Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagagaratka

samo dziecko w domu, od kiedy?

Polecane posty

Gość magmads
życzę ci z całego serca żeby twoje dziecko zajęło sie w przyszłości swoja karierą i miało cie gdzies...a jak bedziesz stara żebyś leżała osrana z odleżynami w łóżku bo ono nie miało by czasu sie toba opiekowac!!!!

No, wczułam się, bo nie sądziłam, że ktoś może tak robić, zszokowało mnie to. Kafeteria kafeterią ale to żywe dziecko, nie ważne, czy było małe, czy nadal jest. Szokujące i już.Porównanie jak porównanie. Tak samo trafne jak i twoje odnośnie prawa do decydowania, ktre to prawo ma swoje granice.

Gość magmads
nie ważne czy to jest teraźniejszość czy to było 10 lat temu!!! jestes wyrodną matką i to jest fakt!!!!

magmads dziekuje za zlosciwosci:) ale musze Ci napisac,ze przez ta ciezka sytuacje dziecko jest bardzo ze mna zwiazane:)

masz racje jestem wyrodna matka:) nie ma jak ocenic kogos po kilku zdaniach:O ocenic osobe a nie zachowanie czy sytuacje:O

Gość magmads
przepraszam poniosło mnie!!! to dobrze że jest związane, najważniejsze że żyje, bo przy takiej beztroskiej mamusi wcale nie musiało się to tak szczęsliwie skończyć!!!

Gość brawo pozazdroscic wyobrazni m
adrej mamusi.ta odpowiedz jest genialna;magmads w życiu nie zostawiłabym 4 latka samego w domu.mam 6 latka i też sam w domu nie zostaje, chyba że ide na dół śmieci wynieść.dzieci mają różne pomysły i nawet jeśli są to super grzeczne dzieci nie usiedzą tyle godzin same na miejscu, chyba że przywiązane.ech taki maluch otworzy okno.odkręci gaz.ściągnie sobie coś na głowe.upadnie.ściągnie na siebie szafkę.wyciagnie nóż z szuflady? ta mamusia co samego 4 latka zostawia na tak długo albo ma puste mieszkanie z zabitymi oknami, albo pusto w głowie z zabitymi dechami oczami! dla mnie to patologia,jak nie ma się czasu opiekowac dziećmi to niech się na dzieci nie decyduje, a nie narobic dzieci a poźniej taka matka idzie na ruchanie z pijanym konkubinem a dzieci róbta co chceta, dobrze że w domu zostawiasz a nie na dworze same lataja do póżnej nocy.sorry ale tylko taki stereotyp mi się z tym kojarzy..ja mojego syna zaczne może zostawiać samego jak bedzie miał z 9 lat o ile będe zmuszona.

na ruchanie z pijanym konkubinem a dzieci róbta co chceta, dobrze że w domu zostawiasz a nie na dworze same lataja do póżnej nocy.sorry ale tylko taki stereotyp mi się z tym kojarzy

na ruchanie z pijanym konkubinem a dzieci róbta co chceta, dobrze że w domu zostawiasz a nie na dworze same lataja do póżnej nocy.sorry ale tylko taki stereotyp mi się z tym kojarzy tak takie slowa sa godne mamy:O

Gość magmads
godne mamusi za to jest zostawianie małego dziecka samego w domu...dobrze że mu chociaż jeść zostawiałaś!!!

Gość magmads
należy Ci się za to medal!!! uwaga uwaga mamy tu prawdziwą matke bo jeść swojemu dziecku zostawiała...

Gość do wszystkich
przestańcie najeżdżać na tą dziewczynę "brzydula30",to jej dziecko i jej sprawa czy zostawia je same w domu! a wy wielkie matki polki zajmijcie się swoimi sprawami albo idźcie do garów!!!! Brzydula30 lepiej nie komentuj tych głupich wypowiedzi bo i tak MATKI POLKI KTÓRE SĄ TAKIE DOSKONAŁE cię zjedzą....nie ma sensu żebyś czytała jakieś obelgi rzucane w Twoją stronę i się broniła albo tym głupim babom się tłumaczyła , bo takim PUSTYM OSOBOM NIE DA SIĘ NICZEGO PRZETŁUMACZYĆ HEH

Gość halina co się wypina
ale się nakręciłyście... ja mojego 2,5-letniego synka zostawiałam w czasie wakacji samego w pokoju w nocy, szliśmy se poływać w morzu, braliśmy krótkofalówki, mały budzi się w nocy z częstoliwością mniej więcej raz na kwartał, więc szanse marne, że żeby zauważył naszą nieobecność... zresztą był poinstruowany, żeby w razie czego zawołać do krótkofali, większa była szansa że się po pijaku potopimy w morzu niż że się dziecko obudzi i jedno Wam napiszę: gdyby nie te nocne wypady wakacje byłyby nieciekawe ;)

Gość magmads
następna super mama!!! brawo!!!

Gość do wszystkich
i tak na marginesie to uważacie że dziecku może się tylko coś stać kiedy jest samo w domu??????? buahahahahahahahaha często matka jest w pokoju obok i dziecko z okna wypada!!!!!! kiedyś na stacji matka sobie spodnie poprawiała i wózek zleciał jej z 6miesięcznym dzieckiem na tory a akurat metro jechało!!!!!! Więc przestańcie pisać głupoty bo TRAGEDIA MOŻE ZDARZYĆ SIĘ NAWET KIEDY MATKA JEST OBOK!!!!!!!!!!

tak wlasnie zauwazylam,ze na forum to same super mamy i super dzieci tylko pozniej okazuje sie,ze te dzieci wcalae nie sa aniolami a mamy wcale super nie byly irytacje na kafe uwielbiam:P zawsze zastanawiam sie jak wyglada taka osoba:P wiecej dystansu kobiety:)

Gość do tej co szla poplywac
jak sie nie myle to jakies angielskie malzenstwo tez poszlo na kolacje a dziecko z pokoju hotelowego zginelo...i placz i lament....w tv, gazetach, prosze pomozcie....zal naprawde... a Brzydula..hm...dobrze, ze np tabletka sie dziecko nie zadlawilo bo nawet nie byloby nikogo kto by mu-chociazby rece do gory podniosl...ehhhh nie ma co komentowac bezmyslnosci i braku wyobrazni...

Gość do do tej co szła...
hłe hłe wiedziałam, że któraś zaraz wytrzaśnie jakiś przykład z rękawa - a wiesz, że najwięcej ludzi umiera w łóżku??? ja bym się nie kładła... jak bym tak się miała trząść nad wszystkim to bym nawet dziecka na podwórko nie wypuszczała - bo grypa szaleje, bo meteoryt spadnie, bo ch... jeden wiec co jeszcze ...

nikt nie jest doskonaly bylam swiadkiem jak rodzice postawili wozek na zjezdzie,sami poszli robic zdjecia a ten zsunal sie do morza:( moze niech kazdy zajmie sie swoim dzieckiem?:)Taka dobra rada:)

Gość magmads
nie chcę Cię rozczarować ale nie ma ludzi doskonałych!!! ale są tacy co maja wyobraźnię i o swoje dzieci dbają!!!! jasne że stać się cos może nawet jak matka jest w domu, ale to nie znaczy że w takim razie matkom powinno byc wszystko jedno czy ktos ich dzieci pilnuje....to może urodzic i odrazu w domu zostawiać, bo co tam czy ktos bedzie w domu czy nie to i tak np.śmierć łóżeczkowa może go dopaść!!!! przemyślcie te wypowiedzi bo żal straszny mnie dopada jak myślę co te dzieci czują...nawet jak nic im sie nie stanie to nikt nie pomyślał że są poprostu samotne i czują się niekochane????akurat moje dziecko mam na oku więc sie nie martw o nie...martw sie o te co same w domu siedzą teraz....!!!

Gość do tej co szla poplywac
nie bron sie bo nie masz racji- nikt odpowiedzilany nie zostawia dziecka samego i idzie sobie poplywac...i 2.5 latek przebudzony bedzie wolal przez krotkofalowke...ehhh-nic nie pisz juz, nie odpowiadaj bo nie ma to sensu- dla mnie jest to nieodpowiedzialne i tyle. a przyklad nie jest z rekawa- glosna sprawa z Hiszpani.

Gość magmads
no dziecko samo w hotelu a starzy pijani pływają...szkoda że się nie potopiliście może ktoś odpowiedzialny zająłby się waszym dzieckiem!!!

magmads zapewniam cie,ze moje dziecko otrzymalo tyle milosci,ze mozna byloby z trojke nia obdzielic:) do dzis 100 razy dziennie mi powi,ze jestem najukochansza mama na swiecie,zostawia kilka milych slow na lodowce czy w ciagu dnia pisze milego smska:)

szkoda że się nie potopiliście może ktoś odpowiedzialny zająłby się waszym dzieckiem!!! kobieto skad tyle jadu w Tobi?:O Tylko zebys w takiej zlosliwosci i nienawisci swojego dziecka nie wychowala:(

Gość magmads
no wiesz innej matki nie ma to komu to ma mówić!!! ???

Gość magmads
wiesz wole być uszczypliwa niż taka nieodpowiedzialna... znaczy że byłabym lepszą matką jakbym była miła do bólu a swoje dziecko miałabym w dupie i samo w domu zostawiała? nie sadze!!!