Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosomaniaczka12345

Profesjonalne kosmetyki do włosów

Polecane posty

Gość wlosomaniaczka12345

Mam manie na punkcie włosów, chciałabym żeby były błyszczące jak w reklamie, gładkie jak jedwab i zdrowe. Wypróbowałam już szampony i odżywki z matrixa, kadusa, biosilka i niby włosy miałam ładne ale nie tak jak chciałam. Czy możecie polecić jakieś profesjonalne kosmetyki do włosów które sprawią że włosy będą zdrowe i błyszczeć jak na reklamach?

Gość seria kosmetyków Alterna
są bardzo drogie ale też bardzo wydajne :)

Gość wlosomaniaczka12345
dziekuje za odpowiedz, cena nie gra roli bo dbanie o wlosy to moja mania ;) Poczytam o tych kosmetykach i prosze o wiecej wypowiedzi

Gość morasolaa
jakby twoją glowę otaczały reflektory emitujace swiatlo o odpowiednim natezeniu mialabys wlosy jak te panie w reklamach

Gość seria kosmetyków Alterna
albo Sebastian :)

Gość kleofasa miloska
a probowalas loreal professional?

Polecam Ci oleje np. kokosowy lub inne, ktore sa przeznczone z reguly najczesciej do stosowania na wlosy takie indyjskie, ja mam od pewnego czasu swira na punkcie pielegnacji wlosow, stosuje oleje do wlosow od kilku tygodni i juz mi sie poleprzyly, zrowsze, mocniejsze, zero lupiezu nie elekktyzuja sie teraz ale trzeba zwrocic uwage na poznijesze oczyszczanie bo albo myc 2 razy dokladnie wlosy lub kupic taki specjalny szampon i daltego polecam ci fajny sklep pod adresem: www.zdrowekosmetyki.pl poza tym maja wiele ciekawych promocji i bogatą oferte kosmetyków bez konserwantow i reszty chemii. Ja jestem stala klientkom. Do zamowien dołaczaja duzo fajnych gratisów. Pozdrawiam

Gość gośćgość1312
Allabea.pl - hurtownia internetowa dla profejsonalistów :) na pewno coś tam dla siebie znajdziesz

Gość gość
Kiedyś też szukałam odpowiedniego, to znaczy dobrego a zarazem naturalnego szamponu. Metodą prób i błędów natrafiłam na włoską firmę Herbatint (mającą również ziołowe farby do włosów) http://www.ziolavita.pl/index.php?do_search=true&search_query=herbati. Nie należy ona do najtańszych. I tak jak zaczęłam tak już przy nich zostałam. Szampon jest delikatny, nie podrażnie mi skóry głowy (tak jak było w większości przypadków), dodatkowo ma bardzo delikatny ziołowy zapach, a odżywka regeneruje mi zniszczone końcówki, ułatwia rozczesywanie. Coś wspaniałego. Polecam każdej, dla której włosy są istotne.

Gość Cocoon
Bardzo dobre profesjonale kosmetyki znajdziesz w Prosalon, serii od Chantal. A przy okazji nie wydasz kroci.

Gość Jola

Robię sobie odżywki do włosów, głównie na bazie bazylii. Ekstrakty w dobrych cenach możesz znaleźć na e-naturalne.pl/pl/c/Substancje-aktywne%2C-nawilzajace%2C-proteiny/25 . Nie musisz brać u nich kosmicznych ilości ekstraktów. Tylko tyle, ile akurat potrzebujesz. Według mnie opłaca się pokombinować z mieszankami, bo działają i własne kosmetyki charakteryzują się na pewno większą wydajnością od drogeryjnych wynalazków.