Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cuuukierasek1

Nadmierne pocenie się na głowie

Polecane posty

Mam taki problem, bez większego powodu poce się jak nie wiem co, noo;/ do tej pory pociłam się i pod pachami i na głwie, ale kupiłam etiaxil i pod pachami jest suchutko [więc ogromnie polecam]. Ale nie wiem co robic z łową, wystarczy 5 minut wf a ze mnie cieknie.. kolejne 5 a ja mam juz całe mokre włosy ;/ na domia złego włosy codziennie prostuję bo bez tego mam włosy jak kaska z kogel mogel [film ;d] a jak się spocę to zaraz włosy się kręcą, potem jak wyschna to do końca dnia wyglądają na tłuste i wgl robi się znich szopa ;/ a żeby było śmieszniej to wf mam pierwszy. i potem cały dzień zwyczajnie nie wyglądam ;/ co więcej, to sie nie robi tylko od wysiłku, ale i jak jest mi gorąco, a czasem nawet bez powodu. dlatego poradźcie coś jak mieliście kiedys podobny kłopot pzdr

Moze masz cos z hormonami? Bylas u lekarza? Moja mama ma tez ten problem ale ona sie tym nie przejmuje. Wiem, ze szalwia wplywa hamujaco na pocenie sie - szampon szalwiowy i szalwia do picia. To sa naturalne srodki, wiec nie dzialaja natychmiast, wymagaja sporo czasu i cierpliwosci. Radze isc do lekarza hmmm...