Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luis 75

Co zrobić zeby ją teraz odzyskać? Czym ją zaskoczyć

Polecane posty

Gość Luis 75
Zawsze mi sie wydawalo że liczy się gest i nieszablonowy pomysl. Czekladki i telegram wydaja sie takei byc:) a Zakopane? Dlaczego Zakopane? Zebym musial sie przeciskac na kropówkach ??

Gość czekoladkiiiiiiiiiii
to dobry pomysł

Kliknij przy telegramie w 'chocollissimo - ręcznie robione czekoladki'. Są przepiękne i przepyszne.

Gość Liczy sie gest
wiec kup te Tajlandie (chociaz Malediwy robia jeszcze wieksze wrazenie). A po Kroplowkach nikt ci sie karze przeciskac, chodzi o to, zebys jej w ogile nie wypuszczal z tej chaty. Czekoladki sa dobre..... ale dla spaslakow

Gość jakas materialistka głos
zabrała:O

Gość Luis 75
Ok jakbym naprawde nie mial kasy na malediwy seszele etc. To co musialbym zrezygnowac z dziewczyny?

Cechy idealnego mężczyzny: * dobre perspektywy finansowe, * inteligencja i zaradność życiowa, * ambicje i pracowitość, * stałość i odpowiedzialność, * siła fizyczna, * dobre zdrowie, * miłość, * gotowość do inwestowania w dzieci. Ale to tylko wg teorii ewolucji.

Gość Tak chlopie
Niestety wszystkie dziewczyny to materialistki, tylko wiekszosc nie chce sie otwarcie przyznac. Jak nie masz kasy na Malediwy to jedzcie do Pragi (nie na Prage). Kera - to ja widze ze Ty jestes dealerem czekoladkowym :)

Gość wermik
szczerze mówiąc też uważam że ma Cię za przyjaciela-geja. Może te spotkania z innym także byly po to by wystawić na próbę Twoją zazdrość ? A Ty żadnych scen tylko zimne rozstanie. Ona zresztą powinna mieć poczucie winy za to co zrobiła a nie że Ty rozmyślasz nad kolejnymi atrakcjami dla pani księżniczki

Gość moj przyjaciel tak mial
i chyba ma jeszcze od....jakichs 7 lat moze :o On moze miec kilka kobiet w roku a i tak czeka na nia. TEraz juz chyba nie czeka,ale temat odzyl bo chyba wciaz jakies filozoficzne przemyslenia dotyczce jej ma. On traktuje go jak jednego z najlepszych kumpli z paczki. ON ja chyba wciaz inaczej. Wiem ze wyraznie dala mu do zrozumienia, ze nie jest zainteresowana rozwijaniem tego na skale zwiazku,ale on chyba sobie inaczej wytlumaczyl. Dodam, ze gosc ma juz 30-ke na karku. Bynajmniej nie "posci" w miedzyczasie, ale przynajmniej 2 lata temu wciaz ona byla ta wymarzona, codziennie do niej dzwonil, itd... Nie wiem dokladnie jak jest teraz,ale cos slyszalam o tym ze sie z nia poklocil wiec...wciaz na tapecie :o Probowalismy mu tlumaczyc(reszta paczki),ale argumentami o sciane. To jest wlasnie tak kiedy bardzo bliskie przyjacielskie stosunki z jednej strony przeradzaja sie w cos wiecej a drugiej stronie jest wygodnie miec faceta-przyjaciela na kazde wezwanie.

i zwykle ta druga strona, bardziej zaangazowana dopisuje sobie do tego wszystkiego calkiem niepotrzebnie cala filozofie... Obym sie mylila w Twoim przypadku

Gość Luis 75
moze i rozmyslam ale to tylko po to zeby to jak najlepiej rozegrac. Nie powiedzialem ze od razu kupuje te czekoladki. a jak juz ewentualnie kupie to wysle to pod jej adres i sie nie podpisze. Zobaczymy jaka bedzie reakcja... Mi tam nie hcodzi o to zeby bylo wyraznie napsiane to jest od tego i tego tylko zeby jej sprawic radosc gosc. perspektywy finansowe?? mysle ze jesli skoncze budownictwa a zostalo jeszcze niecale 3 semestry to takowe sie pojawia?

Gość Kera to co Ty
Tylko czekoladkami sie odzywiasz? Jak Ty to robisz?

Gość kretowanka
skąd ja znam dorabianie sobie historii...wmawiałam sobie kilka miesięcy że On nie ma kasy na komórce...bo wydawało mi się że przyjacielskie rozmowy oznaczają coś więcej

Gość Luis 75
No wlasnei a u mnie bylo na odwrot. Bo na pocztaek byl zwiazek po niedlugim okresie znajomosci. pozniej dopiero narodzila sie przyjazn juz po rozstaniu chyba. Ja nie wiem ogolnie naprawde wydaje mi sei ze jestem msciwy i zawistny ale jesli chodzi o nia to naprawde zmieniam sie o 180 stopni. Ale wiem ze naprawde Bardzo ale to Bardzo Ja kocham

Gość Luis 75
ale ja sobie zadnych historii nie dorabiam. Po prostu jest jak napisalem. A skoro jest jak jest to chyba nie jest normalne kolezenstwo? bo jesli byloby to dlaczego akurat na mnie padlo i ze mna sie najczescied widuje?

Gość Niestety u niej jestes
przegrany. Ten poprzedni gosc po prostu pokazal jej jak mozna zyc i mimo ze go nie kochala do Ciebie juz nie wroci. Bye Bye.

Gość ale jestem zdumiona
luis a po co ty w ogole chcesz być z taką głupią szmatą za chwile zostawi cię dla następnego zobaczysz jeszcze będziesz harował na nią i na bękarta którego zrobi tej latawicy jakiś mięśniak

kto nie ryzykuje ten w pace nie siedzi. moze i dobre bedzie wziecie ja na przetrzymanie. tylko w jakis dyplomatyczny sposob. szkoda sie meczyc a rozpieszczanie prezentami niekoniecznie przyniesie zamierzony skutek. chyba i tak juz o nia dbasz i dajesz jej to do zrozumienia

Luis 75, to może nam o niej opowiedz i sobie wyobrazimy czego taka dziewczyna potrzebuje od faceta, żeby chciała z nim być. P.S. No jak to jak? Buzią ;)

albo na przetrzymanie albo po prostu szczera rozmowa:woz albo przewoz. chcesz byc ze mna czy nic z tego nie bedzie. jesli nie to rozejdzmy sie kazde w swoja strone

Gość wermik
jej jest wygodnie mieć przyjaciela-geja, który zawsze z nią upiecze ciasteczka i przyozdobi flamastrami karmelowymi. Ale związek to to nie jest. Szmata to mocne określenie i nie podoba mi się że ktoś ją tak nazywa za plecami ale ona wie ze Ciebie to rani ale nie dba o Ciebie tylko o swój idealny tyłeczek, który chce spędzić jakoś czas

Gość Luis 75
Jesli moge prosic to waz slowa. Ona nie jest zadna latawica! pochodzi naprawde z dobrej rodziny i znam ja dobrze i nie jest jak napisalas latawica. A ten koles po prostu sie nia zabawil chcoiaz wiedziala jaki jest ze lubi sie bawic dziewcyznami, moze myslala ze z nia bedzie inaczej, moze to ja nauczylo czegos ?

Gość Luis 75
tak czy owak zamierzam walczyc az do samego konca. Moze niekoniecznie konwencjonalnymi sposobami ale bede walczyl. Dzieki za te przychylne jak i nieprzychylne opinie:)

Gość Tak nauczylo ja
ze mozna zyc na innym poziomie niz ty jej mozesz zaoferowac. Bardzo mi przykro gosciu, ale chyba nie ma sensu ciagnac tego tematu.

Gość wermik
jak ma się czegokolwiek nauczyć jak nigdy od życia po doopie nie dostała ? Bo zawsze Ty na nią czekasz. Zachwycony choćby zabiła trójkę ludzi a przespała się z ośmioma.

Gość Luis 75
kera heidi nie rozumie " no jak to jak"?