cos nie tak z poziomem cukru we krwi bo jak nieraz robilam badania to wychodzil podejrzanie niski :( potrafie zjesc cala czekolade w 10 minut i moglabym zjesc nastepna bez mrugniecia powieka... straszne t o jest

Gość ojej ludzie
gaga_ulalaa_ - masz rację troszke by ci zwolnił metabolizm, ech mi to i tak nie grozi bo ja mam wolny metabolizm przez tą niedoczynność tarczycy :)...heh ładnie rzeźbi ciałko i wyszczupla pływanie...może na basen się zapisz...

Gość gaga_ulalaa_
zapisalam sie na silownie :) i chodze kilka x w tygodniu...tylko co z tego jak nie diety nie trzymam...jedzenie mna rzadzi :(

Gość ojej ludzie
to moze postaw sobie najpierw poprzeczkę do 65 kg, a po nowym roku do 6o kg? najtrudniej mi jest wytrwać w diecie i postanowieniach w wigilię i boże narodzenie jak tyle jedzonka jest, heh już mi się marzy że jeść te pyszności :D

Gość gaga_ulalaa_
no wlasnie...nawet nie chce myslec o swietach i o tych wszystkich pysznosciach :( n apewno im ulegne,nie mam co do tego watpliwosci... tylko ze do tego czasu zostal ponad miesiac..naprawde wiele moge zdzialac przez ten czas. Przestaje sie nad soba uzalac i biore sie do roboty. Nie musze schudnac 7 kg, nawet jak osiagne wynik - 5kg w miesiac to bedzie zajebiscie. Biore sie do roboty :)

Gość gaga_ulalaa_
no tak a skad mam niby wytrzasnac zelixe co ? :p

Gość picea
nie zry tyle to schudniesz ....

Gość ojej ludzie
zelixa jest chyba na recepte i słyszałam że do dupy jest

ja na zelixie schudłam w miesiąc 10 kilo,ograniczyłam sie z jedzeniem i słodyczy w ogóle nie tykam.A byłam łasuchem,wiec wiesz :P Jest na recepte,ale mi lekarz wypisał bez zadnego ale,bo sama lekarka ją brała:) Ja zadowolona jestem a jak patrze w lustro to az uwierzyc nie mogę :D

Gość gaga_ulalaa_
nie bede sie truc jakims swinstwem jak moge schudnac w zdrowy sposob. postaram sie nie grzeszyc,bede trzymac diete ,cwiczyc to schudne no nie ma bata :)

Gość gaga_ulalaa_
a tak by the way- ile zelixa kosztuje?pewnie jest cholerenie droga

Gość nie bierz zadnych paskudztw
schudniesz ruszajac sie i mniej jedzac. zelixa napewno ma wiele skutkow ubocznych.nie warto