Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciotella

topik zbiorczy nt ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA 2009 !!!

Polecane posty

Gość nightgoes
Ja w tym roku spędzam Święta Bożego Narodzenia z rodzina w Egipcie. Decyzja podjęta była juz w sierpniu i w sumie rezerwacja (robiliśmy na esky.pl) nie wyniosła nas dużo. Ciekawa jestem jak będzie wyglądała Wigilia w temperaturze 26 stopni;)

trzeba rozruszac ten temat, w koncu swieta juz za 2 tygodnie! :D kiedy wybieracie sie po prezenty dla bliskich? ja chyba w przyszlym tygodniu, teraz jest jeszcze za wczesnie. lubie to robic na ostatnia chwile, kiedy swiateczny nastroj panuje w pelni :)

w tym roku chyba poraz pierwszy nie bede wlaczala tv podczas swiat, no moze tylko na kevina i mikolaja z 34 ulicy :classic_cool: ramowki moim zdaniem sa BEZNADZIEJNE! 24.12.2009 TVP1: - Dwaj bracia 20.05 - Przysięga szeryfa 23.45 - Jakaś Wigilia z Chopiniem przez większość dnia TVP2: - Gra o miłość 23.15 - Reszta dnia to kolędy z krawczykiem i Laskowik Polsat: - Kevin sam w domu 19.30 - Wesołych świąt 21.35 - Kosiarz umysłów 23.35 - Kosiarz umysłów II 0.30 TVN: - Terminal 20.00 - Mordetstwo w Białym Domu 22.25 25.12.2009 TVP: - Krucjata Bourne'a 20.10 - Strefa zero 23.35 TVP2: - Wasabi 12.10 - Asterix i Obelix: Misja Kleopatra 15.40 - Plan lotu 23.25 Polsat: - Święty Mikołaj z 34. Ulicy (!!!) 12.45 - Brzdąc w opałach 15.00 - Święta last minute 16.50 - Kevin sam w Nowym Jorku 19.30 - Szklana pułapka (!!!) 21.50 TVN: - Elf 10.45 - Wpuszczony w kanał 12.35 - Kogrl Mogel 16.05 - Sposób na teściową 20.00 - Wydział pościgowy 22.00 26.12.2009 Polsat: - Artur i Minimki 15.45 - Kevin sam w domu 3 19.30 - Quiz Show 21.30

Gość Adriann3342
Co myslicie o kuponie podarunkowym zamiast prezentu? Mam bardzo wybredna dziewczyne i nie chce zeby znowu musiala sie sztucznie usmiechac jak zobaczy moj prezent. Myslalem o czyms takim: http://bodytemple.pl/index.php?k55

Gość Zoska1209
Wiesz to ze nie wszyscy maja czas pisac codziennie nie znaczy, ze trzeba zamykac temat... szkoda troche...

Gość a terza jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja w tym roku samotnie spedzam święta i opowiem wam co bede robić : usiade przed telewizor i włacze go zjem pare ślediz z cebula i popije wodo gazowano potem po północy upije sie bnutelko wina a rano na kacu bebe rzygać beznadziejne nie?

ciesze sie, ze w koncu spadl snieg i jest realna szansa na biale swieta :D pierwsze od paru dobrych lat. juz powoli wprawiam sie w swiateczny klimat. a jak wam ida przygotowania do swiat?

Zazdroszczę Wam tego śniegu, u mnie niestety nie ma, mimo, że mój region uchodzi za polski biegun zimna :(

WITAM mam takie pytanie szukam filmu z tematyka o swietach ,fim disney chyba . o mezczyznie ktory dostal zlecenie na wybudowanie hotelu lub centrum handlowego i przyjezdza z corka do miasteczka a to miasteczo jest takie z lat 30-50 sliczne jest zima wszyscy sie znaja ,jest starszy Pan ktory jezdzi taksowka zolta jego zona starsza mila Pani . czy ktos Pamieta pomocy

Gość ....apia...
co do filmu to nic nie przychodzi mi do glowy. nie znasz zadnego aktora, ktory w nim zagral? z ktorego roku byl on mniej wiecej?

Gość Zoska1209
Snieg? Snieg w Polsce?! Gdzie?! Mam nadzieje ze sie utrzyma, bo wracam dopiero (juz?!) w piatek ;) Nie moge sie doczekaaaacccc!!!! Narazie mam prezenty tylko dla Mamy, i Siostry, kosmetyki :) I spiochy dla Bratanicy! I tak dostanie wiecej bajerow 26go, na chrzest (zgadnijcie kto jest Chrzestna?! ;D) Jeszcze Brat i jego zona, bo Tate obstawia moja Siostra a ja sie dorzucam ;D

juz nie ekscytuje sie tak sniegiem. dzisiaj musialam wyjsc z domu zalatwic pare spraw. snieg padal co chwile, w dodatku nie bylo mrozu i na ulicy byla chlapa. nogi zmokly mi w 5 min po wyjsciu i przyszlam do domu cala zmarznieta :O nie wspomne juz o powodzi, jaka mialam w kozakach. jednak na snieg najlepiej patrzy sie przez okno, gdy siedzi sie w cieplych czterech katach :)

ja jak na razie mam prezent dla rodzicow, reszte prezentow kupie w weekend. wiem, ze bedzie wtedy najwiecej ludzi w centrach handlowych ale trudno, przynajmniej poczuje swiateczna atmosfere :)

Po prezenty wybieram się we środę, bo zmogła mnie choroba. Jeszcze dwa dni raczej nie będę wychodziła. Ale cieszę się , bo w nocy spadł śnieg, a że temperatura minusowa to raczej topić się nie będzie. :)

Gość cocokafe
mam nadzieję, że ktoś mi podsunie tutaj dobry pomysł :) szukam prezentu dla faceta cena od 300 - 1500 zł on nie ma jakichś szczególnych zainteresowań poza swoim zawodem chcę kupić coś czego będzie używał pomysłów brak :(

Gość Zoska1209
Nie napisalas jaki to zawod. Jak masz takie mozliwosci finansowe (znaczy ze taki przedzial) to wszystko moze byc... od ksiazki lub szalika jedwabnego, przez cos z gadzeter.pl, np. serie na dvd, moze skok ze spadochronem? xD jest tyle mozliwosci, trzeba byc kreatywnym ;D Jakis wyjazd, bilet na jakis mecz, nie wiem co on lubi... nie wierze ze kompletnie nie ma zainteresowan :)

do swiat zostal rowny tydzien :D troche mi jednak szkoda, ze konczy sie okres przedswiateczny, zwlaszcza, ze u mnie zima na calego co poteguje klimat zblizajacych sie swiat. za pare dni bedzie juz po wszystkim :( jutro zabieram sie za lepienie pierogow, powoli tez mysle, jakie ciasta przygotowac :)

Filmowe święta na antenie TVN rozpocznie (24 grudnia 2009 roku o godzinie 16.30) western "Rio Bravo". Kolejne pozycje filmowe w wigilijny wieczór to: komedia "Terminal" oraz film sensacyjny "Morderstwo w Białym Domu ". Bardziej filmowo zapowiada się pierwszy dzień świąt (25 grudnia), w którym widzowie zobaczą takie filmy jak: "Beethoven", "Elf", "Wpuszczony w kanał", "Narodziny", "Kogel mogel", "Sposób na teściową", "Wydział pościgowy" oraz "Lodowe piekło". Z kolei w drugi dzień świąt (26 grudnia) widzowie zobaczą: "Po rozum do mrówek", "Smokiem i mieczem", "Jack Frost", "Ekspres polarny", "Galimatias czyli Kogel mogel II", "Harry Potter i więzień Azkabanu", "Frantic" oraz "Czego pragną dziewczyny ". Także w ostatni dzień roku (31 grudnia 2009 roku) telewizja TVN liczy na sympatyków kina. Wieczorem stacja pokaże dwie komedie ("Vinci", "Jackie Chan: Przyjemniaczek") oraz dwa filmy sensacyjne ("Lodowe piekło", "Pasażer 57"). Z kolei nowy rok (1 stycznia 2010 roku) przywitają takie pozycje filmowe jak: "Mały szpieg", "Tajemniczy ogród", "Synowie szeryfa", "Mali agenci", "Interkosmos" oraz "Kontakt"

kupilyscie juz wszystkie prezenty? ja kupilam juz rodzicom, wlasnie skonczylam pakowac prezent dla mamy :) jednak nadal nie wiem, co kupic mojej siostrze :O ma 23 lata. macie jakies pomysly? kosmetyki i bizuteria odpada.

Ksiazke? Plyte? Film na dvd? Program na komputer? Voucher na zabieg w SPA albo manicure? Perfumy? Ja mam juz wszystkie prezenty :) I na Święta, i na Chrzciny dla Bratanicy :D A jutro ide na sanki z moją przyjaciółką! Ostatni raz byłam na sankach chyba 9 lat temu!!! :D Hoł Hoł Hoł Merry Christmas! P.S. Byłam dziś w Makro i puszczali angielskie piosenki świąteczne śpiewane po CHIŃSKU. To było bardzo, bardzo dziwne. Merry Christmas Everyone jako Chink Ciang Ciong. O_o

wkoncu nadeszly swieta. szkoda, ze nie chcieliscie tu pisac, ale mimo wszystko zycze wam wszystkiego najlepszego 🖐️

Gość mam w dupie święta
nastepne oszołomy oświętach,pojebało was czyco?

Gość fersdej
robie konkurencje dla swiat 2010 :P

Gość bombka choinkowa
ej , to wtym roku o Świętach nie pogadamy?!!